Şimdi Ara

üniversiteler ne zaman açılır? v4.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

üniversiteler ne zaman açılır? v4.

(En Son Oy Tarihi: 9.6.2021)
Giriş
  • son anketi açtığımdan beri yaklaşık bir ay geçmiş, değişen koşullarda üniversite sizce ne zaman açılır

• 2024 güz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşı muhabbetini söyledikleri gibi yaparlarsa 2021 Güz ama benim buna inancım olmadığı için en erken 2022 Bahar diyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • izayoi kullanıcısına yanıt

Hocam geç açılsın istediğini biliyorum ama o kadar geç açılmayacak malesef :/ 2022 yaz dönemi açılırsa kendini şanslı say

• deli gibi açılmasını istiyorum

ama açıalcağını sanmıyorum

temenni katmadan sadece tahminime dayalı yorumum

2023 güz diyorum, hatta şöye düşünüyorum 2023 güzde de isteyen gelsin isteyen gelmesin tarzı bir hibrit model olabilir

sistem tamamen değişti. Geçmiş olsun hepimize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• Aşı muhabbetinden sonra güz döneminde açılabilir. Zaten YÖK de aşılamada öncelik istedi, yeterli miktarda aşı gelirse bu talebin geri çevrilmeyeceğini düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben ilk başta açılmasın diyordum ama olacak gibi değil. Keşke açılsa muhtemelen seneye açarlar.

• Yaz sonuna kadar tüm Türkiye aşılanırsa güz dönemi açılır

• Aşı gelmiş akşam miktarı aciklanacakmis galiba. Diğer aşılarda böyle erken gelirse yaz sonunda yani güz dönemi açılır

• Aşı geldi de sözde salgin tekrar patlayacak aralığa doğru. Bundan sonra bu iş böyle beyler en iyi ihtimal hibrit olur

• 2023 güz dönemi nerde?

• Her başlık altında yazıyordum %100 açılacak diye. Aşıların gelmeye başlamasıyla dediklerim doğrulanmaya başladı. 4 ay sonra okullar %100 açılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 27 Mayıs 2021; 12:2:43 >
  • Haziranda 50 54 yaş aralığı aşılanmaya başlayacak. 20yas üstü temmuzda başlasa genel olarak bir ay geçse bir doz dan sonra açacaklar mı? Yoksa 2. Dozdan sonra mı acicaklar. 2. Dozdan sonraysa sıkıntı çünkü 2 doz arası 12 hafta diyorlardı geçen ne kadar doğru bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 2pac.

Haziranda 50 54 yaş aralığı aşılanmaya başlayacak. 20yas üstü temmuzda başlasa genel olarak bir ay geçse bir doz dan sonra açacaklar mı? Yoksa 2. Dozdan sonra mı acicaklar. 2. Dozdan sonraysa sıkıntı çünkü 2 doz arası 12 hafta diyorlardı geçen ne kadar doğru bilmiyorum

planlamayla bile ilk dönem zor gözüküyorsa maalesef ilk dönem yanar hocam, bu dönemde gördük ki hükümet aşılama programının baya gerisinde kaldı

• 2021 güz dönemi başını açılır diyorum.Hiç kimse kusura bakmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A3C3A4DE0

2021 güz dönemi başını açılır diyorum.Hiç kimse kusura bakmasın.

Keşke öyle olsa ama imkansiz

4 yıldan önce acilmasini olası gormuyorum

3-4 yıl sonra da hibrit olur eskisi gibi uzun sure olmayacak. Sistem değişti.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.