Şimdi Ara

Unranked im qnqlar napayim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna zac ciktiginda baslamistim hala ranked girmedim aramlari saymazsak 1200.oyun attim wl +20 her lanede oynayabiliyorum 63.champ var napmami onerirsiniz.qnqlar

Mobilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osminyum -- 1 Şubat 2014; 12:45:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lee falan oyna madem mobilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vez IX

Lee falan oyna madem mobilsin.

• Benimle aynı zamanda başlamışsın, iyi oynuyorum adamları taşıyabilirim dersen gir yoksa normal devam.Geçen bir arkadaşım güveniyorum kendime diye girdi 10 maçtan şuanda 1 win 6 lose.Oyunu bıraktı
  • Hesabin id password bilgilerini pm yoluyla bana atabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vez IX

Lee falan oyna madem mobilsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sypex

Benimle aynı zamanda başlamışsın, iyi oynuyorum adamları taşıyabilirim dersen gir yoksa normal devam.Geçen bir arkadaşım güveniyorum kendime diye girdi 10 maçtan şuanda 1 win 6 lose.Oyunu bıraktı

1-2 ay öncesine kadar tasiyamiyordum ama artik jungleda tasiyabiliyorum.zaten jungle bende diye kavga eden olmuyor.bir de girersem duo yla girerim büyük ihtimalle .Duo olmasa bile 1200 oyunun tecrübesi ile en az 5-5 yapip silvera düşerim zaten.Nocturne u aliyorum zaten çoğu kişinin bilmediği bi champ free.win gibi oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Challenger oldum qnqlar
    9 yıl önce açıldı
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2010 agustosdan beri oynuyorum 3 kere ranked mac attim. Beni ornek al dert etme

• Hehe bende dotadan lol e geçtikden sonra baya kasmıştım kendimi normal oyunda hazırmıyım acaba ranked için falan diyordum ulan bi girdim komedi ilk 3-4 oyun zaten bronzlar geliyor heralde 20 kill altı almamıştım 10/8 falan yaptım yani öyle hazırlığa gerek yokmuş boşa zaman kaybetmişim normallerde silver düşmek bana yeter diyorsan direk 30 16 heromu gerekiyordu onu yaptıkdan sonra bile cok rahat silver olunabilirmiş zaman kaybetmeyin bence.
  • 1200 oyun 0 ranked nedir abi.Kendine güvenip oynayabildiğini anladığın anda rankeda girmen lazımdı senin,ranked dünyası zordur gardaş o 1200 oyunun 800ünü ranked oynasan tecrübenin ağa babasını edinirdin. Ayrıca 30 olur olmaz ranked girenler var yani senden bin beterleri de var niye halen normal game

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 1 Şubat 2014; 13:22:39 >
  • Ranked kanser olmak demektir.
  • 5-5le silver olamayabilirsin ona guvenme. En az 10da 7 yap. Duo girdigin adam yuksek olursa daha iyi olur. Iyi oynayan bir bronz 5le duo girersen 10da10 yaparsin silver4e falan atar. Ama plat adamla girersen 10da5 yaparsin gene silver4e atar :)

• Bu kadar süredir oynuyorsan bence ranked oyna derim.Kötü yaparsan da bronzda baslarsın bunun kaçarı yok bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.