Şimdi Ara

Unreal Engine 5 İle Kendi Oyununu Geliştirme Rehberi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Fable 5'i kullanarak UE5 ile kendi oyunumu geliştirmek adına güzel bir rehber hazırlamıştım. Fakat iş yoğunluğumdan dolayı bu hayallerim biraz suya düştü sanırım. 😄 Bu yüzden hazırladığım rehberi siz değerli oyun severlerle ve forumdaşlarımla paylaşmak istedim.

Oyunun adını Fener olarak belirlediğim için rehber içerisinde bazı yerlerde bu ifadeyi görebilirsiniz. Sizden ricam, rehberde geçen Fener ibaresini görmezden gelerek kendi oyununuzun adı olarak düşünmeniz.

Rehber internet tarayıcısı üzerinden açılmaktadır, dolayısıyla herhangi bir program veya ek uygulama kurmanıza gerek yoktur.

Bu rehberde, giriş seviyesinden başlayarak oyunun paketlenmesine kadar ihtiyaç duyabileceğiniz pek çok konuya yer verdim. Ayrıca menü seçeneklerini İngilizce, açıklamalarını ise Türkçe olacak

şekilde hazırladım. Rehberin sonunda da kullanılan terimlerin ne anlama geldiği ve hangi seçeneklerin neleri kapsadığıyla ilgili açıklamalar bulunuyor.

Umarım sizlerin işine yarayacak güzel ve faydalı bir paylaşım olmuştur.

İyi forumlar dilerim. 🎮

dosya.co
    İndir Unreal Engine Oyun Geliştirme Rehberi rar
    https://dosya.co/72pnw0n6qnm4/Unreal_Engine_5_Oyun_Geli%c5%9ftirme_Rehberi.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRache -- 8 Eylül 2026; 9:50:34 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Rica ederim hocam :)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.