Bildirim
uno mu tipo mu _____Doğan mi sahinmi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben olsam Tipo yu alırdım. Temiz bir tipo diğerlerinden daha donanımlı ve güvenli olacağını düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Eywallah tipo inşallah bu haziran bayramdan önce almayi dusunuyorum ama bayram öncesi pahalı olur diyorlar
Tipo veya Tempra 
https://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=7071
https://www.auto-data.net/tr/?f=showSubModel&modeli_id=762
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi
olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi...
“Ümitvar olunuz! Şu istikbâl-i inkılâbat içerisinde en gür seda İslâm’ın sedası olacaktır”
-
Hocam 20 yaşındaki arabadan güven beklemek bence saçma bir düşünce. Ha konfor bir nebze olabilir fakat tipo ile bir kaza yaptığın an araba tuz buz olur.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2004 Ford Focus 1.6i / iPhone 6 16 GB / Apple iPad Air 2 128 GB Space Gray -
bence şahin doğandan daha iyidir hiç duymadım önü kopan tipo tempra. Olmayacak değil tabikide oladabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Psn: xMusti28x -
quote:
Orijinalden alıntı: SevilenAdam
Hocam 20 yaşındaki arabadan güven beklemek bence saçma bir düşünce. Ha konfor bir nebze olabilir fakat tipo ile bir kaza yaptığın an araba tuz buz olur.
" DİĞERLERİNDEN " demişim !..
Yani lafmı şimdi bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 3 Haziran 2017; 23:51:51 >
8000 liraya temiz Tipo'yu bırak Uno'yu bile zor bulursun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Steam ID: aeyi
Origin ID: andaceyi
PSN ID: andaceyi -
Geçen arkadaşın '96 Tipo'suna bindim. Valla iyi araba. 12.500 aldım dedi.
Dijital göstergeli olanlar çok eğlenceli görünüyor. Biraz bütçeyi artırıp Tipo alın bence.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bencede Tipo ama bütçe en az 12 bin olmalı temizi isteniyorsa 1.6 olsun mutlaka.
Ben tipo yerine temprayı tercih ederdim. Hayvan gibi bagajı var. Tempra sxa aracım olmuştu. Aldığım zaman için çok lüks bir araçtı. Tabi benim araç 3 yaşındaydı. Şimdi senin alacağın 25 yaşında olacak. Çok yorgun olur o araç. Heryanı elinde kalır.
quote:
Orijinalden alıntı: echomaniac
Bencede Tipo ama bütçe en az 12 bin olmalı temizi isteniyorsa 1.6 olsun mutlaka.
1.4 tipo da iyidir. Az yakar.
8 bin tl'ye alacağın tipo-uno-tempra grubu sana ehliyet kırdırır,tecrübeyle sabit..
Doğan şahin al demiyorum ama o bütçeyle broadway spring lada skoda tarzı az arıza veren yakıtı ekonomik ve teferruatsız araçlara bak.
Sakın tipo tempraya girip macera arama.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Dediğinizi anladım ben
bende diyorum ki hepsi aynı kefede
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2004 Ford Focus 1.6i / iPhone 6 16 GB / Apple iPad Air 2 128 GB Space Gray -
O paraya en iyi hidrolik direksiyonlu bir Uno alınır. _____________________________ -
Uno hafif araç limitinde kullanacaksınız şehir içi için ideal abisi tipo ise hem daha konforlu hem daha teknolojik hemde daha güvenli alacaksanız karbüratörlü motorlusunu alın kasap ustalar güzelim mpi motordan anlamıyor alt takımları biraz hassastır bozuk yollarda dikkatli kullanmak lazım.Şahin doğan olayına gelince doğan şahinden belirgin şekilde daha konforludur daha doludur ben şahin sürerken yoruluyorum şahsen doğanda ise daha iyi yalıtım tempra koltukları tempra motor kumaş kapı döşemeleri bazılarında hidrolik direksiyon ve klima da var ayrıca 96'dan sonra ki tüm doğanlarda kapı içi koruma barları var. _____________________________ -
Aynen bende yeni kullanicam öğrenmek için bir nebze alıcam hani gidip vurabilirim ama öyle gidip duvara Son hız bodoslama dalmiyacam yoksa araba pert olur arkadasuların dediği gibi yavaş yavaş sürecem zaten ilk Araban ilk bildiğinde 3.vitesli hatta gitmem çok nadir.
Bende tipo derim yada tipo motorlu doganda olabilir. Satarkrn zarar etmezsin sonucta. Yatik motor dedikleri birazbyag tuketir ondan yagina suyuna iyi bakacan
8 bine bunların bulunacağını düşünmüyorum. En kötü 10-11 lira sanırım. O kadar vermişke. 15-16 ya pejo 206 daha mantıklı sankide 15 bine 206 kaldımı bilmiyorum geçen yıl vardı. Onun dışında fiyatını bilmemekle birlikte 2000 model clio fiesta sembol falan olabilir. Palio albea dicemde onlar 20 den başlıyodur. 4 ü arasındada uno diyorum en ucuzu odur. 15 bine şahin mi olur.
R9 Gte tüpsüz bile incir ağacı dikmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
8000 liraya temiz Tipo'yu bırak Uno'yu bile zor bulursun.
|
Benzer içerikler
- hyundai x35 alınır mı
- yerden yüksek binek araçlar
- toyota corolla 1.6 sol otomatik yorumlar
- c3 aircross elektrikli yorum
- dacia sandero 0.9 tce stepway yorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı