Şimdi Ara

Üniversiteyi biraktim. Içimi döküyorum.. Edit geldi 09,01,2015

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
9
Favori
5.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Merhaba,Iyi geceler hepinize.

Öncelikle sonda söylecegimi simdi söylemek istiyorum sizden ricam lütfen derslerinize asilin,dogru düzgün bir üniversite kazanin bakin keyfinize.

Ben bu sene Ek yerlestirme ile Konya Beysehir'de bir bölüm kazandim. Sali günü birakip geldim hem aileye dayanamamak(Ilk defa ailemden ayrildim) hem de ortami begenmedigimden.

Adam akilli akli basinda,düsünen,sorgulayan,muhabbeti düzgün insan yoktu. diyeceksiniz ki daha ne kadar oldu biraz dayan hemen birakilir mi ? hiç öyle degil.

Elimden geldigince mücadele ettim,tanisip,kaynasmaya çalistim olmadi maalesef yapacak bir sey yok. Kalacak yer ayri bir sikintiydi zaten.

Ilk kaldigim pansiyon rezalet ötesiyidi yemegi kendin yapiyordun,mutfak pislik içindeydi. 2 gün dayandim..

Baska pansiyona geçtim. bu arada KYK'yi zorluyorum alsinlar diye nafile (Misafir olarak). Bu kaldigim pansiyonda ise 4 kisilik odaydi odadaki 3 kisi sigara içiyordu ben kullanmiyordum. Güzel bir dilde uyardim 1 oldu,2 oldu,3 oldu en son azalttilar içmemeye basladilar,adamlarda bir yandan hakli içecek yerleri yoktu asagi inseler buz gibi ama iste yine de odada içiliyordu anlamiyorum kiyafetleri,yastiklar her sey pis kokuyor neden içiyorsunuz ?

Bu kaldigim pansiyona 3700. 1500 ü aksam yemegi sadece olmak üzere verecektik . Maddi durum iyi olmadigindan mecbur kalip sözlesme yaptik. Adamla anlasmamiz su sekildeydi KYK'ya girersem sözlesme Fesh olur diye ama kayit üstünde yoktu tabii bu. Orada gün geçiyordu TV vardi bir sekilde geçiyordu sehir zaten küçücük aktiviye yok TV izleyerek falan zaman geçiyordu idare ediyordum.

12 gün kaldim orada en son KYK misafir olarak girdim para ödedim,adama anlattim durumu adam yan çizdi neymis asil olarak girersen fesh olur (hiç böyle bir muhabbet geçmedi) neyse ki ugraslar sonucunda Senetleri aldim yine de tesekkür ediyorum adama insafina kalmistim kayit üzerinde o hakliydi..

KYK geçtim misafir olarak ama ne ugraslar sonucu.. Internet sifresi verilmedi müdürü falan sikayet ettim :) çok gicik oldu bana gözüne battim GSB'Den mail geldi sakinca yoktur almanizda dedi yurttan temin edin bu mesaji göstermeme ragmen kadin sifreyi vermedi. ertesi gün terk ettim tabii terk etmem netle alakasi yok. 8-9 gün orada idare ettim. bir yandan aile özlemi bir yandan bölümün önlisans olmasi(ÖN lisans Saglik disindaki diger bölümler pismanliktir bana göre belirtmek isterim) tabii arada sorunlar yasiyorusunuz mesela uyku sersemligiyle valizin sifresini açamadim :) artik ne yaptim bilmiyorum tornavidayla fermuari açtirdimm bir sekilde aldim sonra oturdum ugrastim 10 gün sonra falan meger 196 imis :) ben 666 yapmistim kolay olsun diye.

küçük küçük problemler yasamama ragmen dayanamadim döndüm size tavsiyem (zamaninda aynisi bana söylenirdi hiç umrumda olmazdi) ders çalisin,düzgün üniversiteye gidin bakin gerçek ortami görün bunu söylemek istiyorum.

ha bakarsin aslinda hiç bir sey yasamamisin diyenler olabilir dogru aslinda biraz erken pes ettim. bunu 3 ay sonra degil de simdi yaptim bence daha iyi oldu suan çok fazla yük aldim umarim ailemin yüzünü çikarmam da 4 yillik üniversite kazanirim.

edit: Okulu birakma sebeplerimden birisi çok mutsuzdum,motivasyonumu kaybetmistim.

edit2: Özellikle buradan aldigim dersi hayatim boyunca hiç unutmayacagim.Ailemin degerini anladim köpek gibi pismanim suan ben onlara ne laflar sayiyormusum..Baska aile olsa eminim kizardi sagolsun ailem hiç bir sey demedi destek oldular.

