Şimdi Ara

üniversiteye üçüncü kez hazırlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ciddi manada bunaldım artık.Üniversitemi bıraktığım için tekrar üni sınavına hazırlanıyorum ama her günüm aynı geçiyor.Arkadaş buluşması desen okuldaki arkadaşlarım okulda kaldı İstanbulda olan bir kaç arkadaşla da ayda bir falan anca.Bana kalsa tekrar bu çileyi asla çekmezdim ama İngilterenin en iyi okullarından birinden staja çağrılmama rağmen bölüm başkanım göndermedi eğitim rezaletti okulumdan da hiç memnun değildim.Uludağ üniversitesi bu arada okul.Arkadaş çevrem vardı yalnız değildim ama bütün okul hayatım yurt okul arasında geçiyordu.Derslerden sonra kafelerde oturuyorduk konuşuyorduk sonra evlere.Yani öyle hayal ettiğim gibi çılgın kafa dengi bir arkadaş grubum olmadı.Dizilerde filmlerde görüyorum adamlar ülkeleri geziyorlar bar bar disko disko geziyorlar arkadaş gruplarıyla.Benim arkadaşlarımın bir kısmı mutaasıptı onlarla her şeyi yapamıyorduk inançları gereği.KAlan arkadaşlarım da neticede öğrenci adamlar zar zor geçiniyorlar falan.Yani gençler hayal ettiğim sosyal ortamı yakalayamadım öyle çılgın çılgın gezen bütün sınıfımdakiler ev okul takılan gençlerdi zaten kız çoğunlukta olsa da %95 ine dönüpte bakmazsınız kızların fiziksel ve düşünsel açıdan...Hayal ettiğim üni ortamını az çok anlamışsınızdır böyle bir ortam hangi okulda bulunur sizce?

• bölüm neydi
  • Machine Wizard kullanıcısına yanıt
    Genetik hocam
  • Ağla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HEBELEHÜBELEFEAFEAF H kullanıcısına yanıt
    İyi yapmışsın ülkemizde önü pek açık bir meslek değil.Gerçi yurt dışı düşünüyormuşsun zaten.Bu senede genetik kazanırsan en azından yurt dışı imkanları olan okul kazan
  • bende hazırlanmak istiyorum ama totom yemiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Machine Wizard kullanıcısına yanıt
    Hocam yurtdışı en büyük önceliğim ama bazen aşırı derecede moralim bozuluyor yaşıtlarım bu sene üniyi bitiriyor bense yeniden üniye başlıyorum
  • T-E-K- kullanıcısına yanıt
    nedir bölüm hocam?
  • HEBELEHÜBELEFEAFEAF H kullanıcısına yanıt
    dandik ünide hukuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-E-K-

dandik ünide hukuk
    üzdün akşam akşam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-E-K-

dandik ünide hukuk
    Hangi üniversite hocam?
  • yas kac hocam
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    dandik bir üniversite
  • Seni hatırlıyorum bırakma dedik sonra ağlarsın dedik ve sonuç ağlıyorsun kendi düşen ağlamaz ama.

Bırakmaman lazımdı 3.sınıf falandın galiba. Oradan okul bırakılmazdı dersleri de geçiyormuşsun öyle hatırlıyorum.
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    bana da tavsiye lazım
    dandik ünide hukuk 1.sınıf
    ne yapayım bırakayım mı
  • T-E-K- kullanıcısına yanıt
    Hocam bence üni kültürü veremeyen bir yerde senelerini geçirmeye gerek yok..Adam gibi bir yerde tadını ala ala okumak varken eğer hiç hoşuna gitmiyorsa bırak gitsin.
  • 21 yaşındayım hocam
  • hocam seni bu konuda görmek bana şeref verdi nasılsın
  • Adam dizi film izleyip bunları aramış gerçekten hahahahahahahhahahahahHHahahhahahHH

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.