Şimdi Ara

Unutamama Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar eski konumu bilen bilir şimdi ben o kızı unutmaya çalışıyorum aslında ilk günlerde gayet de iyiydim fakat son günlerde kızla geçirdiğimiz mutlu günler rüyalarıma girmeye başladı, dün gece yine kızı gördüm bana bakıp bitti artık hersey dedi güldü falan. Gün icinde kız aklıma bile gelmiyor ama geceleri bu kızı görmeye devam ediyorum. Lütfen yardim edin bana artık bu durumu atlatmam lazım, herkese teşekkürler yine.

Bu da önceki konumu hatırlamayanlar için:
    http://forum.donanimhaber.com/m_62534796/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62644331

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le Blanc -- 6 Temmuz 2012; 20:13:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yapabilecegin bir şey yok malesef,önce unutmak istemekle başla yani onu unutamam falan sözlerini bir kenara bırak ve artık onunla bir şeyler olmayacagını kabullen..sonra da kendine oyalanacak bir şeyler bulmaya çalış..kafanı dağıtacak şeyler..bunları bu kadar kolay yazıyorsun falan diyeceksin..inan yaşadıklarımı tahmin bile edemezsin,neyse diyecegim o ki kolaylaştırmakta zorlaştırmakta senin elinde..seçim senin..hayat senin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorgun şair -- 6 Temmuz 2012; 17:50:55 >
  • başka kız vs. meseleler işe yaramıyor şimdi, eger yarıyosa zaten o kızı sevmemişsindir. tek çaren düşünmemek. mmorpg, fps oyunları günlerce oynayarak kafanı dagıtabilirsin (denendi)

senin durumuna gelince kızın agzımı açtırtma ben umut vermedim vs. demesi halk arasında deli saçması diye nitelendirilir. belki o zamanlar o da böyle bişeyler düşünüyodu senle? sonradan fikri degişmiş de olabilir benzeri olaylar bende yaşadım yani bakışlarına karşılık verip yakın davranıp sonra "aaa biz arkadaşız ama yeaaa" tepki veriyolar saçma. bir erkek senin kankan mı olucak sanki sana yakın davransın, coğu kızda saf rolünde açıkçası.
  • Kardes devamlı biseylerle meşgul ol, yalnız kalma. İnan senin yaşadıkların benimkinin yanında belki hiç kalır ama dayanıyorum yapacak bisey yok. Su an şoförlük yapıyorum bı şirkette ,yalnız saga sola gittiğimde bile hep aklımda. Arabada slow müzik bile dinlememeye çalışıyorum. Gecen gün rüyamda gördüm yine, hala da görüyorum ama yapacak bisey yok. Şimdi yanan ateş illa ki kül olacak ilerde. sabır edeceksin.

• Yazlığa geldim ben burada internet bile yok telefonun internetini falan paylaştırıp kullanıyorum elimde düzgün oyun falan da yok. Aslında evde geçirdiğim ilk hafta da böyle sorunlarım yoktu sanırım bir şeyle uğraşmadığım için bu sıkıntıyı yaşıyorum. Ama dediğim gibi gündelik hayatım da hiç sıkıntım yok o şeyler hiç yaşanmamış gibi fakat rüyalarımdan çıkmamaya başladı 3-4 gündür.

Neyse 1-2 haftaya eve dönücem zaten LYS'ler falan açıklanacak o ara kafam dağılır heralde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le Blanc -- 30 Kasım 2014; 3:43:56 >
  • zaten yeterince tavsiye vermişler ama şunu söyleyeyim; unutamıyorum diye bir şey yok. ben de zamanında buraya konular açtım unutamam sandım ama unutuluyor. ilk evrede her dakika aklında oluyor, eğer arkadaşlarınla vakit geçirirsen ve sürekli bir şeylerle meşgul olursan bu evre bitiyor. ilerleyen zamanlarda şuan olduğu gibi sadece rüyalarına giriyor ve sabahları moralin bozuk uyanıyorsun o kadar.o da zamanla geçiyor. hele ki bir başkasıyla konuşmaya başlarsan senin için çok daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bass Guitarist

zaten yeterince tavsiye vermişler ama şunu söyleyeyim; unutamıyorum diye bir şey yok. ben de zamanında buraya konular açtım unutamam sandım ama unutuluyor. ilk evrede her dakika aklında oluyor, eğer arkadaşlarınla vakit geçirirsen ve sürekli bir şeylerle meşgul olursan bu evre bitiyor. ilerleyen zamanlarda şuan olduğu gibi sadece rüyalarına giriyor ve sabahları moralin bozuk uyanıyorsun o kadar.o da zamanla geçiyor. hele ki bir başkasıyla konuşmaya başlarsan senin için çok daha iyi olur.

