Şimdi Ara

Üniversiteye giden birisi nasıl giyinmeli? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
17.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1. öğretim olduğumuz için çoğu kişi eşofman ile geliyordu okulai malum sabah erken kalkıyorduk yada geç yatıyorduk. Bazı arkadaşların giyim konusunda tereddütleri vardı ama 2-3 ay içerisinde ayak uydurdular çevreye. Aslında pek önemi yok ne giydiğinin, yüzlerce farklı giyim tarzı var. Hatta hocamız renkli giyinenler daha bir hayat dolu oluyor demişti de ertesi gün tüm sınıf kırmızı giyinerek gelmiştik dersine.
  • ben lisedeyken daha çok dikat ediodum malum okula almıyolardı lisede

üniversite dostum kafana göre giy ne istiyosan parmak arası terlikle git istersen

olgun insan gibi görünmeye çalışma öle kalıplara hiç girme neysen o ol
  • teşekürler
  • Ben bu sene spor keten ve eşofman takılcam sadece derslere odaklanmam lazım ama en iyisi converse yada tiger tarzı ayakkabı. kot yada rahat edeceğin birşey, üstüne t-shirt
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

t-shirt - eşofman
    kışında üste bi sweatshirt ohh mis
    çok nadir giysem de bi bol pantolon

tişört eşofman olayı baya var adam yataktan kalkıp derse geliyor çıkıp gidiyor sonra.. birde mangodan giyinen ugg bot giyen tipler var kusasım geliyor.. güzellikleriyle rezil kepaze oluyorlar.. birde havalı geçinen conversciler var adamın hayatı converse, gösteriş ve conversim de conversim diye.. onların erkek cinsi hatun peşinde koşan, kız cinsi erkek peşinde koşan cinsi..
  • üniversiteye gelipde hala ne giyiceğinimi soruyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

t-shirt - eşofman
    kışında üste bi sweatshirt ohh mis
    çok nadir giysem de bi bol pantolon

tişört eşofman olayı baya var adam yataktan kalkıp derse geliyor çıkıp gidiyor sonra.. birde mangodan giyinen ugg bot giyen tipler var kusasım geliyor.. güzellikleriyle rezil kepaze oluyorlar.. birde havalı geçinen conversciler var adamın hayatı converse, gösteriş ve conversim de conversim diye.. onların erkek cinsi hatun peşinde koşan, kız cinsi erkek peşinde koşan cinsi..

ben genelde sabahlarım okula giderim gelince uyurum hayatım zombi gibi geçer gerçi böyle mutluyum ben

• Üniversite ve olgunluklu yapma yahu :D Liseden d,rek Üni. ye geçmiş toplulukların bir kısmı yapar. Olgunluk zarar kime yarar
  • yav nasıl giyinmeli değil de şimdi benim çok elbisem yok. her gün farklı bi şey giymek gerek.Bana kalsa her gün aynı elbiseyle giderim de malum toplumumuzda kişilikten çok ne giydiğinle yargılanıyosun .O yüzden yavaştan alış veriş yapsam iyi olacak
  • Konuya gel sfdsfds düğüne gidiyo sanki.
  • Bence fular-kaşkol tarzı şeyler tak. Fular takan erkekler çok karizmatik oluyorlar. :)

Üniversiteye giden birisi nasıl giyinmeli?

Ayrıca eski sevgilim t-shirt+gömlek+kot giyerdi. Erir giderdim. :) Bu kombin süper.

Ve kesinlikle dar giyinme arkadaşım. Son derece bol şeyler giyin. Salaş olsun ayrıca . :)

Kışlık bi kombin;

Üniversiteye giden birisi nasıl giyinmeli?

Ve son olarak acayip karizmatik olan İan Somerhalder'ın kiyafetlerini takip et derim..

http://weheartit.com/tag/ian%20somerhalder?query=ian+somerhalder

• hortlatma :D
  • BOXER
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.