Şimdi Ara

Üniversiteyi kazananlar Lütfen Cevaplasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11. sınıfım ve 2. dönem yakında bitmek üzere seneye inşallah bir sıkıntı olmazsa bir dershanenin temel lisesine geçmeyi düşünüyorum daha iyi orda çalışabilirim diye ama bu dönemden iktibaren 11. sınıfa ek ygs mat sosyal geo felan bitirmeye yavaştan başladım ama benim asıl sıkıntım ne ygs lys konuları ne şu ne bu tamamen okul yazılıları seneye onlardan kurtulcam ama okulumda ki yazılı sistemi rezalet ya hiç hayatımda görmüyeceğim şeylerden sınav yapıyorlar puan artırmıyorlar resmen azaltmak için elinden geleni yapıyorlar. Ben bilgisayar mühendislğini kazanıp ordan kariyerimde iyi bir yerlere gelmek istiyorum java ydı c++ dı bunlarla azdan uğraşım derken bana edebiyat dil anlatım sınavından bahsediyorlar

Asıl sorum şu siz 11. sınıfta benim zamanlarımda ne yapıyordunuz seneye 12. sınıf başlamadan hangi konuları bitirmiştiniz yazı nasıl değerlendirmiştiniz bana tavsiyeleriniz nelerdir ben odtü bilgisayarı kazanmak istiyorum ne yapmalıyım

Lütfen alay edici olur gereksiz konu başlığı olur odtüyü hiç kazanaman boşa hayal kurma olur gibi laflar sarfetmeyin hedefimden asla vazgeçmeyi düşünmüyorum

Düşünmediğim için siz ne derseniz bana mantıklı gelen her şeyi yapmaya hazırım ( mantıklı diyorum çünkü , çünkü cevaplarda onu zaten ayırt edebilcem , edebilcez )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HUKUK KAZANANLAR BURAYA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.