Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.005
Cevap
18
Favori
71.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben fps düşmuyo demedimki ama bu oyun icin rahatsiz edecek boyutda deyil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt

josh her türlü oyunda ölüyor heralde dimi yani en sonda vendigolara benzer halde iken polisler yakalamaya calisiyorlardi.
    Sanirim onun sonu kesin olarak belli.
    Jessica ya mike ile yetisip saglam olmasına ragmen kurtaramadim asansor aşağı indi acaba matt ile oynarken vendigodan kaçış sırasında engeli kir tada koş secenegi vardı ben engeli kirip saklanmistim matt kurtulmustu yoksa kosup maden içinde saklanip oralarda jesdicaya mi rastliyiruz ?

Şu oyuna devam oyunu gider bi tane daha geçmiş zamanı yabancı adamla birde oynama olabilir.
    Yada bu kalitede supermassive iyi bi oyun yapsın yeter böyle kaliteli olsun yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

josh her türlü oyunda ölüyor heralde dimi yani en sonda vendigolara benzer halde iken polisler yakalamaya calisiyorlardi.
    Sanirim onun sonu kesin olarak belli.
    Jessica ya mike ile yetisip saglam olmasına ragmen kurtaramadim asansor aşağı indi acaba matt ile oynarken vendigodan kaçış sırasında engeli kir tada koş secenegi vardı ben engeli kirip saklanmistim matt kurtulmustu yoksa kosup maden içinde saklanip oralarda jesdicaya mi rastliyiruz ?

Şu oyuna devam oyunu gider bi tane daha geçmiş zamanı yabancı adamla birde oynama olabilir.
    Yada bu kalitede supermassive iyi bi oyun yapsın yeter böyle kaliteli olsun yeter.

Onun yerine keske bu oyuna devam getirseler dlc vs olarak sıfırdan tekrar oyun yaratmaktansa bir sekilde buna DLC ekleyebilirler aslında .

• Kazumatr kullanıcısına yanıt
    FPS konusunda takıntılı biri olmama rağmen, yavaşlamalar dikkatimi çekmedi. Film gibi oyun yapmışlar, siz neyin derdindesiniz..

Yine de kafaya takıyorsanız, FPS'nin patch'le çok değişmesini beklemeyin derim. Yapımcı, oyunun tarzı gereği, FPS'den -bazı sahnelerde- feragat edip, grafik basmayı tercih etmiş.
    Özellikle surat detayları inanılmaz düzeyde. Böylesini hiçbir oyunda görmedim.

@Kazumatr

Josh sondaki polisleri hamlıyor hocam Devam oyunu gelirse, wendigo'ların, dolayısıyla Josh ve Hannah'ın kaderine değinirler diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 6 Eylül 2015; 21:54:59 >

• Platinum almak için ne yapmak lazım?

• Her halukarda sonu bu diyebilirmiyiz ozaman ?

• digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt
    bazı seçimler kilit rol oynuyor oyunda, bazı sahneleri göremeyebiliyorsun. hatta etraftaki bazı ipuçları bile oyunun sonunu değiştiriyor. tabi ana bir konsept var onun dışına çıkamıyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun sonu ile ilgili spoiler

Totemlerle acilan videonun tamamini izlediniz mi ? O videoda Hannahin nasil wendigo oldugunu,nasil en guclu wendigo oldugunu ve kimin yuzunden wendigo oldugunu acikliyorlar.

• beyler siz kimleri kurtaabildiniz?

ve nasil yaptiniz?

• Oyun daha geleli 2 gun oldy daha basliyamafim arkadad hep aksilikler bisiler ust uste geldi ya .s allah izin verirse yarın ins

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

quote:

Orijinalden alıntı: akif1

FPS sorunları Çözülsün öyle alıcağım rezalet bi FPSi var.

Bu fps takintisi nedir? Oyunu alip oynamadan kendin yorum yapmadan başkalarin yaptigi yorumlara bakarak "rezalet fps var" demek garip olmuş.

Oyunu sonuna kadar oynamiş platin kupasini almiş ki bunun icin 3kere bitirdim oyunu biri olarak söyliyeyim oyunda fpslik bi durum yok. Ne pes fifa gibi futbol oyunu nede cod bf gibi aksiyon savaş oyunu. Online da yok. Oyunda koşma bile yok hep yüruyorsun. Hal böyle olunca fps ile pek isin olmuyor. Ben 1-2 yerde fatkettim ben oda oyun zevkini engellemiyor. Al oyna keyfine bak bence 10 numara oyun.

