Şimdi Ara

2. Mezunluk Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben geçen yıl 45k bu yıl ise 20k yaptım ancak sonuç beni hiç tatmin etmedi ayt matematikte 3y beklerden 9y geldi saçma sapan yıl içerisinde 1.5 aya yakın çalışamadım psikolojimi toparlayamadım ve hem süreç hem de sınav esnasında pek iyi gitmediğini fark ediyorum şu anda. yazacak hiçbir yer yok (hedefim itü ya da odtü makina) şu anda. sizce hedeflerimi gerçekleştirmek için 1 yıl mezuna kalmalıyım yoksa ortalama bir üni yazmalı mıyım? (hazırlık atlayacak kadar ingilizcem var yıl içerisinde eğer kalırsam toefl alacağım kesinlikle) bir de sizce 2. mezun yılı vakit kaybı mı?

• Hocam çok istiyorsanız eğer bir daha hazırlanın ama sistem vs. değişebilir pişman olabilirsiniz.

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

sistem bu saatten sonra değişmez bazı köklü yayınların bağlantıları var ve kitaplarını çoktan bastılar ayrıca yapılan ortalama net sayıları ortada o konuda çekincesi olmasın yani arkadaşın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peoxy -- 24 Temmuz 2023; 16:32:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yolundan döndürmek gibi olmasın ama bizim bölümde mezun bırakıp çok daha iyi yapmasına rağmen yine aynı bölüme gelen çok kişi var. Üniversiteler çok çekiyor 20k dan gireceğin yere belki seneye 13-14k dan giremeyeceksin. Bunları hesaba kat derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thanyks22yd -- 24 Temmuz 2023; 16:32:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kal kanka, masumbiröğrenci diye bir forumdaşımız vardı. 20kdan bıraktı 2k girdi. kendine güveniyorsan bırak mezuna, burslu olarak dershaneye gidersin hem

• bölüm araştır belki hoşuna gidecek, yazabileceğin bir bölüm bulursun

açıkta kalırsan mezun

• hocam türev aynı türev @Son_Troll_Bükücü ondan ne değişebilir ki diye düşünüyorum şahsen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keşke diyeceğine 1 sene daha kal yapabileceğinin en iyisini yap iyi ki de. 2. mezunda daha iyi yapan birçok kişi var ama 3 sene boyunca aynı konuları tekrar çalışmak çok bayıyor. 2. mezunluğun zor bir süreç olduğunu da unutma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.