Şimdi Ara

Ünlü oyuncuya taciz dayagi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ünlü oyuncuya taciz dayagi

    Ünlü oyuncuya taciz dayagi

    Daha önce Kurtlar Vadisi Pusu, Beyaz Hüzün, Mavi Gece, Sevgi Taşı ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki gibi yapımlarda rol alan oyuncu Suat Ergin, son günlerde ismi sık aranan oyuncular arasına girdi. Ancak maalesef aranma sebebi bir dizi projesi değil, küçük yaşta bir çocuğun istismar faili olmasıydı...

    Televizyon ve film dünyasında 7 projede yer alan oyuncu Suat Ergin'in, 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel içerikli mesajlar göndererek taciz ettiği ortaya çıktı. 12 yaşındaki mağdur çocuğun yaşadığı cinsel saldırının ayrıntıları ise savcılık tutanağına geçti.

    Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianameye göre: 7. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki çocuk, Suat E. ile sosyal medya üzerinden tanıştı. Ancak Suat Ergin'in gerçek kimliğini bilmiyordu. Ergin'in kullandığı sosyal medya hesabı sahteydi ve yazışmalarında kendisini 18 yaşında olduğunu söyleyerek tanıtmıştı.

    İddialara göre ünlü oyuncu küçük kıza cinsel içerikli mesajlar atmaya başladı. Bundan korkan küçük kız, malum şahsı engelledi ve durumu ailesine bildirdi. Habertürk'ten Arzu Kaya'nın haberine göre: mesajların içeriğinden haberdar olan küçük kızın abisi Osman A. kız kardeşinin hesabından, Suat E.'yle mesajlaşmaya başladı. Suat E., mesajla taciz ettiği kız çocuğuyla buluşmak için Emniyetevleri'ne randevu verdi. Ünlü oyuncu küçük kızla buluşmak için randevu noktasına gitmek üzere 4. Levent metrosundan çıktı, ancak oyuncuyu metro çıkışında 12 yaşındaki Ş.A. değil, abisi Osman bekliyordu.

    "Kardeşim gibi konuşmaya başladım.."

    Haberler.com'un haberine göre: 12 yaşındaki kız kardeşinin, sosyal medya üzerinden S.E. tarafından cinsel istismara maruz kaldığını söyleyen Osman A., "Konu birinci ikinci cümleden sonra artık cinselliğe tamamen yönelmiş. Sürekli cinsel içerikli konu açmalar... Küçük çocukların peşinde olan bir tip. Takip ettiği 4 bin, 4 bin 500'e yakın kişi var ve hepsi çocuk. Kardeşimi korkutma amaçlı tehdit etmiş. Kardeşim onu engelleyip anneme söylemiş. Annem de bana. Hemen kardeşimin şifresini aldım. Kardeşim gibi konuşmaya başladım. Bir buluşma ayarladım. Buluşma yerinde direk müdahale ettik zaten. Çevreden de insanlar bizi tanıyıp bildiği için onlar da ister istemez bağrışa çağrışa geldi. Onlar da müdahale etti" ifadelerini kullandı.

    Daha sonra olay yerine gece bekçilerinin geldiğini ve malum şahsın kelepçelenerek götürüldüğünü aktaran abi Osman A.,  Ona müdahale etmemdeki amaç tamamen diğer insanların da hem kızlarını, hem çocuklarını, kardeşlerini düşünmemden dolayı. Ama ders olsun ki bir daha aynı şekilde birine yapmasın" diye konuştu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 28 Şubat 2019; 11:21:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Serbest birakilmis fakat 8 yil hapis isteniyormus savcilik tarafindan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.