Şimdi Ara

Üniversiteye giden birisi nasıl giyinmeli? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
17.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu soru için konu açıyorsunya, bence önlük giy git...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Şu soru için konu açıyorsunya, bence önlük giy git...

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: **green-eyes**

quote:

Orijinalden alıntı: teknomaster

Üniversite malum lise gibi değil. Herkesin içinde olgun bir insan gibi görünmek gerekiyor. Siz ne tür giysiler tercih ediyorsunuz?

üniversiteliler hiç de dediğin gibi giyinmiyorlar.
    tam tersi zamane gençleri gibi giyiniyorlar, parklarda sev***yorlar, sınıflarda si****yorlar.
    senide bu gençlerin arasında görmekten gurur duyarız

abi kopardın beni ya

• quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Şu soru için konu açıyorsunya, bence önlük giy git...

imza
  • Kızların mini etek giyinmesi hoşuma gidiyor bir kız için ideal giyim budur. Erkeği boş ver bir pantolon bir tişört geçir üstüne git
  • hiç farketmez. tarzın nasılsa önceden nasıl giyiniyosan öyle giyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahmaz88

Kızların mini etek giyinmesi hoşuma gidiyor bir kız için ideal giyim budur. Erkeği boş ver bir pantolon bir tişört geçir üstüne git

konu din iman oldumuda başımıza namus bekçisi kesilip, yobazların en yobazı olduğunu kanıtlama çabasındaki bi arkadaş....
  • kendi tarzını yap. burda herhangi birinin dediği tarzda mı giyineceksin. ona yakışır sana yakışmaz. herkes converse giy demiş mesela bu tavsiyelere göre gidip ben converseden kastettiğiniz chuck taylor modelini alsam milet bana güler çünkü ayağımda güzel durmuyor. kendine ne yakışıyorsa onu git al.
  • ilk gün dikkatleri üstüne çekmek istiyosun ama bunun olmayacagını sen de biliyorsun , kasma
  • quote:

Kızların mini etek giyinmesi hoşuma gidiyor bir kız için ideal giyim budur. Erkeği boş ver bir pantolon bir tişört geçir üstüne git

Annene bacına akrabalarına falan da giydiriyormusun? Karşı değilim de mini eteğe abazalık hat safhada

Bu arada üniversite normal adam hariç her tarz var valla, o kadar kasma kendini kimse efendi efendi giyinmez zaten

• İstediğin gibi giyin, Üniversitenin güzelliği şu şunu giymiş diye kimse konuşmaz.
  • Ne alaka be yine yorum yapmayı bilmekten aciz bir insan olduğunu göstermişsin gerçek yaşını bilmem ama akıl yaşın 10...
    quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

quote:

konu din iman oldumuda başımıza namus bekçisi kesilip, yobazların en yobazı olduğunu kanıtlama çabasındaki bi arkadaş....

• Dikkat edersen iki tane gülme işareti koymuşum yorumları nerenizle anlıyorsunuz anlamıyorum ki ben kafamı dağlara taşlara vursam yeri arkadaş yav
    quote:

Orijinalden alıntı: W

quote:

Annene bacına akrabalarına falan da giydiriyormusun? Karşı değilim de mini eteğe abazalık hat safhada

Bu arada üniversite normal adam hariç her tarz var valla, o kadar kasma kendini kimse efendi efendi giyinmez zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

Hocam içine sade bir t shirt üstüne gömlek önleri açık olsun altına güzel bir kot ve ayakkabı böyle kombinasyon yaparsan güzel tutunursun bence, gözlemlediğim kadarıyla böyle insanlar daha ön planda.

+1
  • Infidel_ tamam biz yobazız sen ilericisin bana ilerici olarak şu vatan için yaptığın bir faydalı işi söyle şu bütün forum önünde senden özür dileyeceğim...
  • yav normal giyin git işte bunun için konu mu açılır
  • takım giy git
  • quote:

Orijinalden alıntı: quneshlee

Anladık Üniversitelisin.

• zevk meselesi giyim tarzı başlarda biraz dikkat edersin giyimine daha sonra vize final haftası geldimi eşofman pijamayla gidersin okula
  • ben mi çok rahatım, millet mi çok kasıyor anlamadım arkadaş? bir kere okula giderken ne giysem diye düşünmedim. hatta bazen annem ayarlıyor, uyku sersemi giyinip çıkıyorum.

hele seneye yurtta kalma ihtimalim var o zaman yaşarım valla. kalktığım gibi sınıfa dalarım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.