Şimdi Ara

üniye gidesim hiç gelmiyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar nedense pazar günleri içime bi hüzün çöküyo bi isteksiz oluyorum üniversitede 1.sınıfım hiç samimi gelmiyo ortam makine müh okuyorum keşke liseye geri dönsem diyorum o lisedeki arkadaşlık hiç bi yerde yok ya ünide herkes kendi telinde dersler zorlaşmaya başladı daha ilk aydan bırakma isteği geldi valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şöyle 5-10 tane kız olsa keke değil mi
  • Hangi üni o üniversiteden üniversiteye değişir ben mesela okanda okuyorum ortam 10 numara ama lisenin yerini tutmaz genede

• Lise acayip leş bir ortamdı benim için,ilkokul en güzeliydı bence evin yakın,arkadaşların yakın çevrende ve herkesde bir saflık var çıkar söz konusu değildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende pazar günleri huzursuz oluyorum ortamimda iyidir. Ama hep bir mutsuzluk var üninin kapıdan girince normale dönüyorum. Nedeni nedir bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ruling13

merhaba arkadaşlar nedense pazar günleri içime bi hüzün çöküyo bi isteksiz oluyorum üniversitede 1.sınıfım hiç samimi gelmiyo ortam makine müh okuyorum keşke liseye geri dönsem diyorum o lisedeki arkadaşlık hiç bi yerde yok ya ünide herkes kendi telinde dersler zorlaşmaya başladı daha ilk aydan bırakma isteği geldi valla

hangi üni ? seneye gelirim yanına
  • Üniden üniye değişir hangi üni?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınava Tek Gitcem
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üniden üniye değişmez kardeş mühendislik fakültesine insanın giresi gelmiyor. rahat ol zamanla alışırsın .
  • Benimdeeee

• yok ya ben seviyorum ünvi.tabi hazırlık sıkıcı filan ama idare eder. okul bahçeşehir.
    ha, iş hayatı çok daha zevkli.

ama iş hayatına girmek için de, şu ünv e gitmek lazım en azından 2. 3. sınıfa kadar :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

yok ya ben seviyorum ünvi.tabi hazırlık sıkıcı filan ama idare eder. okul bahçeşehir.

ama iş hayatına girmek için de, şu ünv e gitmek lazım en azından 2. 3. sınıfa kadar :(

Bahçeşehir iyidir özellikle tıp fakültesi yeni olmasına rağmen iyi gelişmeler kaydetti Bau tıp fakülteside bana yürüyerek 15 dk çok yakın ama orayı kazanmak imkansız tabi bnm için

• Üniversitemde gayet iyi ortamım. Lise gibi değil tabii ki fakat yinede hiç sıkıldığım biryer olmadı üniversite. Aksine sıkıldığımda üniye giderim geçer sıkıntım. Bazen dersler sıkıyor fakat olacak okadar.
  • Ohooo gel bizim okula ben seni üniden tamamen soğutayım benim heç gidesim gelmirr
  • Zamanla Makine Mühendisliği mezunlarını neden deli olduğunu anlamaya başlamışsın.

Aramıza hoşgeldin (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

Üniversitemde gayet iyi ortamım. Lise gibi değil tabii ki fakat yinede hiç sıkıldığım biryer olmadı üniversite. Aksine sıkıldığımda üniye giderim geçer sıkıntım. Bazen dersler sıkıyor fakat olacak okadar.

hangi ünv knk
  • Karar senin

• quote:

yok ya ben seviyorum ünvi.tabi hazırlık sıkıcı filan ama idare eder. okul bahçeşehir.

:'(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

Üniversitemde gayet iyi ortamım. Lise gibi değil tabii ki fakat yinede hiç sıkıldığım biryer olmadı üniversite. Aksine sıkıldığımda üniye giderim geçer sıkıntım. Bazen dersler sıkıyor fakat olacak okadar.

hangi ünv knk

Ahi evran üniversitesi
    Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu
  • Üniversitenin ortamı çok daha iyi olur kız vb açısından ama herkes yapmacıktır,lisede birbirinin arkasını kollardın muhabbetler daha içtendi o yüzden üniversite'de lise ortamını arama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.