Şimdi Ara

ÜNLÜ MARKALARIN OUTLET MAĞZASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.646
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar mağza özellile DAMAT veALTIN YILDIZ ürünlerinni satıldığı noktadır
    dosyadaki fiyatlar mağazanın reklam brosüründe yer alan fiyatlardır yeri
    gebze şekerpınarda dır organize bölgelerinni bulunduğu bölge olmaktadır şekerpınar atatürk caddesinde (honda ve ısuzu )fabrikalarının olduğu ana yol üzeinde bulunmaktadır
    mağazanın maili:sekerpınar_dsdamat@hotmail.com

tel:0262 6589941

• Fiyatların tüm mazağazalarında geçerli olması lazım ?
  • pek sanmıyorum fiyatların tüm mağazalarda aynı olduğuna çünkü geçenlerde burda damat da %40 indirim diye bir bilgi vardı baktım damat ürünlerinni indirimli halinde bile 400-500 ytl sitesinde bakarsanız anlarsınız.
    burası sadece sanırım seri sonu veya benzeri ürünlerin satıldığı bir mağaza baska yerde de bu mağazanın subesi olduğunu sanmıyorum unutmadan bu mağazanın hemen 1 km yukarısında honda ve ısızı fabrikalarının arkasında KIĞILI NINN seri sonu mağzası var uzun süre önce gitmistim gayet iyi idi ürünler özellikle takım elbise tek ceket gibi ürünlerde
  • bu outletlerin den gerçekten indirimli olanları lütfen eklemeye devam edelim. her tür tasarruf iyi olacak bu devirde. mümkünse yerli mallar benim için daha önemli
  • pazar gebzeye gidecem yakınsa gideyim takım lazım bana
  • hakkaten ya, ankara-istanbul gerçek outlet mağazalarını bi başlıkta toplasak tam süper olacak
  • Hemen hemen iki ayda bir gidiyorum mağazaya, yolumun üzerinde, 2 senedir o muhitte çalışıyorum, doğru düzgün birşey bulamıyorsunuz.

Bulduklarınız da ucuz olmuyor.

quote:

Orjinalden alıntı: sunucum

pazar gebzeye gidecem yakınsa geleyim takım lazım bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FRANSA TEKNOLOJİ MAĞAZALARI
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Outlet amağazaları şehir içinde çok avantajlı olmuyor fabrikalarının bir mağazaları oluyor doğanbeyy in söylemiş olduğu yer gibi ufak hataları defolu olarak kabul ediyolar kalite kontrolden geçmeyen ürünler satılıyor ve çok ucuza geliyor.
    Butür yerler için sürekli bir konu açık olmau biryerde sı bence çok yararlı olucaktır.
    Kozyatağı carrefourda EFOR diye biryer var yaklaşık 6 yıldır takip ederim çok tarz biryer takım elbisleri yaklaşık 300-900 ytl arası. 1 ay önce mağazada bir indirim vardı ve şimdiye kadar hiç görmediğim bir indirim tek kalan beden takım elbiseleri 199 ytl ye düşürmüşler 650 ytl etiketli ürünü 199 ytlye aldım.
    Kadıköyde kuytu biryerde benim gömlekçim var FRANKO BENEZZO diye slimfit yani dar kesim ve çok tarz gömlekler üretiyor birkaç şehirde mağazaları var çok büyük yerleri yok ama müşterileri sabit benim gibi :) kadıköye inenler için tavsiye ederim mutlaka uğrayın

FRANKO BENEZZO RIHTIMDAN BOĞAYA DOĞRU YOLUN SAĞ TARAFINDAN ÇIKARKEN TEKBİR GİYİMDEN SONRA SAĞA SOKA GİRİNCE SOLDA ÖMER veya ERKAN

• Bana da takım elbise gerekiyor

merter de vakko gibi firmaların fabrikaları var sanırım

giden oldu mu acaba hiç?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

Bana da takım elbise gerekiyor

giden oldu mu acaba hiç?

Bugün Airport AVM'ye gittim orada Vakko'nun indirim mağazası var.Herşeyde %50 + %30 indirim vardı etiket fiyatları üzerinden. Ben gömleklere baktım gerçi benim bedenden fazla çeşit yoktu ama fiyatları 35 ytlden başlıyordu bence vakko gömlek için verilebilir bir fiyat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

Bana da takım elbise gerekiyor

giden oldu mu acaba hiç?

Vakko'ya geçen sene gittim.
    Çok kazık..
    Fabrika mağazası ama takım elbise fiyatları 500-600 lira ve yukarısı..Ucuzu da var,dönüp bakmazsın.
    Gömlekler 80 lira..
    Bir çok ürün defolu..Elllerinde kalanları satıyorlar.

Ayrıca ikitelli çobançeşme taraflarında da indirim mağazaları var.
    Mesela tommy hilfiger;gömlek 70-110 lira,docker's tarzı pantolon 110 lira,kotlar 125 lira,sweat short 30-90 lira
    Altınyıldız mağazasında takımlar 300-500 lira arası,tek ceket 119-220 lira,kumaş pantolonlar 90-110 lira arası
    Levi's ve docker's mağazasında levi's kotlar 39-169 arası ama 39 liralıklar çok kalitesiz,docker's marka pantolonlar 69-119 lira..
    Buna benzer bir çok marka var.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar..

• efor geçen baktım ben carrefour da %50 indirim diyor ama belli bir fiyat göremedim banada takım lazım önümüz bayram mutlaka almam gerek
  • arkadaslar bazı arkadaslar haklı olarak bu magazadaki ürünlerin ufak tefek defo olabileceğinden bahsetmisler açıkcası ben burayı her zaman gören biriyim ama hiç gitmedim brosürü orda çalısan bir yetkili benim arkadasa vermis ama bildiğim bu ürünler defo lu falan değil seri sonu büyük ihtimal birde sehir içide değil burası şekerpınar denilen yer TAYSAD VE GOSB organize bölgelerinni tam yolu üzerinde zaten bu civarda asırı sanayi olduğu için firmalar burda çalısanlar için mağazalar açıyorlar ayrıca bahsetmistim hemen bu mağazanın 500-1 km yukarısında HONDA fabrikasının alkasında KIĞILI nın seri sonu mağazası var ben bir arkadasa damat takımı almıstım geçen sene gerçekden uygun fiyatlardı kesinlikle defo falan yok du hani yolu düsen veya bu civarda çalısan arkadaslar ihtiyacıda varsa uğrasınlar hemen otobanın yanı basında şekerpınar turniklerinin yanıbasında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.