Şimdi Ara

Üniversiteyi Kazanırsam Babam evi satıcakmış ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugun babama Notlarımı vs gösterdim Konuştuk işte üniversite hakkında Bana üniversiteyi kazanınca Yıllardan beri Kredi ödeyip aldığı evi satıcağını gerekirse Kirada oturup Yine beni okutucağını söyledi.Kötü oldum gerçekten Babam bu ev için Tazminatını +60 milyar Kredisini koymuştu kredilerde Yeni bitti her ay 750 civarı ödüyordu...Şimdi ben okuyacağım diye babam Kiralarda Sürünecek Hayattan soğudum birden Okuma hevesim gitti Yardım Dh Ne yapıcam ben

• Daha hırslı olup burslu okumak yerine kaçmayı tercih ediyorsun..
  • 750lira kredi odemis yillardir. Sen de burs ve ya kredi alsan ustune evden gelecek 500 lira ile gecinirsin zaten. Ben anlamadim bu durumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evi sattırma tabii ki.Baban o kadar şeyi göze almışsa sen de fedakarlık yapmalısın.Part time bir iş bulabilirsin veya burs kazanmak için uğraşabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben olsam bende duygulanırdım, böyle babalarda varmış.
  • devlette ve şehir içinde okurwsan evi satmasına gerek yok ;)
  • Gerekirse evi satarım demiş.Yani sen kazanınca şak evden çıkıyoruz dememiş.(Tabi yazmadığın şeyler varsa bilemem)
    Bu arada yıllardır 750 TL kredi ödeyen ailen sana aylık 500 lira gönderse rahat ihtiyacını karşılarsın + olarak kyk bursu/kredisi alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence arkadaşın babası motive etmek istemiş.yani sen yeter ki kazan,oku,adam ol ben gerekirse evi satarım modunda.ee arkadaşım sana da üniversiteyi kazanmak kalıyor bu durumda.
  • Aynı şehirdeki bir üniversiteye gidebilirsin...Bütün burslara başvurup ailenden az bi destekle idare edebilirsin...Part time bir işte çalışabilirsin...Dersenki ben kendime bahane arıyorum,orasını bilemem...
  • üniversiteyi kazanmak çok önemli bir olay mı ki baban böyle bişey söylemiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

devlette ve şehir içinde okurwsan evi satmasına gerek yok ;)

Aynen öyle 280tl öğrenim kredisi al durumunuz kötüysede katkı krediside verirler nerdeyse masrafsız okursun.
  • Bende üniversiteyi kazanında ne arabalar motorlar alınacaktı... Lafta kaldı çoğu
    Motivasyon için söylemiş ne gerekiyorsa yaparız diye.
  • benim peder her konuda tamamdır ama eğitim konusuna gelince insanlıktan çıkar ,her kafa kıyakken sen okulu kazan,ben ceketimi satar okuturum diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

Bende üniversiteyi kazanında ne arabalar motorlar alınacaktı... Lafta kaldı çoğu
    Motivasyon için söylemiş ne gerekiyorsa yaparız diye.

Aynen.... Bursayı kazanırsan sana dışarıya gönderceğimiz paranın üstünede ekleyerek sana araba alırız kendi arabanla okula gider gelirsin dendi kazandık ne oldu verilen sözler unutuldu gitti
  • blöf atmış baban.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

750lira kredi odemis yillardir. Sen de burs ve ya kredi alsan ustune evden gelecek 500 lira ile gecinirsin zaten. Ben anlamadim bu durumu

Burs almasınada gerek yok 750lira kredi öder gibi ogluna versin ayda 750 lirayla geçinemiyosan dicek bişey yok.

edit: şimdi Gülse Birsel'in lafı geldi aklıma

Anne baba senin benim büyüyüp çocuk yapmış halimiz.Çokta fazla bişey beklememek lazım
    Banada focuslar fiestalar alıncaktı 3ün 1ini aldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sound_of_silence! -- 16 Ocak 2012; 15:38:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

Evi sattırma tabii ki.Baban o kadar şeyi göze almışsa sen de fedakarlık yapmalısın.Part time bir iş bulabilirsin veya burs kazanmak için uğraşabilirsin.

aynen öyle
  • Yok babam kendi okuyamamış dedem zamanında Ankarada dönercilik yaparken babmı okuldan alıp yanında çalıştırmış , Babamda sonradan tekelde iş bulunca oraya girmiş , Hükümette tekeli kapatınca babama tazminatla 4C li olarak bankaya soktu yani babam Tam Anlamıyla memur değil sözleşmeli personel gibi birşey maaşı gerçekten çok düşük , Haliyle benide okutmak istiyor adam Bakalım artık Üniversite tercih ederken en yakından başlıcam gibi gözüküyor..
  • babam da okul konusunda çok hassastır. 6 kişiye burs veriyor. 1 tanesi benim yakın arkadaşım. böyle şeyler görünce çok kötü olurum. hatta bazen kendim para yollardım arkadaşıma. a dostum istanbulda falan okumayacaksan zorluk çekmezsin diye düşünüyorum. kyk burslarına başvurduğun da çıkar herhalde geri ödemesiz. çıkar yani inşallah araştır o burs olaylarını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.