Şimdi Ara

üniversiteye tekrardan kayıt olma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şimdi bir üniversitede okumaktayım, bu yıl üniversite sınavına tekrar girdiğimde bir yer kazandım diyelim kayıt durumu nasıl oluyor, ilk o okula kayıt yaptırıp sonra eski okulumdan kaydımı sildirmem mi gerekiyor, bilgisi olanlar söyleyebilir mi?

• güncel
  • Mevcut okulunun öğrenci işlerinden kaydını aldırıp tercih yapman gerekiyor yanlış bilmiyorsam.
  • eski okuldan kayıt sildirip lise diplomanı alıp sonra yeni okula kayıt oluyorsun,aynı anda 2 okulda kayıtlı olamadığın için bunu yapmak gerekiyor
  • fabrizo kullanıcısına yanıt
    o zaman şunu sormak istiyorum okuldan kaydımızı sildiğimiz zaman benim askerlik durumu ortaya çıkmaz mı? kaçak durumuna da düşmek istemiyorum açıkçası,bunun için herhangi bir izin almamız felan gerekiyor mu ?
  • güncell
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu sene yaptım. Tercih yaptım, tercih sonuçları geldi baktım kazanmışım, gittim okuluma kaydımı sildirmek istiyorum dedim öğrenci işlerine, önce transkriptini, ders içeriklerini al saydırırsın dediler, öyle yaptım. Geldim, kayıt sildirme formunda ÖSYM ile geçiş diye bir kutu işaretliyorsun, hani geçiş yapmak için sildiriyorum gibi. Sildi kaydı, kimliği teslim ettim, geldim yeni kaydımı yaptım. Yeni kayıtlarda harç ödüyorsun 2. lisans olduğu için, ayrıca askerliğini de kendin tescil ettirmen lazım bunun için yine öğrenci işlerinden ekc2 belgesi mi nedir onu alıp askerlik şubesine veriyorsun. Süreç bu kadardı benim için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.