Şimdi Ara

üniversiteler ne zaman açılır? v4. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

üniversiteler ne zaman açılır? v4.

(En Son Oy Tarihi: 9.6.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: cheers darlin

Her başlık altında yazıyordum %100 açılacak diye. Aşıların gelmeye başlamasıyla dediklerim doğrulanmaya başladı. 4 ay sonra okullar %100 açılacak.

İmkansız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açılmaması imkansız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cheers darlin kullanıcısına yanıt
    Hocam umudunuza hayranım Ben de umutluyum ama arada ya açılmazsa diye dürtmüyor değil. Umarım açılacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bazıları önümüzdeki dönem açılmaması imkansız falan demiş. Farklı ülkelerde yaşıyoruz galiba.üniversiteler ne zaman açılır? v4. 

• quote:

Orijinalden alıntı: Avanguardia

planlamayla bile ilk dönem zor gözüküyorsa maalesef ilk dönem yanar hocam, bu dönemde gördük ki hükümet aşılama programının baya gerisinde kaldı

Alıntıları Göster

Maalesef öyle hocam. Pek umut bağlamamak lazım. 20 yaş üstü falan diyorlar da daha üniversiteye yeni başlayan 18 yaşında liseli arkadaşlarda olucak. O iş yaş gibi.

• 2024 diyoz adapte olun öyle tek yöne bağımlılıkta iyi değil

• quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

2024 diyoz adapte olun öyle tek yöne bağımlılıkta iyi değil

okul mesaj atmış büte kalan öğrenciler sınavlarını okulda olacaktır diye bence açacaklar gibi okulu

• quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

okul mesaj atmış büte kalan öğrenciler sınavlarını okulda olacaktır diye bence açacaklar gibi okulu

Alıntıları Göster

ee bu dönem kesin açılmaz zaten nerden çıktı bu

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yes beyb -- 28 Haziran 2021; 13:5:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Umarım RTE yüz yüze açılma anlamında demiştir

• Zulema Zahir kullanıcısına yanıt

Bence bilerek hiç bi anlama gelmeyecek şekilde dedi

• Avanguardia kullanıcısına yanıt

O da olabilir fakat ben nedense yüz yüze eğitime geçiş planı var gibi anlıyorum. Boşuna belirtilmedi akademik takvim, hem de normalleşme takviminde

• Bazı rektörler paylaşım yapmış eylülde kavuşuyoruz diye

• daha belli değil

• şu zamana kadar verilen tarihler tutmadı bundan sonrası tutar umarım. üniversiteler ne zaman açılır? v4. 

3 dönemdir kaç kere açıcaz dediler. Cumhurbaşkanı 2020 güz dönem ortasında, en kısa sürede açmayı hedefliyoruz demişti. O zaman da böyle gündem olmuştu 2. dönem açılacak diye açılmadı. Benim umudum yok.

Nisan ayında Sağlık bakanı açıklaması;

''Bizim Haziran sonuna kadar elimizde yoğun bir aşının olacağını söyleyebilirim. En geç haziran sonu itibarıyla 40 yaş üstünü aşılayabileceğimizi, 30 milyon aşıyla bunu 30-35 yaşına düşürebileceğimizi ifade etmek istiyorum. 40 yaş üstünü aşılayabileceğimizi ama bunun 30-35 yaşıyla ilgili bu son 30 milyon rakamıyla bunu söyleyebileceğimi ifade ediyorum. Aşıyı çeşitlendirmek için Ağustos ayından beri yoğun bir gayret içindeyiz. En geç haziran sonu olmak üzere, vatandaşımızı aşılayabileceğimizi söyleyebilirim. Onun için Ramazan ayını yakın teması azaltan biraz daha tedbirlere özen göstererek bu dönemi geçirirsek, aşıya erişim için çok uzun bir zaman olmadığını ifade etmek istiyorum.''

Haziranda 50 54 yaş aralığının başladığına göre nisanda verdiği röportajda haziranın sonuna doğru 40 yaş üstü....

neyse arkadaşlar AYNEN AÇILCAK AYNENNNNNN SIKILDIK EVDE, GİDİYORUZ AYNENNNNNN EĞİTİME DEVAM ÖZLEDİK DERSLERİMİZİ HOCALARIMIZI AYNENNNN GİDERİZ....

• quote:

Orijinalden alıntı: 2pac.

şu zamana kadar verilen tarihler tutmadı bundan sonrası tutar umarım.  

3 dönemdir kaç kere açıcaz dediler. Cumhurbaşkanı 2020 güz dönem ortasında, en kısa sürede açmayı hedefliyoruz demişti. O zaman da böyle gündem olmuştu 2. dönem açılacak diye açılmadı. Benim umudum yok.

Nisan ayında Sağlık bakanı açıklaması;

''Bizim Haziran sonuna kadar elimizde yoğun bir aşının olacağını söyleyebilirim. En geç haziran sonu itibarıyla 40 yaş üstünü aşılayabileceğimizi, 30 milyon aşıyla bunu 30-35 yaşına düşürebileceğimizi ifade etmek istiyorum. 40 yaş üstünü aşılayabileceğimizi ama bunun 30-35 yaşıyla ilgili bu son 30 milyon rakamıyla bunu söyleyebileceğimi ifade ediyorum. Aşıyı çeşitlendirmek için Ağustos ayından beri yoğun bir gayret içindeyiz. En geç haziran sonu olmak üzere, vatandaşımızı aşılayabileceğimizi söyleyebilirim. Onun için Ramazan ayını yakın teması azaltan biraz daha tedbirlere özen göstererek bu dönemi geçirirsek, aşıya erişim için çok uzun bir zaman olmadığını ifade etmek istiyorum.''

Haziranda 50 54 yaş aralığının başladığına göre nisanda verdiği röportajda haziranın sonuna doğru 40 yaş üstü....

neyse arkadaşlar AYNEN AÇILCAK AYNENNNNNN SIKILDIK EVDE, GİDİYORUZ AYNENNNNNN EĞİTİME DEVAM ÖZLEDİK DERSLERİMİZİ HOCALARIMIZI AYNENNNN GİDERİZ....

bundan sonra offline hocam

• Up. Yarın akademisyenlere ve üni personeline aşılama başlıyor. Yeni anket yapsan iyi olur hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Zulema Zahir

Up. Yarın akademisyenlere ve üni personeline aşılama başlıyor. Yeni anket yapsan iyi olur hocam

Sağlık bakanı Yüz yüze eğitime geçiş icin aşılayacaklarını belirtti. Bu saatten sonra açmamak çok çok düşük ihtimal artık. Eylül - ekim gibi de öğrencilere aşı yapacağız deseler tamam işte.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.