Şimdi Ara

ÜNİVERSİTELERDEKİ İNTERNET HIZLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
4.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dediğim gibi "ben eğitim fakültesinde olduğumdan bu nimetten yararlanamıyorum"
    yani kaç ile indirdiğini bilmediğim için mbps olarak yazdım hızını..
    ayrıca o hız her zaman değişebilir yoğunluğa bağlı olarak..bu yüzden bence mbps cinsinden yazılması daha iyi..
    quote:

Orjinalden alıntı: kepche

@cellmantd
    bizimkiside bilmem kaç mbps de önemli olan kaçla download yaptıın bence

• türk telekom binası 5 mb la indirmiştm
  • Yok be abi Sakarya Üniversitenin bağlantısı çok düşük. Hele Saüsem'in çalışma saatlerinde berbat bir hal alıyor. En fazla 150kb/s gördüm o da sabah 8:30'du. Saat 9'da Saüsem açılınca berbat olmuştu bağlantı...
  • bizde nerdeyse sabit.... ne zaman girersem giriyim 800kbps civari
    ama bazi türk serverlardan özellikle de gece 3mbps yi geçiyo...

Ali_7 arkadaşımızın verdiği bilgiler doğrultusunda kaç mbps olduğu o kadar da önemli değil, önemli olan sana ne kadar düştüğüdür yani 500mbps de olabilir ama bunu 500000 kişi kullanırsa ne anladım ben bu işten

evet rekor hala EGE Üni. de görünüyor... 6mbps download hızı

quote:

Orjinalden alıntı: cellmantd

dediğim gibi "ben eğitim fakültesinde olduğumdan bu nimetten yararlanamıyorum"
    yani kaç ile indirdiğini bilmediğim için mbps olarak yazdım hızını..
    ayrıca o hız her zaman değişebilir yoğunluğa bağlı olarak..bu yüzden bence mbps cinsinden yazılması daha iyi..
    quote:

@cellmantd
    bizimkiside bilmem kaç mbps de önemli olan kaçla download yaptıın bence

• itüde yurttayken 4mb/s ile film indirmiştim bi kere
    şimdi daha da gelişmiş olabilir 4-5 sene oldu
  • itü de internet kullanımı sınırlı gibi birşeymiş benim bir arkadaşım sırf bu yüzden WoW oynayamıyordu orda
  • yo benim abimin arkadaşı oynuyor sınırlı değil itü de yurtlarda ama orayı kastediyorum gerisini bilmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: abdurrahim99

warrior sako sen yoğun zamanda giriyorsundur.. Kimse yokken girersen **** de 1-1.5mb/sn hızları görebilirsin..

haklısın üniversitede herkes birden bilgisayarlara hücum edince mecburen dowland hızımız düsük oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: _GodisaDJ_

gazide downloadda 300 gördüm ...

bassan daha görür sanki araba gibi olmuş çok güldüm
  • forumda başka üniversite öğrencisi yok galiba
  • quote:

forumda başka üniversite öğrencisi yok galiba

üni lere yazın orda çıkar asıl bence...

bu arada hayat üniversitesi (OKUMUYOR yani...) kendi odamda 1024 baglantım var ama 100kb-sn yukarı görmedim.
  • Ben yaz okulunda Atatürk Üniversitesinde 5800Kbps gördüm.
    Gözlerim yuvalarından fırladı...
    Sene içinde 150, en fazla 200Kbps daha fazla değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanta

yazık ki mezun olduğum üninin adı hala geçmedi.marmara ünide bahçelievlerde net kafede bağlantımız evde klullandığım 256dan daha yavaştı geçen sene.diğer kampüsleri bilemem tabi

10 tane p3 makina varmış sanırım ben daha uğramadım..ama hep kantinle arasındaki banklarda otururum.

soru:bu uniler hızlarını nerden sağlıyorlar,direk uydudan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 29 Kasım 2006; 1:21:55 >

• 10 mb'i gordugum cok oluyor bi ara screenshot'da koyarim.
    Bilkent
  • afyon kocatepe 34Mbit download 387 Kbit gördüm (aracı programsız dap vb. )
  • sakarya ünide ki odtü den sonra en iyi network altyapısı oldugu biliniyor..72mbit internet var SAÜSEMde..Kampusteki Wireless da 1mbit..
  • Saüsemde 4.9-5mbit gördüğümü hatırlıyorum ben..
  • itu 4 le 5mb le indiriyo yurtlarda. dc ++ de . itünün internet altyapısı çok güçlüdür.üniversiteler arasında en hızlısı denebilir
  • kimse inanmıyo ama ben eminim egede ziraat fakültesinde saat 20 sularında sn 10 mb indirdim(belki LAN daha hızlı olsa daha hızlı incekti bilemiyorum) ama bikere oldu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.