Şimdi Ara

üniversitedeyken sınava hazırlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba aranızda bu sene 2. sınıfa geçip sınava hazırlanmayı düşünen var mı?

• up
  • Hazırlıktaydım ve geçtim, şimdi kendi okulumdaki başka bir bölüm için yeniden hazırlanacağım ve hazırlık muafiyeti ile direk bölüme geçeceğim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • L. Kilmister kullanıcısına yanıt
    Hocam o iş nasil oluyor.Aynisini ben de yapmak istiyorum da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani demek istediğim yeniden profa giriyor musun

• Beeen

• 098321 kullanıcısına yanıt
    Okulun yönetmeliğine bakmalısınız, YTÜ de 5 yıl geçerliliği oluyor prof sınavının.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 098321

Hocam o iş nasil oluyor.Aynisini ben de yapmak istiyorum da.
    Boğaziçinde bir öğretmenlik bölümündeydim hocam bu sene. Mayıs gibi hazırlığı geçtim B ile ve bu notun erasmusta öncelik konusunda C'ye göre çok daha fazla olduğunu gördüğüm için okulda kalacağım. Fen Bilg. Öğr. bölümündeyim şuan ve dersleri seçtikten sonra donduracağım okulu. Bu sene kazanamazsam YKS sonucunda, en kötü bölüm içerisinde seneye yatay geçiş deneyeceğim GNO ile. İstediğim bölüm yine aynı okulda YBS. Bizim hazırlığı geçenlerin 2 sene muafiyeti oluyor, yani iki sene içerisinde farklı bir bölüme geçersen direk bölüme geçiyorsun hazırlığı tekrar almadan. Bu yüzden bu seneyi çok da kayıp olarak görmedim açıkçası. Mezuna kalıp kafayı yemektense en azından bir sene ara vermiş gibi oldum ve verdiğim en iyi kararlardan bence. Senin okulun hazırlık yönetmeliğine bir bak bence. Oradan daha detaylı bilgi alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: azadutyun

Beeen
    Hocam sen İTÜ'de değil miydin ya? Şimdi hedef neresi? Nasılsın bu arada.
  • Hazırlık sınıfındayım ve tekrar gireceğim sınava

• quote:

Orijinalden alıntı: L. Kilmister

Boğaziçinde bir öğretmenlik bölümündeydim hocam bu sene. Mayıs gibi hazırlığı geçtim B ile ve bu notun erasmusta öncelik konusunda C'ye göre çok daha fazla olduğunu gördüğüm için okulda kalacağım. Fen Bilg. Öğr. bölümündeyim şuan ve dersleri seçtikten sonra donduracağım okulu. Bu sene kazanamazsam YKS sonucunda, en kötü bölüm içerisinde seneye yatay geçiş deneyeceğim GNO ile. İstediğim bölüm yine aynı okulda YBS. Bizim hazırlığı geçenlerin 2 sene muafiyeti oluyor, yani iki sene içerisinde farklı bir bölüme geçersen direk bölüme geçiyorsun hazırlığı tekrar almadan. Bu yüzden bu seneyi çok da kayıp olarak görmedim açıkçası. Mezuna kalıp kafayı yemektense en azından bir sene ara vermiş gibi oldum ve verdiğim en iyi kararlardan bence. Senin okulun hazırlık yönetmeliğine bir bak bence. Oradan daha detaylı bilgi alabilirsin.

Alıntıları Göster
    hangi öğretmenlikten geçiş yapacaksınız hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerviax -- 10 Eylül 2019; 21:18:30 >

• Nerviax N kullanıcısına yanıt
    yazdım hocam zaten.

evet görmemişim :D neyse inşallah geçersiniz hocam ben de öğretmenlik için tekrar hazırlanacağım sınava hakkınızda hayırlısı olsun
  • Ben varım

• Nerviax N kullanıcısına yanıt
    başarılar hocam:) eğer öğretmenlik gibi bir hedefin varsa buraya kesin gel derim. avrupa ülkelerinde ingilizce ile öğretmenlik bile yapabilirsin aranan bir meslek oralarda ve tabii ki boğaziçi avantajı çok fazla. ben sadece mesleği yapmak istemiyorum ondan. yoksa diğer üniversitelerdeki gibi atanma derdi gibi pek derdi olmaz burada öğretmenlik okuyanların. saygın kolejlerde de çalışabilirsin, böte gibi bir öğretmenlik bölümünden eğitimsel yazılım alanına da kayabilirsin. erasmus, dil, kültür/sanat gibi avantajlarını saymıyorum bile.

İstanbul çok pahalı bir şehir hocam,Ankara'yı hedefliyorum ama maddi durumum biraz iyi olsaydı kesinlikle İstanbul için sıkardım kendimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RemyDeGourmont

Hocam sen İTÜ'de değil miydin ya? Şimdi hedef neresi? Nasılsın bu arada.

Alıntıları Göster
    Hocam bıraktım ben itüyü :) psikolojiye geçiş yaptım lakin tm sıralamam iyi olmadığından tm çalışıp gireyim dedim bu sene, bi kaç deneyeceğim ders çalışmayı bakalım.

hocam bu sene okulu bende donduracamda siz dersleri seçtikten sonra donduracam demişsiniz neden ? zorunlu mu yoksa siz istediğiniz için mi öyle yapacaksınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerviax

İstanbul çok pahalı bir şehir hocam,Ankara'yı hedefliyorum ama maddi durumum biraz iyi olsaydı kesinlikle İstanbul için sıkardım kendimi.
    O zaman odtüye kancayı takın hocam:) Odtü de o konuda çok iyidir, kampüsü zaten muazzam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crux07

hocam bu sene okulu bende donduracamda siz dersleri seçtikten sonra donduracam demişsiniz neden ? zorunlu mu yoksa siz istediğiniz için mi öyle yapacaksınız ?
    Okulun öğrenci işlerine mail atmıştım ama dönemlik izin almak için (ben iki dönem için de alacağım bir senelik yani) derslere kayıtlı olmak gerekiyormuş diye dönüş yaptılar. O yüzden derslere kayıt yapmadan donduramadığım için seçmem gerekiyor dersleri.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.