Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.005
Cevap
18
Favori
71.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Banada aldıracaksiniz bu oyunu yahu merak etmeye basladim iyice

sizi bilmemde hocam ben şuan sınava hazırlanıyorum fırsatım yok. yoksa saniye düşünmeden alırdım oyunu. hele hele Türkçe olması ayrı bir tat katar oyuna.
  • Tesla_Reyiz kullanıcısına yanıt

Hocam peki Matt'i kurtarmak için ne yapmak gerekiyor ? Bir de kod hakkında bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Banada aldıracaksiniz bu oyunu yahu merak etmeye basladim iyice

Oyunu kesinlikle tavsiye ederim. Bugün yaklaşık 4 saat kadar oynadım ve 3.bölüme gelebildim henüz arkadaşımla birlikte oynadık ışığı kapatıp seside biraz açtık oyun gerçekten tadından yenmez oldu. Bir kaç sahnede gerçekten korktuğum oldu ama korktukça oyun daha çok hoşuna gidiyor insanın. Grafikleri olsun, senaryosu ve oyunun gidişatı olsun tek kelimeyle kusursuz olmuş.

Bütün PS4 kullanıcılarının kesinlikle denemesi gereken bir oyun.

Eyv hocam bende kiralik alicam 5-6 gun sonra oynamaya basliycam sanirim. Zaten gerilim korku filmlerinide severim bu oyunda degisik bir deneyim olacaktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yalnız arkadaşlar sizede oldumu bilmiyorum ama oyun bittikten sonra bende inanılmaz bir boşluk oldu. İntro müziğini dinleyip dinleyip duruyorum. Tekrar başlamak için 1 hafta falan bekleyecektim sanırım bu gidişle bekleyemeyeceğim
  • Captain Charisma C kullanıcısına yanıt
    6. Bolumu secerek tekrardan oyna herkesi yasatmaya calis. Ayni hatalari yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Life is Strange değil.
    Henüz yeni başladım sayılır ama gidişat bunu gösteriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basından belli olmaz 3-4 bölüm bitir bakalım öyle.

• Sonlara geliyorumda oyun bittikten sonra istedigimiz bölümü oynuyabilecegimiz seçenek açılacakmı?
  • Tesla_Reyiz kullanıcısına yanıt
    Yok hocam direkt en baştan oynayacağım valla oyun öyle bir etki yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Horoz Nuri

Sonlara geliyorumda oyun bittikten sonra istedigimiz bölümü oynuyabilecegimiz seçenek açılacakmı?

Evet açılıyor

• Oyunu 1 kez bitirdim ve elimde olmayan 5 ölü var. Resmen bişey yapma seçeneği bırakmadı gidişat. 3 kurtulan var ve sormak istediğim şu;

*Oyunun ilk başında veremedi diye kaçan kız ve diğer arkadaşı her türlü ölüyor, bunu kurtarma var mı?

*Diğer bir konu da benim zamanım yok, tekrar bitiremem, tüm karakterler kurtulmuş halde Türkçe youtube linki var mı? Ben türkçe bulamadım

• xb1 sahibi olarak en çok merak ettiğim oyunlardan birisidir until dawn tadını çıkarn ps4 sahipleri.
    Artık bayramda kuzenden alalım ps4 du bizde oynayalım
  • Bende oyunu aldım dün kargoya verildi sabah şubeye geldi bekliyor gün içinde teslim edeceklermis bu oyun çok sattı popüler oldu herkesin dikkatini çekiyor heyecanlı bekleyiş devam ediyor

• Captain Charisma C kullanıcısına yanıt
    Aynısı beyond two souls ta bana da olmuştu başından kalkmadan saatlerce oynamıştım sürekli müziklerini dinliyordum ileride unuturusun

• quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

Bir Life is Strange değil.
    Henüz yeni başladım sayılır ama gidişat bunu gösteriyor.

Oyunu bir günde bitirdim, geriye eksik trophyleri tamamlamak kaldı ve hala sözümün arkasındayım, oyun güzel ama Life is Strange kadar değil.

Mümkünse ikisini de oynamayanlar eksilemesin

• Oyun beni gerçekten ters köşe etti ama hayal kırıklığına uğradım
  • DuRuSt_53 kullanıcısına yanıt
    Bende bitirdim Beyon'u ondada etki yaratmıştı ama bu kadar değildi. Ama tabiki Last of Us'ın da etkisi yadsınamaz.
  • Oyunun son 2 bölümüne geldim ama oyunda sadece 2 trophy açıldı ne kadar cimri trophy konusunda bu oyun.
  • Evet trophy konusunda internetten yardim almak gerekir sanırım bende baya oynadım daha sonuna gelmedim ama tek trophy var su anda.
    Oyun çok güzel bende baya kişi oldu hatta geriye sanırım 3 kişi kaldı.
    Ben hep iyi kararlar verdiğini düşünürken sanırım yanlış yapmisim.
    Benim merak ettiğim su herkesi sağlam kurtarabiliyormuyuz?

• Sonunda benim kargoda geldi oyun faturalisıfır geldi beğendim hemde uygun fiyata aldım güzel oldu bekleyiş bitti sıra oynamakta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DuRuSt_53 -- 15 Eylül 2015; 18:44:40 >

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.