o ikinci evre ne kadar sürüyor onu merak ediyorum ben asıl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ergenlik Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence o evre kişiyi ne kadar sevdiginle alakalı -baglılık meselesi-
  • quote:

Orijinalden alıntı: terribleturk

bence o evre kişiyi ne kadar sevdiginle alakalı -baglılık meselesi-

İlk evreyi 4-5 günde hallettim bu da çok sürmez umarım, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

Yazlığa geldim ben burada internet bile yok telefonun internetini falan paylaştırıp kullanıyorum elimde düzgün oyun falan da yok. Aslında evde geçirdiğim ilk hafta da böyle sorunlarım yoktu sanırım bir şeyle uğraşmadığım için bu sıkıntıyı yaşıyorum. Ama dediğim gibi gündelik hayatım da hiç sıkıntım yok o şeyler hiç yaşanmamış gibi fakat rüyalarımdan çıkmamaya başladı 3-4 gündür.

Neyse 1-2 haftaya eve dönücem zaten LYS'ler falan açıklanacak o ara kafam dağılır heralde..

@terribleturk hocam aynen öyle önce bir şey hissedip yanaşıyorlar sonra vazgeçiyorlar

unutabildin mi?

• Cihathalitt kullanıcısına yanıt
    iki buçuk sene öncesindeki kendime bakınca garip oldum, kafamı gereksiz yere yormuşum.

hikayenin sonu şöyle, ben imzamdaki bölüme, o başka bir üniversiteye gitti. ilk senem hazırlıkta geçti o zaman çok iyi arkadaşlar edindim, çok güzel anılarım oldu. arkadaşların o zaman dediğini dolaylı yoldan yapmış oldum, başkalarıyla konuştum ama bir kızı unutmak için değil. unutma sürem biraz fazla sürdü çünkü kız arada arkadaşlığımızı devam ettirmek istediğini söyledi ben de istiyordum, kopuk kopuk bağlantıda kaldık ama nihayetinde bir senenin sonunda kalbimde bile başka biri vardı.

hikaye bitti gibi görünüyor ama asıl olay sonraki sene başladı, kız yatay geçişle benim bölümüme geldi. başlarda biraz zorlandım ama genel olarak sorun yaşamadım. ilk mesaja bakıyorum da o zaman kız yüz kere de reddetse yeniden bir gülüşe kalbini kaptıracak bir yapım vardı. şimdi daha rahatım bu konuda öyle de olmalı bence, karşı taraf istekli değilse fazla zorlamamak lazım diye düşünüyorum.

özet, unuttum ama zaman aldı.

• Dostum 1 yıllık sevgilimden ayrılınca ben de böyleydim sana verebileceğim öneriler şunlar bak sakın geri dönmeye çalışma o kıza + olarak geçmiş beni ilgilendirmez geleceğime bakmalıyım demeyi kafana sok ve son olarak yeni birini bulursan onu unutabilirsin ben böyle unutmuştum ....

• Gerçekten unutulabiliniyor mu?
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    ne kadar sevdiğine bağlı bir durum bu. ergenlikte kafa sınırlı çalışıyor, zannediyorsun ki ben çok seviyorum ölüyorum aşkımdan ama kendini kandırıyorsun. forumda da görüyorum arkadaşlar konu açıyor hangi kızı seçeyim diye, malzeme alıyormuş gibi. o dönemde insanın üzerinde bir baskı oluyor illa aşık olmasan bile bir kız arkadaşın olsun, amcan aracılık etse bile biriyle seks yap ya da başkalarını tehlikeye atsan bile babanın arabasını kaçır gibi. ben o bir sene sonunda büyük resme baktığımda kıza aşık olmadığımı gördüm, öyle olunca unuttum.