edit3: Arkadaslar hepinize Tesekkür etmek istiyorum çok güzel mesajlar yaziyorsunuz.

edit4: Ben Karaktersiz bir adamim bütün yapmak istediklerim yalan çikti ders çalisirim dedim kitabin yüzünü bile açmadim.. Dibe batiyorum

edit5: GEnç arkada?lar size tavsiyem kendinize bir HEDEF koyun o yolda ilerleyin benim sorunum hedefsizlikti hiç bir ?eyi yapycam diyemedym.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo DiCaprio. -- 9 Ocak 2015; 1:48:59 >

• Kimse okumaz. Özet ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu dinleyerek okudum ağladım kardeşim geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. eneox -- 9 Kasım 2014; 1:24:51 >
  • Kanka birazdan okuyacam mobile geçeyim de.
  • 666yı gördüm kesin csb dedim ama devamını okuyunca ciddi olduğunu anladım,geçmiş olsun.
  • Senin derdin başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Molotov Cocktail

Senin derdin başka.

Derdim yok ama rahatliga alistim :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dert etme bro sonuna kadar okudum iyi yapmışsın sevmediğin yerde zorla durmak seni iyice bunaltırdı kazanırsın umarım dört yıllığı

• quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Dert etme bro sonuna kadar okudum iyi yapmışsın sevmediğin yerde zorla durmak seni iyice bunaltırdı kazanırsın umarım dört yıllığı

Umarim dostum ya..

• eyvallah panpa bana iyi motivasyon oldu bu yazı ciddiyim.Bu sene mezuna kaldım aslında sıralamam 65k idi 4 yıllık mühendislikler geliyordu ama aileminde desteğiyle daha iyi yapacağımı bildikleri için ve gittiğimde pişman olmamam için kaldım.Bu aralar biraz boşladım, hiç hoşnut değilim ama insan rahatlığın rehavetine kapılıyor.Yazıyı okuyunca şöyle bir 6 7 ay sonrasını düşündüm ve şu an ders çalışasım geldi.Neyse şimdi yatayım sabah çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raz3rs

eyvallah panpa bana iyi motivasyon oldu bu yazı ciddiyim.Bu sene mezuna kaldım aslında sıralamam 65k idi 4 yıllık mühendislikler geliyordu ama aileminde desteğiyle daha iyi yapacağımı bildikleri için ve gittiğimde pişman olmamam için kaldım.Bu aralar biraz boşladım, hiç hoşnut değilim ama insan rahatlığın rehavetine kapılıyor.Yazıyı okuyunca şöyle bir 6 7 ay sonrasını düşündüm ve şu an ders çalışasım geldi.Neyse şimdi yatayım sabah çalışırım.

edit: atiyorum Eskisehir gibi ortamin super oldugu yere git ama sacma sapan yer gelirse gitme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo DiCaprio. -- 9 Kasım 2014; 1:52:25 >

• Hayırlısı olsun nediyelim belkide böylesi daha iyidir senin için

• Düşüyen soygulayan hebele hübeley hihihi.la bi get

• quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simos

Hayırlısı olsun nediyelim belkide böylesi daha iyidir senin için

Aynen bnde boyle dusunuyorum sagol. Okul kazanamasam bile manevi olarak cok sey kazandim

• Aynı olayı geçen sene bende yaşadım bölümü bıraktım. Şimdi istediğim bölümde okuyorum, daha mutluyum :)

• Bi isik aydinlandi suan basliyorum calismaya

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

Düşüyen soygulayan hebele hübeley hihihi.la bi get

bunu neden din olarak algiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo DiCaprio. -- 9 Kasım 2014; 1:58:17 >
  • Hala ateist misin

• En azından dandik bolumden kurtulmuşsun daha başka bir bolumu bırakıp gitseydin yorumum ana kuzusu temalı olurdu neyse tecrübe her şeydir bence bu hayatta bu sene ailenden biraz uzak kalmaya alışmanı tavsiye ederim aynı şehir olsa bile aynı evde kalma ayrıca puanın kırılacak bu sene zorlasanda çok geride olacaksın o yüzden ygs lys ye kadar kafanı toparlamaya bak yazın da hazırlanmaya başla derim istanbul ankaraya gelsende ortam her yer de kotu olabilir bunu da aklımdan çıkarma iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmErenay -- 9 Kasım 2014; 2:00:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

Hala ateist misin

Evet de ne alaka.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.