Şimdi Ara

üniversiteye şikayet dava açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemden kaynaklanan bir sorun nedeniyle 1 ders alamamışım, yani sistemde o ders görünmemiş. Otomasyonda ders kayıt haftasında görünmediği için bende fark etmedim danışman hocam da etmemiş. Mezun olacağım zaman eksik dersin var o dersi almak zorundasın dediler. Bahsedilen ders 2 yıl önceki dönem dersi. 2 yıl otomasyonda görünmemiş, sonraki yıllar alabilecekken bilmediğimden almadım bu şimdi farkediliyor. Bu ders için ne yapabilirim. Tabiki derslerin takip sorumluluğu benim fakat bu ders sistemden görünmemiş. Ki bu ders 2. dönem dersi yani 1 yılıma mal oluyor. Ne yapmalıyım nasıl bir dilekçe hazırlamalıyım? Hazırlacağım dilekçeyi üniversite hukuk müşavirliğine götürmeyi düşünüyorum?

• dilekçe ile başvur rektörlüğe sonra verdikleri cevaba göre idare mahkemesinde dava aç. maddi ve manevi tazminat davası açabilirsin. aynı durumda tazminat alınan dosyalarım vardı.
  • Bulunduğun ilde bu işlerle ilgilenen bir avukata git hiç vaiit kaybetmeden; çok teknik bir konu. Tek ders sınavı olarak giremiyor musun buna? Öyle bir teklifle gelmediler mi? Bir senene malolursa tazminat davası suretinde açma hakkın var; ama öncesinde universiteye başvurman gerekir. Ama bir ihtimal sana tek ders sinavi tanimak suretiyle bu sene mezun da edebilirler. Bu hususları konuştun mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önümüzdeki hafta okula gidip görüşücem dilekçeyi rektörlüğe vericem. verdikleri cevaba göre dava açıcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.