• quote:

ne kadar sevdiğine bağlı bir durum bu. ergenlikte kafa sınırlı çalışıyor, zannediyorsun ki ben çok seviyorum ölüyorum aşkımdan ama kendini kandırıyorsun. forumda da görüyorum arkadaşlar konu açıyor hangi kızı seçeyim diye, malzeme alıyormuş gibi. o dönemde insanın üzerinde bir baskı oluyor illa aşık olmasan bile bir kız arkadaşın olsun, amcan aracılık etse bile biriyle seks yap ya da başkalarını tehlikeye atsan bile babanın arabasını kaçır gibi. ben o bir sene sonunda büyük resme baktığımda kıza aşık olmadığımı gördüm, öyle olunca unuttum.

Ne kadar sevdiğine bağlı derken kastettiğin ne ise yanlış bir düşünce bence? Sadece ergenler sevmiyor ve de bu forumda malzeme seçer gibi kız seçenler harici üye sayısı da epey fazla. Bence yaşadıkların sınavın bir parçası ve unutman istenmiş yaşadığın acıları tekrar etmemen uygun görülmüş Allah tarafından. Şu hayatta yaşadığımız hiç bir olay boş yere değilmiş bunu anca sen gibi acıyı tadıpta ileri ki zamanlarda düşünceleri değişkenlik gösteren insanlar bilebilir. Hayırlısı olsun herşey hakkında hiç birşey için üzülmeye değmez hayat kısa kıymetini bilenlerden olmak gerek. Kal sağlıcakla.

• şöyle açıklayayım o durumu. o yaşlarda sınıfındaki erkek arkadaşlarının çoğunun ya güncel ya da geçmişinde bir sevgilisi oluyor veya sokağa çıkıyorsun çiftleri görüyorsun. o zaman bende mi bir sorun var ben niye sevemiyorum diye dert etmiştim, zaten sonra da bir kızın biraz yakınlaşmasına kendimi kaptırmışım. aslında ortada gerçek bir sevgiden ziyade kafamda oluşturduğum bir hayale bağlanmışım, bir tür illüzyon gibi. bu aşık olmak değil ama üzerinden zaman geçince anlaşılıyor, o zaman aşkı buldum sanıyordum.

gerçek sevgi çok farklı, kendini zorlamadan, dış görünüşe göre sevgili adayları listesi hazırlamadan olan bir şey. bunun ayrılığı daha vurucu olur. dediğin o "diğer üyeler" bu kısma giriyor, ben konuya ilk mesajı yazdığımda malzeme gibi seçen kısmındaydım o yüzden o kısma acımasız davranıyorum. burayı okuyan bir genç varsa boşuna bir yazını bile depresif geçirmesin istiyorum. ne olursa olsun hepsi yaşanmışlıktır, tecrübedir kendilerini üzmesinler daha geniş düşünsünler istiyorum.

• quote:

iki buçuk sene öncesindeki kendime bakınca garip oldum, kafamı gereksiz yere yormuşum.

hikayenin sonu şöyle, ben imzamdaki bölüme, o başka bir üniversiteye gitti. ilk senem hazırlıkta geçti o zaman çok iyi arkadaşlar edindim, çok güzel anılarım oldu. arkadaşların o zaman dediğini dolaylı yoldan yapmış oldum, başkalarıyla konuştum ama bir kızı unutmak için değil. unutma sürem biraz fazla sürdü çünkü kız arada arkadaşlığımızı devam ettirmek istediğini söyledi ben de istiyordum, kopuk kopuk bağlantıda kaldık ama nihayetinde bir senenin sonunda kalbimde bile başka biri vardı.

hikaye bitti gibi görünüyor ama asıl olay sonraki sene başladı, kız yatay geçişle benim bölümüme geldi. başlarda biraz zorlandım ama genel olarak sorun yaşamadım. ilk mesaja bakıyorum da o zaman kız yüz kere de reddetse yeniden bir gülüşe kalbini kaptıracak bir yapım vardı. şimdi daha rahatım bu konuda öyle de olmalı bence, karşı taraf istekli değilse fazla zorlamamak lazım diye düşünüyorum.

özet, unuttum ama zaman aldı.

Teşekkür ederim cevap için. Çok zor günler geçiriyorum son 2 haftadır. Hiçbir zaman unutamayacakmışım gibi geliyor, her şey ondan ibaretmiş gibi. 10 sene sonda da hep aklımda, kalbimde bir yara gibi duracakmış hissim umarı geçer.

• Slow müziklerden uzak durmak lazım.Asla geri adım atma.İleriye bak .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.