bana biri bu karikatürü açıklasın tam olarak. anladım mı anlamadım mı çözemedim. ve böyle anlamadığım belki tek karikatür budur. hatta arkadaşlarla genelde bazı durumlarda "düşünemedi" deriz ama onlar da tam anlamamışlar.
İlk gördüğümde çok gülmüştüm. Çok zekice :)
quote:
Orijinalden alıntı: Chandler Bing
bana biri bu karikatürü açıklasın tam olarak. anladım mı anlamadım mı çözemedim. ve böyle anlamadığım belki tek karikatür budur. hatta arkadaşlarla genelde bazı durumlarda "düşünemedi" deriz ama onlar da tam anlamamışlar.
adama birşeyler anlatıyor düşün diyor ama düşünemiyor
quote:
Orijinalden alıntı: erkut_16
ulan şu renkli karikatürlerin biri bilemi komik olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Loney
quote:
doğru anlamışım demek ki. ben daha kompleks bir şey bekliyordum. hani ikinci karede adam yok olmuş ya falan, onla da ilgili bir şeyler bekliyordum. yoksa tamam rahatladım.
quote:
Orijinalden alıntı: LonelyHunter
quote:
Orijinalden alıntı: nickik
quote:
Orijinalden alıntı: erkut_16
ulan şu renkli karikatürlerin biri bilemi komik olmaz
harbiden ha
Üstüne tanımam
quote:
Orijinalden alıntı: Hıhıhıhıhaha
biraz eski ama
Mağara net kotalı mı?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Loney
quote:
doğru anlamışım demek ki. ben daha kompleks bir şey bekliyordum. hani ikinci karede adam yok olmuş ya falan, onla da ilgili bir şeyler bekliyordum. yoksa tamam rahatladım.