Şimdi Ara

Üniye kayıt yaptırırp hiç gitmemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 93 doğumluyum 2012 de askerliğimi lise mezunu olarak tecil ettirdim. Bu sene üniversiteye 2 yıllık adalet bölümüne kaydımı yaptırdım fakat hiiç gitmedim.Tekrar sınava hazırlanıyorum. İstediğim bölümü kazanırsam oraya yoksa şuanki bölümüme devam edeceğim. Şimdi üniye kaydımı yaptırdımda hiç gitmedimya kayıtım silinir mi dondurma olmadı kayıt yaptırdım hiç gitmedim. Yada askerlik ilgili bir sorun olur mu ?

Orijinalden alıntı: CBurakC

Arkadaşlar 93 doğumluyum 2012 de askerliğimi lise mezunu olarak tecil ettirdim. Bu sene üniversiteye 2 yıllık adalet bölümüne kaydımı yaptırdım fakat hiiç gitmedim.Tekrar sınava hazırlanıyorum. İstediğim bölümü kazanırsam oraya yoksa şuanki bölümüme devam edeceğim. Şimdi üniye kaydımı yaptırdımda hiç gitmedimya kayıtım silinir mi dondurma olmadı kayıt yaptırdım hiç gitmedim. Yada askerlik ilgili bir sorun olur mu ?

93 un tecır suresı daha devam edıyordur bız 94luler bu sene yaptırdık 3 sene tecıl verdıler

Orijinalden alıntı: dlxattack

quote:

Arkadaşlar 93 doğumluyum 2012 de askerliğimi lise mezunu olarak tecil ettirdim. Bu sene üniversiteye 2 yıllık adalet bölümüne kaydımı yaptırdım fakat hiiç gitmedim.Tekrar sınava hazırlanıyorum. İstediğim bölümü kazanırsam oraya yoksa şuanki bölümüme devam edeceğim. Şimdi üniye kaydımı yaptırdımda hiç gitmedimya kayıtım silinir mi dondurma olmadı kayıt yaptırdım hiç gitmedim. Yada askerlik ilgili bir sorun olur mu ?

93 un tecır suresı daha devam edıyordur bız 94luler bu sene yaptırdık 3 sene tecıl verdıler

Evt 2015 in sonuna kadar tecil ettirdim. Ancak üniye kayıt yaptırdığım için o tecil bozuldu mu ? Ve o tecil bozulduysa ben üniyede hiç gitmedim tekrar gireceğim için sınava.Bir sorun çıkar mı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dlxattack

quote:

Evt 2015 in sonuna kadar tecil ettirdim. Ancak üniye kayıt yaptırdığım için o tecil bozuldu mu ? Ve o tecil bozulduysa ben üniyede hiç gitmedim tekrar gireceğim için sınava.Bir sorun çıkar mı ?

bılmıyorum hocam onu valla yanlıs bılgılendırmeyım ama sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlxattack -- 7 Mart 2014; 12:40:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ders kaydı yapıp gitmemek
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.