Şimdi Ara

Üniversiteler geç mi açılacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Odtü ve bounun akademik takviminde ekim yazıyor. Bütün okullar için geçerli midir acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Çözümü yok hocam. Ben bilgisayar mühendisliği okuyorum. Çok fazla laba pratiğe bağımlılığımız olmamasına rağmen bir çok sıkıntı çıktı. Sınavlar apayrı dert kopyasıdır başkasına yaptırmasıdır. Öğretim üyeleri nefret ediyor şuan bu uygulamadan. Ki bunun dişçisidir mimarıdır elektronik bölümğ okuyanıdır bir sürü farklı mekana bağımlı bölüm var. Dişçi patatese mi dolgu yapacak evde? Ben açıkçası imkan vermiyorum uzaktan olacağına. Zaten hali hazırda insanlar karantina kurallarını hiçe sayıyor. İkinci dalga başlayacak olsa 20 kere başlardı.
  • benim eylül 14’de yeni dönem başlayacak

• link atabilir misiniz hocam?
  • Odtü geç açılır,tıplar erken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tweety1996 T kullanıcısına yanıt
    neden?
  • Bilemiyorum

• Arkadaşlar bugün aldığım duyuma göre birinci dönem uzaktan eğitim olma ihtimali yüksek görünüyormuş.Bizzat üniversitede öğretim elemanı arkadaşım dile getirdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yüzdelik olacak diye biliyorum, ağırlıklı olarak uzaktan eğitim dediler bize de.

• Sanmıyorum. 1 dönem bile zor idare ettiler. Bir sürü laba ve pratiğe dayalı bölüm var. En fazla ertelerler.
  • Lab uygulamalar bölünerek olabilirmiş , uzaktan eğitim yaygın şekilde olacak gibi görünüyor.

• Hocam ikinci dalga sonbaharda bekleniyor , kapalı alanlarda yaşayan kitle sayısı artıyor.

• üç beş lab dersi için şehir değiştireceğiz desene

• Ona çözüm getirebilirler.

• Çözümü yok hocam. Ben bilgisayar mühendisliği okuyorum. Çok fazla laba pratiğe bağımlılığımız olmamasına rağmen bir çok sıkıntı çıktı. Sınavlar apayrı dert kopyasıdır başkasına yaptırmasıdır. Öğretim üyeleri nefret ediyor şuan bu uygulamadan. Ki bunun dişçisidir mimarıdır elektronik bölümğ okuyanıdır bir sürü farklı mekana bağımlı bölüm var. Dişçi patatese mi dolgu yapacak evde? Ben açıkçası imkan vermiyorum uzaktan olacağına. Zaten hali hazırda insanlar karantina kurallarını hiçe sayıyor. İkinci dalga başlayacak olsa 20 kere başlardı.

• Koç 28 eylülde başlayacak.

• Bizim okul online ve yüzyüze nin beraber olduğu bir sistem falan deyip duruyor. Dur bakalım ne çıkacak

• JokF J kullanıcısına yanıt
    Hocam sınavlar yüzyüze olsun ve lablar yapılsın yeter. Hangi okuldasınız acaba özel değilse?
  • Kopya çekip çekip dersleri geçtiler. İnşallah online olmaz da çalışmayan patlar. Bir de elemana anlatıyorsun illa diyor corona var online olsun ulan corona bi üniversitelere mi var? Çığırtkanlığını şimdi de yap her yet düğün oldu.

Üniversiteler akademik takvimlerini bitirmek istediği için geç açılıyor. Boun 22 ekim, Odtü 12 ekim, Hacettepe'nin aynı ekimin ilk haftası 5 ekim, Ankara Tıp dönem 1-2 14 eylül fakat online ve yüz yüze karışık olacakmış. Diğerlerini bilmiyorum

• Hocam babam akademisyen, kendi okulumda da yönetimden sürekli bu konular hakkında bilgi alabiliyoruz. YÖK %40ı online olacak şekilde ayarlayın diye yazı yolladı ama bu tedbir amaçlı idi salgın olmazsa zaten gidip yüz yüze eğitim alacağız. Kopya muhabbetlerine ben de katılıyorum şahsi fikrim bu dönem kimsenin not almamasıydo, Boğaziçi mesela pass/fail yaptı tabii isteğe bağlı not alma da vardı sanırım; ama güzel bir örnekti. Eğer daha ağır bir ikinci dalga gelirse okullar mecburen kapanacaktır. Kendim de tıp okuyorum, uzaktan cidden zorlanıyoruz; ancak şöyle de gerçekler var. KYK yurdunda kalıyorum hastaneye gidiyorum bu zincirin birinde özellikle yurtta vaka çıksa muhtemelen zaten 2 hafta okula gidemeyeceğim. Riskli durumlar bunlar açıkçası; ama benim şahsi fikrim 2.dalga gelene dek teorikler online pratikler ise en minimum kişiyle yüz yüze yapılacaktır.

• Adıyaman tıptayım hocam ben.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.