Şimdi Ara

Unuttuk mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Renkler farklı olsa da, aynı duyguları yaşıyoruz.

Kimisin de sevinç, kimisin de hüzün. Buradaki bir avuç insan bile bunun kanıtı:http://forum.donanimhaber.com/m_80730786/f_//tm.htm#80732910

Ama biz futbolu kirlettik.

Mesela arkadaşlarımızla maçı izlerken,; elimizdeki kolanın, cipsin ve ağız dolusu kahkahaların alınan skordan çok daha önemli olduğunu unuttuk.

Ertesi gün iş yerinde çayı yudumlarken; dünkü maçı özetlemenin, yaptığımız kavgalardan daha keyifli olduğunu unuttuk.

Galibiyete "sadece" sevinmenin, galibiyetle karşı tarafı aşağılamaktan daha kolay olduğunu unuttuk.

Renklerin bazen bir araya geldiğini ve bu gökkuşağının 70 milyonun gözünde kırmızı-beyaz göründüğünü unuttuk; birliği, beraberliği unuttuk.

Mahallede maç yaparken kiminin Tanju, kiminin Feyyaz, kiminin Rıdvan olduğunu; kavgaların da sadece 1 dakika sürdüğünü, sonra da hemen barıştığımızı unuttuk; içimizdeki çocuğu unuttuk.

Süleyman Seba'yı, Özhan Canaydın'ı unuttuk.

Alt yapıdan gelmiş futbolcularıyla şahlanan TS'yi, muhteşem üçgenli BJK'nin Baba Hakkı'sını, Metin Oktay'ın ruhunu, bir Yunan'ın FB'de nasıl Türk olduğunu unuttuk.

Takımımız Avrupa maçındayken, bizi destekleyen başka takımlı "Türkleri" unuttuk.

Çok sevdiğimiz komşumuz Ahmet Abi'nin Fenerli, kız arkadaşımızın BJK'li, en delikanlı arkadaşımız Dursun'un TS'li olduğunu unuttuk.

Biz aslında bizi unuttuk.

Futbolun, hayatımızdaki diğer mutlulukların yanında yalnızca çerez niyetine tüketilebileceğini, sahip olduğumuz binlerce nimeti farkedip, futbolu hayat ekseni yapmadan "futboldan da biraz keyif alıp geçelim be, çok da kasmayalım reis, hayatımız futbol olmasın" demeyi unuttuk.

İçimden geldi yazdım öyle. Okuyanlara teşekkürler.

• Hocam alıntı değil mi bu okumuştum sanki bir yerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

Hocam alıntı değil mi bu okumuştum sanki bir yerde

Asla öyle bir saygısızlık yapmam. Tamamen doğaçlama son 20 dk içinde yazdım. Diğer konuyu da böyle bir şey yazabilmek için açtım zaten. Üzüldüm böyle düşünmene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

quote:

Asla öyle bir saygısızlık yapmam. Tamamen doğaçlama son 20 dk içinde yazdım. Diğer konuyu da böyle bir şey yazabilmek için açtım zaten. Üzüldüm böyle düşünmene.

Yok hocam bazı yerleri çok tanıdık geldi belki sende önceden okuyup aklında kalmıştır.Saygısızlık yapmak amacında kesinlikle değilim yanılıyor olabilirim. Oturdum hepsini okudum güzel yazı.
  • quote:

quote:

quote:

Yok hocam bazı yerleri çok tanıdık geldi belki sende önceden okuyup aklında kalmıştır.Saygısızlık yapmak amacında kesinlikle değilim yanılıyor olabilirim. Oturdum hepsini okudum güzel yazı.

Hayır o tür bir yazı okumadım.

Bu tip yazılar yazarım ben meslek icabı. Ama enerjimi futbol odaklı konulara harcamıyorum.

Bununla birlikte buna benzer yazılar olabilir, çünkü yazıdaki problem aslında önemli bir sosyal sorun. Mutlaka ki bir çoğu farkedip yazmıştır bir şeyler.

• Kayseri maçına yine baktım yine ağladım ya suçlusu sensin tabi bi de denizli :)
  • Çok güzel olmuş eline sağlık...

Benim en nefret ettiğim durumlardan biri şu...Tatlı sataşmalar diye kendimizi kandırmak...Sürekli rakibin sinirini bozacak hareketler sözler söylemek...bu tüm takımlar için geçerli...

Mesela az önce açılan bir konu vardı...GAlatasarayın Üniversite için para toplamasıyla dalga geçiyor birisi...Yada bizim taraftarımızın Fener hakkında sürekli alaycı tavırları...Tabiki rakiplerinde aynı huyları var...Kimse temiz değil bu konuda...

Ve sanki kulübün sahibiymişiz gibi davranmamız...Biz sadece taraftarız...İzleriz, seviniriz, üzülürüz, güleriz, ağlarız...Yapacagımız bu kadar...Kendi takımını, kendi taraftarını, rakip takımı ve rakip taraftarı sürekli rencide etme peşindeyiz...Şunu herkes unutuyor...Biz sadece taraftarız ve kibir kimseye yakışmıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ee şimdi ne olacak?
    12 yıl önce açıldı
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzel yazmışsın canım kardeşim. Bazıları futbolu bu hale getirdi.
    Eskiden bu ülke futbolu severdi ama artık futbolu değil futbol kulüplerini sever hale geldik.
  • Çok güzel yazı olmuş, elinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Çok güzel yazı olmuş, elinize sağlık.

Aha torpil buldum beyler. Birazdan gidip BJK bölümünü trolleyebiliriz

Teşekkürler hocam.

Teşekkürler @Sadist, @mete_han1453
  • Şöyle bir sinerji oluşturalım dedik ama nerdeee

Nerede kavga, orada millet
  • İçtenliğine ve doğruluğuna güvendiğim üyelerden birisin böyle devam et hocam.
    Yazı da gayet hoş hepsini okudum eline sağlık.
    Bizim bölümede uğrada çay ikram edek :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam harbiden foruma yakışıyor, her cümlesine katılıyorum.
  • En yakın arkadaşlarım fenerli bjkli derbileri hep birlikte içip izleriz gayet güzel olur. Son şampiyonluğu kutlamak için konvoya çıktığımızda arabada 4 kişiydik sadece ben Gsliydim. Amaç eğlenmekse her türlü. Ama mesela bir Bursa deplasmanına gittim 2 hafta önce. Adamların bize etmediği küfür yapmadığı pislik kalmadı. Bazı ortamlarda mecburen şiddet oluyor dostluk kalmıyor.
  • quote:

quote:

Sen şairmisin biraderim?
    Eğer öyleysen burda bir dakika durmaz giderim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ecthelion9

İçtenliğine ve doğruluğuna güvendiğim üyelerden birisin böyle devam et hocam.
    Yazı da gayet hoş hepsini okudum eline sağlık.
    Bizim bölümede uğrada çay ikram edek :D

Teşekkürler herkese.

Uğrarım tabi ama içine tomurcuk çayı da atmayacaksanız içmem
  • Futbol bir yasam tarzıdır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özhan Canaydın'ın Ribery konusunda yaptığı yanlışlar tüm doğrularını götürdü
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.