Üniversiteler tam açılsın ama 1. sınıflar online olsun. Kudursun i**neler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Üniversiteler 1. Sınıflar online olsun

-
-
Bana uyar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Is that GlockGoing Slowly
Bu mesaj silindi.online derslerini daha rahat geçersin tavsiyemdir. istediğin zaman kahveni, çayını da yanına alırsın. öbür türlü hayatın sabah akşam hocanın gelmesini otobüslerde yurtta geçecek kafanı dinleyemicen iyi mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
elemana biraz sert patladim mesajim silinmis.
haklisiniz da hocam evde artik katlanamiyorum neredeyse 2 senedir evdeyim cildirmak uzereyim. Asırı sosyaldim ben her hafta cumartesi hali saha macim olurdu, okul sonrasi acik havada gezerdik, bilardo oynardik ozellikle 11de fizikde momentum ogrendikten sonra, 2 senedir kiz arkadasim da yok girisimde bulunmadim hic, disariya cikmaya da korkuyorum.
Psikolojim alt ust oldu. Bir de bu taraftan bak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

online derslerini daha rahat geçersin tavsiyemdir. istediğin zaman kahveni, çayını da yanına alırsın. öbür türlü hayatın sabah akşam hocanın gelmesini otobüslerde yurtta geçecek kafanı dinleyemicen iyi mi |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X