Şimdi Ara

Üniversiteye Gidiyorum... Notebook lazım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandım. 23 Eylülde de okul başlayacak bakalım...

Öncelikle notebook lazım mı??? Şİmdi kesinlikle lazım demiyorum şahşım adına... Masaüstü var kütahyadayım şu an zaten... PC de Oyun face ve arada forumda takılıyorum başka işim olmuyor pek...

Odada LCD TV varmış... Yani HDMI ile film vs. izleyebilirim, izleyebiliriz arkadaşla gibi geliyor... Onun dışında skype olayı var... O işe yarar pc... Oyun dersen 1500-2000 lere çıkmak gerekiyor ki çıkmayı en azından şu an düşünmüyorum... Seneye eve çıkabilirim... Evde kurarım masaüstünü geçerim....

[size=3]Şİmdi Asıl Soru

İnternete girecek, 720 p filmi takılmadan stream olarak veya hdd den oynatabilecek, bir laptop arıyorum... 2. El satanlar varsa ulaşabilir... Pili canlı olsun öyle 1 saatte bitmesin görünür hasarı çiziği olmasın yeter...

Bütçe 1000 Tl ye kadar... Arada pes13 de oynanabilir tabi:)

NOT: Youtube deney kanalımı, bir doktorun evine kadar gidip önce karısını sonra kendisini öldüren hayvan yüzünden kapattım. #Doktorlaröldürülüyor

• Bir lise öğrencisi olarak benim için bile olmazsa olmaz birşeydir.Mesela tenefüslerde telefondan hotspot açıp bilgisayardan teamviewer ile evdeki pcye bağlanıp oyun oynamışlığım var.Ama tepki süresi çok fazla olduğu için tatsız oluyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.