Şimdi Ara

üniversiteye üçüncü kez hazırlanmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bok gibiyim
    kafamın arkası düz burnum bok gibi alt çenem geride
    okula gideceğim bu tiple dandik ünide hukuk off off
    sen nasılın

KAFAMIN ARKASI DÜMDÜZ EKMEK KAFALIYIM
  • T-E-K- kullanıcısına yanıt
    Ben iyiyim son senem zaten kasmıyorum arabam yok bir onun dışında sıkıntım yok
    hiç olmazsa hukuk okuyosun para bulunca tipi yaptırırsın plastik cerrahlar on numara
    konu dışında hep seni görüyörüm nerelisin
    kürt arap kırmasıyım osmaniyeliyim sokakta görsen yüzüme bakmazsın adam değilim
    asgari ücretle iş bulsam bile oturur dua ederim (ateistim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-E-K- -- 6 Şubat 2019; 23:40:27 >

gaziantep adanaya göre tipin iyidir olmadı biraz daha doğuya gidersin çözülür kasma
    kafamın arkası düz
    burun uzun ve yamuk garip bişi
    alt çene geride
    bok esmeri

yani adam değilim ben hiçbir şey çözülmeyecek

kafanın arkası düzelmez
    burun estetik
    alt çene ortodonti

bunlar paraya bakar okulunu bitirirsen yaptırrsın çirkin yok fakir var sadece
    ortodonti yani diş teli taktım bitti sadece damaklık kaldı ama düzelmedi. kadın uzamayacağını söyledi artık ameliyat olmam gerekiyormuş kesip ileriye mi takacaklarmış ne yapacaklarmış ondan işte :D

burun estetik evet

kafa arkası düzeliyor estetik yapıyorlar bir doktor buldum yapıyor

anne babadan para koparıp yaptıracağım

• Basliga bak yorumlara gel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dizi filmle alakası yok hep öyle bir arkadaş ortamım olsun istedim ama olan arkadaş gruplarım ve arkadaşlarım beni tatmin etmedi.Yabancı ülkelerdee bu üni ortamları var ben de bu ortamı bekledim

kaçıncı sınıfta bıraktın anlamadım ama erasmus gibi programlarla dışarıya çıkıp hevesini alırsın sonra da ortalama kasman daha mantıklı olabilirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
  • elonardo kullanıcısına yanıt
    hocam erasmusu Cambridge ile eş değer bir ünide kazandım zaten bizzat adamlar davet ettiler beni.Ama bölüm başkanı gitmeme izin vermedi bir belgeye imza atmadı hakkım yandı.3.sınıfta bıraktım.

şimdiki hedefin ne

Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
  • Ben üç kez hazırlandım, soruları alabilirim.

Edit: Üçünde de kazandık, sakin kalın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interramcho -- 7 Şubat 2019; 1:21:43 >
    DONANIMHABER IMZASI KURAL DISI OLANLAR KULUBU
    Dükkanıma bakabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.