Şimdi Ara

Üniversiteyi Kazandım Fakat Bırakıp Tekrar Sınava Hazırlancam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene eskişehirde 4 yıllık bi bölüm kazandım. Daha 1 hafta oldu fakat ben ısınamadığımı farkettim yapamıcamı farkettim, aileme daha yakın olmak istedim. İnanın 1 haftadır içim dışıma çıktı yemeden içmeden kesildim. Herkes yapma etme diyor ama benim ne çektiğimi bilmiyorlar. Seneye puanım düşücek biliyorum ama zaten bu sene de puanım düşmesine rağmen iyi bi bölüm tutturdum. Sırf başkaları ne der diye düşünüp senelerimi heba etmek istemiyorum yol yakınken bırakmak istiyorum. En azından bu sene kaydımı dondurup evde öyle sınava hazırlanıyım diyorum. Sizin düşünceniz nedir?

• hep destek tam destek
  • schweppes2013 S kullanıcısına yanıt
    dostum keşke tercih etmeseydin ya bende eskişehirde oturuyorum benimde osmangazi makine,inşaat ... geliyordu bi diş bi tıp gelmiyordu benimde hedefim tıp oldugu için tercih yapmadım bunun için baya düşünmüştüm tercih yapıp mühendisliğe gitsem ısınamazsam kötü olur demiştim tercih işine bulaşmamıştım
  • Asilzade101 kullanıcısına yanıt
    Artık yaptım dostum ama geri dönüş için daha geç değil diye düşünüyorum. Dönem sonunda ya da ortasında değiliz sonuçta..
  • Kırık obp geriye çok atıyor yine de sen bilirsin
  • 1 Hafta nedir ki ? Bence devam etmelisin şimdiki sınav belki daha daha zor olur bir aksilik çıkar giremezsin tehlikeye atmaya gerek yok bence.
  • Sicilian Defence kullanıcısına yanıt
    Sınavla ilgili bi aksilik olursa mecbur dondurduğum yere devam edicem. En azından "acaba bi daha hazırlansa mıydım" düşüncesi içimde kalmaz diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet biliyorum bu seneki bölümümü de puanım kırılarak kazandım.
  • Dondurma ihtimalin var ise o kadar da korkulacak bir durum değil miş aslında , tabi kararını etkilemek istemem ama Eskişehir'i kazansam uzatmak için son sene kalırım bile
    hedef ne idi neresi geldi dostum
  • Asilzade101 kullanıcısına yanıt
    Şuan istediğim yer, kazandığım yerden daha düşük puanlı fakat bildiğim tanıdığım şehirde,aileme yakın olduğu için istiyorum.
  • Bi ben çok önyargılıyım galiba eskişehir için :)
  • Dostum hedefine bagli bence simdi kirik obp ile tip istiyorum falan diyosan cok sikinti cekersin ama istedigin baska bolum varsa tuttururum diyosan kimseyi dinleme en fazla 10gun konusurlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekçarelys T kullanıcısına yanıt
    yok dostum aksine şuan hedeflediğim biraz daha düşük puanlı. Hedefim çok yüksek olsa yemicek ama kazanabilme ihtimalim de yüksek. Sadece etraftakilerden çekiniyorum kahrolsun toplum baskısı..
    eskişehir ortamı pistir
  • Dostum öss puaninla yatay gecis yap olmuyor mu oyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekçarelys T kullanıcısına yanıt
    dostum oluyor da onun için sene sonunu beklemem lazım sabırlı bi insan değilim ve onun da garantisi yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: schweppes2013

Bi ben çok önyargılıyım galiba eskişehir için :)

Yalnız değilsin dost :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.