son anketi açtığımdan beri yaklaşık bir ay geçmiş, değişen koşullarda üniversite sizce ne zaman açılır |
üniversiteler ne zaman açılır? v4.

üniversiteler ne zaman açılır? v4.
(En Son Oy Tarihi: 9.6.2021)
-
-
2024 güz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aşı muhabbetini söyledikleri gibi yaparlarsa 2021 Güz ama benim buna inancım olmadığı için en erken 2022 Bahar diyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam geç açılsın istediğini biliyorum ama o kadar geç açılmayacak malesef :/ 2022 yaz dönemi açılırsa kendini şanslı say
deli gibi açılmasını istiyorum
ama açıalcağını sanmıyorum
temenni katmadan sadece tahminime dayalı yorumum
2023 güz diyorum, hatta şöye düşünüyorum 2023 güzde de isteyen gelsin isteyen gelmesin tarzı bir hibrit model olabilir
sistem tamamen değişti. Geçmiş olsun hepimize
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
up
-
Aşı muhabbetinden sonra güz döneminde açılabilir. Zaten YÖK de aşılamada öncelik istedi, yeterli miktarda aşı gelirse bu talebin geri çevrilmeyeceğini düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben ilk başta açılmasın diyordum ama olacak gibi değil. Keşke açılsa muhtemelen seneye açarlar.
-
Yaz sonuna kadar tüm Türkiye aşılanırsa güz dönemi açılır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aşı gelmiş akşam miktarı aciklanacakmis galiba. Diğer aşılarda böyle erken gelirse yaz sonunda yani güz dönemi açılır
Aşı geldi de sözde salgin tekrar patlayacak aralığa doğru. Bundan sonra bu iş böyle beyler en iyi ihtimal hibrit olur
2023 güz dönemi nerde?
-
Her başlık altında yazıyordum %100 açılacak diye. Aşıların gelmeye başlamasıyla dediklerim doğrulanmaya başladı. 4 ay sonra okullar %100 açılacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 27 Mayıs 2021; 12:2:43 > -
Haziranda 50 54 yaş aralığı aşılanmaya başlayacak. 20yas üstü temmuzda başlasa genel olarak bir ay geçse bir doz dan sonra açacaklar mı? Yoksa 2. Dozdan sonra mı acicaklar. 2. Dozdan sonraysa sıkıntı çünkü 2 doz arası 12 hafta diyorlardı geçen ne kadar doğru bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: 2pac.
Haziranda 50 54 yaş aralığı aşılanmaya başlayacak. 20yas üstü temmuzda başlasa genel olarak bir ay geçse bir doz dan sonra açacaklar mı? Yoksa 2. Dozdan sonra mı acicaklar. 2. Dozdan sonraysa sıkıntı çünkü 2 doz arası 12 hafta diyorlardı geçen ne kadar doğru bilmiyorumplanlamayla bile ilk dönem zor gözüküyorsa maalesef ilk dönem yanar hocam, bu dönemde gördük ki hükümet aşılama programının baya gerisinde kaldı
-
2021 güz dönemi başını açılır diyorum.Hiç kimse kusura bakmasın.
Keşke öyle olsa ama imkansizquote:
Orijinalden alıntı: Guest-A3C3A4DE02021 güz dönemi başını açılır diyorum.Hiç kimse kusura bakmasın.
4 yıldan önce acilmasini olası gormuyorum
3-4 yıl sonra da hibrit olur eskisi gibi uzun sure olmayacak. Sistem değişti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Aşı geldi de sözde salgin tekrar patlayacak aralığa doğru. Bundan sonra bu iş böyle beyler en iyi ihtimal hibrit olur
|
Benzer içerikler
- dikloron iğne vurulduktan sonra alkol alınır mı
- taylot ne işe yarar
- sevgilinin cinsel geçmişini öğrenmek
- miav tişört anlamı
- lisede 2 yıl üst üste kalanlara af
- deprem güvenlik bilgileri
- havadan su üreten cihaz
- telegram indirim kanalları
- black friday 2025
- ets2 türkiye haritası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X