Şimdi Ara

CD Projekt, Unreal Engine 5 ile Geliştirilen Yeni The Witcher Oyununu Duyurdu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • neden populer olduğunu anlamadığım kimsenin tam olarak bitirmediği ama her zaman konuşulan oyunlar
    1-elden ring ve souls serisi (hype gazına gelip oyunu alan ve ölmekten usanan ama savunmaya devam eden kitle)
    2-witcher serisi ve cdpr yapımları (buglu ve öfkeli)
    3-niş kitleye hitap eden ama fanlarının ölümüne savunduğu mario ve pokemon serisi (çağ dışı)
  • Yeni witcher oyunu geç bile kaldı, adamlar yapiyor, 3. Oyunu 3 kere bitirdim, şimdi Cyberpunk oynanır duruma geldi onu oynuyoruz bir iki kere bitirincede yeni Witcher ın zamanı belli olur umarım 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

şimdiden duyurdularsa 2031 de falan oynarız artık (3.dünya savaşı çıkıp dünya yok olmazsa :DD)

2031'de oyun çıkar, 2033 gibi tam sürüme yakın hal alır o zaman oynarız kaka. CDPR diyorsun sonuçta, kapı gibi 2077 örenğimiz var :)

Önce bir nick al ve siteye üye ol. Anonim biriyle kim neden tartışsın? Hasta mısınız ya?

• Oyun tarihinin bence gelmiş geçmiş en iyi oyununun biricik yeni üyesi. The Witcher 3'ün yarısı kadar iyi olması bile fazlasıyla yeterli benim için. Saatlerimi hatta aylarımı, yıllarımı acımadan gömerim. The Witcher 3'ü hala daha oynuyorum ben ya ahahaha. Kafayı yiyeceğim. 5-6 sene nasıl bekleyeceğiz, bilemiyorum.

• Balon demiş boş yapmış. CP2077 son güncelleme ile gayet iyi bir halde PS5’de. PS4 için bilmiyorum ne durumda. Boş yapmayın gerçekten. Adamlar CP2077’yi düzeltecek üstüne ek paketler ve online ile coşturacak. Göreceksiniz.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Enis Kirazoğlu oyunun daha ilk yapım aşamalarında olabileceğini söyledi ki bence de haklı. İnsan soruyor daha 4-5 senesi olan oyunu neden erken duyurursun, büyük ihtimal hisse sahiplerine bakın bilmediğimiz sularda artık yüzmüyoruz Witcher geri döndük diye herhalde. Oyuncu kesimini gerçekten anlamak çok güç Cyberpunk 2077 1.5 yaması gelmesi sizce her şeyi çözdü mü? Oyunun 3/2 çıkartıldı hatırladınız mı yada unuttunuz mu? Oyunu ön sipariş ile almıştım oyunun 3/2 çıkarttılar ve hala bekliyorum oyundan çıkarttıkları içeriklerin en azından %50 getirsinler diye. Şayet getirmezlerse yeni Witcher almak istemiyorum bu kadar şarlatan insanlara tek kuruş paramı vermeyi düşünmüyorum. Eğer olayın sadece Cyberpunk 2077 ibaret olduğunu düşünenler varsa E3 Witcher 3 ile release versiyonunda da düzenbazlık yaptıklarını görürler. Bu adamlar insanları kandırıyor çok bariz tepki koymak gerekiyor ama oyuncu kesimi balık hafızalı galiba hemen unutuyor. Gerçi bizim milletimiz çok normal diyeceğimde tüketim çılgını olan oyun oynayan insanlarda sevmedikleri, kazık yedikleri, dolandırıldıkları ve hype trenlerine takılmaktan para saçmakta olduklarını bir türlü görememeleri beni şaşırtıyor.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.