Şimdi Ara

üniversiteler ne zaman açılır? v5.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

üniversiteler ne zaman açılır? v5.

(En Son Oy Tarihi: 10.6.2021)
Giriş
  • yeni anket açalı baya oldu, yeniden güz döneminde açılacak gibi düşünmeye başladım ama fark ettim ki evde olmaya o kadar alışmışım ki içten içe açılmasın istiyorum.

• Turizmcilere sor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• twitlerin altında da yunus bir başlamış ağlamaya muhahahahahaha

güz dönemi %100 yüz yüze.

• açılmasına açılacakta komple mi açılacak yine bazı bölümler hibrit uzaktan falan mı yapacak bizim insanlarımızı anlamak çok zor çok. Kandırmak o kadar kolay ki acıyorum gerçekten. Millet duymak istediği şeyi duyunca çocuk gibi seviniyor.

Öğrenciler diyor ee bakan açılacak demiş daha nolsun falan diyor. Cumhurbaşkanımız da açılacak demişti hep açıldı mı açılmadı...

Açılsın açılmasın benim umrumda değil 2 durumda da benim işime geliyor akademisyen ve personeller bugün başladı umarım aşılama yetişir de öğrenciler de olur açılır.

BU GÜCE GÜVENİN.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2pac.

açılmasına açılacakta komple mi açılacak yine bazı bölümler hibrit uzaktan falan mı yapacak bizim insanlarımızı anlamak çok zor çok. Kandırmak o kadar kolay ki acıyorum gerçekten. Millet duymak istediği şeyi duyunca çocuk gibi seviniyor.

Öğrenciler diyor ee bakan açılacak demiş daha nolsun falan diyor. Cumhurbaşkanımız da açılacak demişti hep açıldı mı açılmadı...

Açılsın açılmasın benim umrumda değil 2 durumda da benim işime geliyor akademisyen ve personeller bugün başladı umarım aşılama yetişir de öğrenciler de olur açılır.

BU GÜCE GÜVENİN.

elimizde yeteri kadar aşı var mı ya da gelecek mi ki?

• Fahrettin Koca güce güvenin diyor fakat neyin gücü bu star wars mu çeviriyoruz ülkede ne yapıyoruz yani neye güvenelim? Yodayı çıkarın güç sizinle olsun diye bilim kurulu açıklaması yapsın bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cheers darlin kullanıcısına yanıt
    Bir de yan hesap açmış, tekle yetinmemiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergin asistanı

Fahrettin Koca güce güvenin diyor fakat neyin gücü bu star wars mu çeviriyoruz ülkede ne yapıyoruz yani neye güvenelim? Yodayı çıkarın güç sizinle olsun diye bilim kurulu açıklaması yapsın bari.

hocam o kadar suistimal ettilerki süreci ben hiç bir şeye güvenemiyorum artık :/

• Avanguardia kullanıcısına yanıt

O yüzden tek çare yaşayarak görmek hocam. Ben objektif bakarak 2. dönem çok büyük bir ihtimal veriyorum. Aşılama herkesin 2 dozu yani 20 yaş üstü yıl sonuna kadar olur ondan sonrada 1. dönem unutulur yine iş 2.döneme kalır. Önümüzdeki dönem tıpların yanına 2 3 bölümü daha dahil ederler uygulama dersleri olanları gerisi aynı devam gibi.

• 13 Eylül'den önce tüm öğrencilerin aşılanacağına inanan var mı sahiden?

Bir de lafına güvenilir birisiymiş gibi Fahrettin Koca'nın tweet'lerini paylaşıyorlar :) Komik.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt

Hocam BU GÜCE GÜVENİN.

Şaka şaka 

• bence seneye de açılması çok zor arkadaşlar

• Kayıtlar eylül başı başlar üniler eylül sonu ekim başı derse başlar yüz yüze. Biontech'ler sözü verilen tarihlerde geldiği için aşılama hızı kaldı şuan dert edilecek olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melburg -- 10 Haziran 2021; 14:41:2 >
  • tamamen açılmayacak diye düşünüyorum

tıp diş hemşirelik belki uygulama dersi olan mühendislikler açılır

hukuk, iibf ve sözel bölümler online devam eder

veya 2 gün okulda 3 gün online gibi şeyler de olabilir

eski normali unuttum ben artık umut etmiyorum

Fredrik Niçe babanın güzel bi sözü war

"Umut en büyük kötülüktür, çünkü işkencenin süresini uzatır."

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melburg kullanıcısına yanıt

Bunu diyen Fahrettin Koca;

Alıntı

metni:
    ...altyapı olarak bu aşıyı günde bizim 1-1,5 milyon aşı yapabilme potansiyelimiz var. 

Yani dert edilecek şey aşılama hızı değil aşının ta kendisi!

120 Milyon doz siparişten bugüne kadar sadece 6.1 Milyon gelmiş ve siz hala söz verilen tarihte aşıların geldiğine/geleceğine inanıyorsunuz komik.

Aşının anavatanı Almanya'da bile aşılama daha tam bitmemiş, öğrenciler daha tam anlamıyla aşılanamamışken siz Türkiye'de ki tüm öğrencilerin aşılanacağına ve okulların Eylül-Ekim gibi başlayacağına inanıyorsunuz.

Neyse bende inanayım, belki inanırsak olur :)

• iDoctor kullanıcısına yanıt

Söz verilen tarihte aşılar gelecek evet çünkü haziran başından beri Biontech'in sözünü verdiği takvim tuttu. (120 milyonun bir ayda geleceğini düşünüyorsan zaten açıklamaları hiç takip etmemişsin demektir iki tarafında)

Ayrıca yine aşılama hızı dert edilecek en büyük konudur mesele aşı altyapınızın ne kadar kuvvetli olduğu değil insanları ne kadar mobilize etme gücünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melburg -- 10 Haziran 2021; 16:43:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melburg

Kayıtlar eylül başı başlar üniler eylül sonu ekim başı derse başlar yüz yüze. Biontech'ler sözü verilen tarihlerde geldiği için aşılama hızı kaldı şuan dert edilecek olay

bütün öğrencilerin aşı olcağını nerden biliyon aşıyı istemeyenler de var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.