Dost kayaoğlunun Videosunu izlemiştim. Baya Düşüşler vardı. Birde FPS Takıntısı insanlar var benim gibi.

• Totemler ile ilgili

Bu ölüm totemlerini izledikten sonra gidisati degistirebiliyoruz mu her türlü mefta mi?

• Danny Santos kullanıcısına yanıt

Değiştirebiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 2 Eylül 2015; 23:21:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

Platinum almak için ne yapmak lazım?

her şeyi açman lazım.http://www.playstationtrophies.org/game/until-dawn/trophies/ buradan trophy listesine bakabilirsin.
  • Freekmichael F kullanıcısına yanıt
    spoilerlık bir durum yok aslında ama ben sonunda kaç kişi kurtardığımı yazdığım için eyyamcı biri şikayet ettiği için banlanmıştım her seçim sonucu karakterlerin durumu değişiyor ve bu değişimler inanılmaz çok sonuca çıkıyor. mesela arkadaşlar da yazmış, oyunun başında sana iki yerde hayvana saldırma hakkı veriyor, onun sonucuna göre diğer bölümlerdeki işleyiş değişiyor. o nedenle katille ilgili bir bilgi verilmediyse için rahat olsun o spoiler değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Todo al Blanco

beyler siz kimleri kurtaabildiniz?

ve nasil yaptiniz?

ilk oynayışımda 3 ü öldü, ikincisinde hepsi öldü, ama tabi trophy için bilerek öldürttüm, şimdi de hepsini kurtaracam bakalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persona_Non_Grata

quote:

Orijinalden alıntı: Todo al Blanco

beyler siz kimleri kurtaabildiniz?

ve nasil yaptiniz?

ilk oynayışımda 3 ü öldü, ikincisinde hepsi öldü, ama tabi trophy için bilerek öldürttüm, şimdi de hepsini kurtaracam bakalım.

Alıntıları Göster
    Oyun hakkındaki tek şikayetim ikinci kez oynadığımız zaman önceki oyunda topladığımız totem ve ipucular tekrar karşımıza çıkmasaydı. Onu almış mıydım, kaçırmış mıydım derken boşu boşuna vakit kaybı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Oyun hakkındaki tek şikayetim ikinci kez oynadığımız zaman önceki oyunda topladığımız totem ve ipucular tekrar karşımıza çıkmasaydı. Onu almış mıydım, kaçırmış mıydım derken boşu boşuna vakit kaybı oluyor.

Hocam merhabalar,

İyi son ve kötü son için oyunu 2 kere mi bitirmek gerekiyor yoksa bölüm seçten yapabiliyor muyuz ?
    Toplanabilirlikte de bölüm seç yaparak toplanabilirliklerin hepsini toplayıp trophy alabiliyor muyuz ?
    The Skilful Wolf Man trophysi için en baştan oynamak gerekiyor sanırım, 5 ve 9 bölümü oynadım ama 5. bölümde kurtu sevdiğim kemik verdiğim halde 9. bölümde kurta tekme attığımı gösteriyor oyun anlamadım. Yardımcı olur musunuz ?

• arkadaşlar benim gözden kaçırdıgım ve haliyle anlamadığım konular

ilk başta beth ve hannah uçurumdan duştuklerinde neden geri donmediler de onca gun madende yasamaya calisti hannah?ve o kadar gün geçti de wendigolar hannah ı neden öldürmedi?

josh ı kurtaran var mı?silahla vursaydık bizim yaşlı, ateş püsküren silahlı amca yaşayacak mıydı?hem oyunun sonunda canavara dönüşmezdi?

wendigolar final sahnesinde neden birbirine saldırdı?bunlar bişey yemeden 40 50 yıl yasayabiliyorlar herhalde, binada zincire bağlı görmüştük.birbirlerini yemiyolar mı?

• Senaryo icabı tabikide .
    Her halukarda onun sonu ayniymis ;)

zincirlilerdi ama mike ile sanatoryumda kacarken varillete ateş acinca patlama rsnasinda hepsi serbest kaliyor.
    Vendigonun biri hannah o digerlerine kendi intikamını birakmak istemediginden saldiriyor kendi intikamini kendi almak istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazumatr -- 3 Eylül 2015; 7:56:56 >
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.