Şimdi Ara

Üniversiteyi bırakma kararı hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba değerli forum üyeleri. Ben şuan 20 yaşında marmara üniversitesinde çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri bölümünü okuyorum. 22 yaşında mezun olucam. Ama kafama takılan gelecekte bulma konusu. İş bulamamaktan korkuyorum. Bunun için 22 yaşında tekrar üni sınavına girip sayisaldan bir bölüm okumayı düşündüm. Eğer öyle yaparsam da 26 yaşında mezun olmuş olucam. Askerlik vs derken 27 yaşında tecrübesiz bir şekilde iş arayicam. Ama çekoda 23 yaşında işe atılıp 4 senelik tecrübe de kazanabilirim. Sizce hangi yolu secmeliyim? Çalışma ekonomisinden iş bulabilir miyim? Hepinize şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece iş bulma kaygısıyla bırakacaksan bölümünü seviyorsan bırakma ama çeko mezunları da öyle kariyer yapan, çok iyi kazanan görmedim.
    Ben de 20 yaşındayım bu sene okulu bıraktım sınava hazırlandım bu arada, bırakmaya karar verirsen de başarılar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iş bulamayacağına kesin gözüyle bakıyosan bırak durma bile
  • İş bulma konusundan öte bölümü seviyorsan bu mesleği yaparken mutlu olurum diyorsan bitir her şekilde bir iş bulursun fakat bölümü sevmiyorsan iş bulsam bile mutlu olmam diyorsan hemen okulu dondur ve şimdiden yks çalışmaya başla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.