Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEYE GEÇTİM HİÇ MUTLU DEĞİLİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eskişehirde yaşıyorum. Konya selçuk ünv. Pc mühendisliği tuttu diyorum ama ben yazmak istememiştim eniştem yazdırmıştı yurt ayarladık ailemdem ayrı olmadım pekte sevmem.

Şuan yurttayım eve gidesim geliyor hiç okuma isteğim kalmadı. Hızlı tren var 1saat40dk da gidiyor. Kuzenimde burda 3 senedir okuyor ama mutlu değilim kütahyaya puanım tutuyordu ama konyadan sonra yazmıştım dolayısıyla gelmedi.

Her hafta sonu gitmek istiyorum ama ailem anlamıyor benim burada okuyamayacağımı. Valla dertleşicek adam arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kısmen26 -- 2 Ekim 2016; 19:13:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kütahya'da bulundun mu daha önce?
  • Hayır neden ki?

• Kütahya güzel bi yer değil ki konya yı görmedim ama konya muhtemelen kütahyadan daha güzeldir.eskişehire git gel yapardım diye düşünüyorsun galiba
  • Tekrar hazirlan ailene soyle durumunu ?

• Hangi yurtta kalıyosun ? Yerini mi beğenmedin

• alışmaya çalış.

bu arada okuduğun bölüm pc mühendisliği değil bilgisayar mühendisliği.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alışmaya çalış diyenleri dinleme.notları yüksek tut kendi memleketine geçiş yap

• Illu confirmed

Kardes pc muh demesinin sebebi kisaltarak yazmaktir ysni

Pc muh.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumak "ekmek elden su gölden, yapacağın tek şey ders çalışmak" gibi algılanıyor. Fakat işin aslı öyle değil. Üniversite öğrencisi olmak zorlu bir süreçtir. Hele ki ailenden ayrı yaşıyorsan.
    Ben iş amacıyla şehir değiştirdim. Bu bile beni inanılmaz zorluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inTears

Illu confirmed

Kardes pc muh demesinin sebebi kisaltarak yazmaktir ysni

Pc muh.

pc'nin açılımı; personal computer.

bil müh. falan desin abi pc nedir ya.

not: bilgisayar müh okuyorum
  • alışmaya çalış hocam. konya güzel şehirdir üniversite de güzeldir diye tahmin ediyorum. zamanla alışırsın başlarda biraz sabır gerektiriyor bu iş

edit: şehre alışınca bisiklet alıp her yeri gezmeyi unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msdos1 -- 2 Ekim 2016; 23:03:23 >
  • senin gene iyi hocam,doğuda okuyan insanlara ne demeli,benim gibi ilçede köyde okuyanlar da var :D,
  • ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 21:45:41 >
  • kardeş daha ne istiyon işte ? hiçteyse hafta sonu filan gitme şansın var ben napayım? bir gitmeye kalksam 18 saatlik yol.yani şimdi gitsem yarın öğlen 3-4 gibi oradayım düşünün
  • Marco Luigi kullanıcısına yanıt
    evet sabah gider akşam gelirdim olmasa bile kafama estiği her zaman gider gelirdim.

Tekrar hazırlanmayı düşünüyordum ama puanını yüksek tutarsın yatay geçiş yaparsın seneye gene girersin dedi rehberlikçilerde puanını heba etme deyince biraz bu yöne itildim.
    Aslında meslek lisesi çıkışlıyım orda matematik fen sıfırdı kendim kitaplarla çalıştım bu sene sınava sadece matematiği özel hocayla yaptık 130k yapabildim. Seneye bu seneki gibi çalışırsan hocamda şahane sıralama yaparsın diyordu. Ama dediğim gibi herkes puanını heba etme deyince.

Bu arada doğanay yurdundayım ben açıkcası eskişehir izmir antalya istanbul harici şehirleri istemiyordum. kütahyada yakın olduğundan diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kısmen26 -- 2 Ekim 2016; 23:38:52 >
  • Valla 1 saat 40 dkda gidiyorsa her gün git gel bile yapabilirsin çok sıkıldıysan. İstanbulda 2 saat yol normal diye bakıyoruz biz

• Kim Mutlu Ki ?

• Karar senin. 2010 yılında bende aynı şeyleri düşünüp bırakmıştım okulu sadece 1 dönem okuyup. Mutlu olmadığım yerde durmamın bir amacı yoktu, hayata bir kere geliyoruz. Pişmanmıyım, herkes gibi üniversite mezunu olmamanın yokluğunu hissediyosun bazen ama hiç pişman olmadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.