ARTIK HERKES ÜNİVERSİTE MEZUNU.TOP 5 ÜNİ VE TIP GELMİYORSA GİDİN MESLEK ÖĞRENİN. KAYNAKÇILIK MARANGOZLUK TESİSATÇILIK OTO TAMİRCİLİĞİ GİBİ MESLEKLERDE ÇOK FAZLA YETİŞMİŞ ELEMAN İHTİYACI VAR. |
ÜNİVERSİTEYE GİTMEK YERİNE MESLEK ÖĞRENİN

-
-
yazılım öğrenin yazılım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jenkem -- 23 Temmuz 2021; 14:28:16 > -
son yıllarda gördüğüm en saçma öğüt.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Meslek öğrenmek çok kolay bir şey sanki aw.Ayar oluyorum şöyle bilmiş bilmiş konuşanlara
-
Sarhoş musun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz baştan bırakın üniyi ve oto tamirci de işe başlayın da bize yol gösterin hocam
arkanızdan geleceğiz merak etmeyin, korkmayın.
-
bu ara da bu öğüt moda oldu git bakalım bursa sanayide ustalar ne kadar kazanıyor 5-6k ortalama kendi dükkanın varsa çok iyi kendi dükkanın olma ihtimali de çok düşük bu arada çevremde çok dediğin mesleklerde insanlar var yaşadıkları hayat bir motokuryeden farksız o kadar meslek öğrenme gayretine değmiyor
-
Tamam işte, güzel bir bölüm okumassan alacağın para çok değişmeyecek ki. Hayata erken atılmış olursun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayata atılırsın aynen hayat sana atılmasın siz kafayımı yediniz oğlum 15-20 sene sonra 5-6k maaş alıyolar diyorum girdiğin zaman direkt haftalık 500 veriyolar en çok veren yer sigorta yok yemek parası yok günde 12 saat çalışma motorkurye ler daha nerdeyse bir usta kadar kazanıyor bu kadar aptal olmayın bu hayatta her şeyi para için yaparsın
-
15-20 seneden sonrasını okumadım
2 yazdır çalışıyorum sanayide merak etme neyin ne olduğunu biliyorum
-
👍
sende tam ustanın yancısı tipi var hocam
-
18 19 yıl meslek öğrenmeyen adam bu saatten sonra meslek mi öğrenecek
sen öyle yap delknlı
-
Yok yok. Hepiniz mühendis olun. 3k ya aynı dükkanda çalışın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

son yıllarda gördüğüm en saçma öğüt.
|
Meslek öğrenmek çok kolay bir şey sanki aw.Ayar oluyorum şöyle bilmiş bilmiş konuşanlara |
18 19 yıl meslek öğrenmeyen adam bu saatten sonra meslek mi öğrenecek
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X