Kripp'i izleyen var mı 0-2 den 11-2 yaptı şuan son maçı oynuyor
Nymphetaminê
kullanıcısına yanıt
Durum pek iç açıcı değil ama
quote:
Orijinalden alıntı: Dark4Void
Durum pek iç açıcı değil ama
Aynen yenildi
Nymphetaminê
kullanıcısına yanıt
Bu girdiği druid decki hiç fena değil.Dünkü gibi 12 yapıcak bence.Early late dengesini iyi kuruyor herif iyi oyuncu.
quote:
Bu girdiği druid decki hiç fena değil.Dünkü gibi 12 yapıcak bence.Early late dengesini iyi kuruyor herif iyi oyuncu.
Biraz önce arena girdim 150 goldu biriktirip. Druid aldım bende 1-3 bitirdim arkadaş Bayadır oynuyorum 6 wini geçemedim daha
Nymphetaminê
kullanıcısına yanıt
Arena sıkıntılı alan yahu.Benim de rogueyle rekorum 9 bikaç sefer paladinle shamanla 7-8 win almışlığım var durum bu çift hanelere çıkamadık henüz.
amaz gvg gelene kadar yapılan her sub için pack açcam demişti. 250 sub oldu şimdiye :D oyunu mu oynucam pack opening mi izlicem bilmiyorum :D kaçırmak istemiyorum 250-300 pack açılışını
baLbesh
kullanıcısına yanıt
51K izleyici var şu anda
ANDREI
kullanıcısına yanıt
serverda sorun mu var diye pack açayım dedi bakalım açılcak mı diye,king krush çıktı ya
baLbesh
kullanıcısına yanıt
Bir de tip tip surat ifadeleri olmasa
ANDREI
kullanıcısına yanıt
adamın olayı farklı hocam biraz değişik bir arkadaşımız :D :D öküz yüküyle pack açcak adam gvg gelince.Bizden önce gelcek demi hocam NA'ya?
baLbesh
kullanıcısına yanıt
Doğrudur, enteresan biri gerçekten
Evet, önce gelecek.
Damn it Yapmacık mı bilmiyorum ama sempatik herif ben.
Tüm streamer'lar online, benim Lea yok piyasada. Umurunda değil patch falan
ANDREI
kullanıcısına yanıt
hocam onun olayı yeni gelecek kartlar falan değilki zaten pijamalarını giyip ülkeler için dans etmek falan filan
Amaz pack açamıyor
quote:
Amaz pack açamıyor
giremiyo oyuna
Kolento açabildi lakin çoğu "Waiting for Authorization" Lea online @baLbesh; 60 pack açacak. Beklemedeyiz