Şimdi Ara

universitede tek basina eve cikmak kotu mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ailem ev aliyor antalyada benim icin sizce kotu mu sonucta yurttaki kadar cevrem olmayacak yalniz kalmaktan korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abicim siz delisiniz galiba yahu biz parasızlıktan 6 kisilik kyk çıksın pedere masraf olmasın diye dua ediyoruz adama ev alıyorlar cevrem olmaz diyor

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah trolldür

• üniversiteden bir kaç arkadaş buldun mu eve çağırırsın yakın böyle eli yüzü düzgün ucuz fiyattan kiralarsın sende para kasarsın para yaparsın

kendi işini başlatırsın hem
  • Kız arkadaşında olursa tadından yenmez çık hocam fırsat ayağına gelmiş

• iyi tabi para varsa ailen mantikli bir yol izlemiş, kira vs ödemeyeceksin ev degerlenen birsey ayrica

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence en iyisi tek kisi, kafan rahat olur. Arada canın sıkılır o zamanda arkadaşlarını falan çağırırsın.

• Ne yapacan evi araba aldır tek kişilik ev kirala.Tam bir berkecan olursun.

• çevreden çok evin sıkıntıları çok neyse yaşayınca görürsün
  • en büyük hayalim tek başıma oturmak ya. düşünsene couchluk yaparsın, yardıma ihtiyacı olanı alırsın, arada bir oda kiralarsın, eğlenirsin, parti verirsin, sevgilin olunca hep sende kalır ev arkadaşın çıkıp da laf edemez. harika yaa.
  • lisede olduğunu tahmin ediyorum.

paran bitecek partiyi yaparsın affedersin anca pişti partisi. alkol alacak paran olmayacak parti vermek için ailen zengin değilse. 3 kişilik parti verirsen onu bilemem o da parti değil.
    sevgilinin gelmesi nerede yaşadığına bağlı değil şehirden şehire ilçeden ilçeye değişiyor,eryaman'da çık ulan dışarı diye alt katımızdaki yalnız yaşayan kızın kapısına dayanmışlardı bu tür sevimli olaylar olabiliyor,komşular konuşuyor,sorular soruyor, sevgilinin geldiğini öğrenen ev sahibi seni evden çıkarabiliyor onun hayat tarzına uygun değil diye. aynı şey "partilerin" için de geçerli.
    ev senin olmadığı ve kendi paranı kazanmadığın sürece o işler yaş,amerika ya da avrupa gibi olmuyor burada tek yaşasan bile.
    ilk hafta uykuyu unut öğrenci evi muhtemelen alt katlardadır parmaklık var ya da yok, duyduğun her sesi gidip araştıracaksın.
    yemek yapmayı yavaştan öğreneceksin makarnaya abanacaksın, fasülye ve yumurta yemekleri öğreneceksin. hamur kızartmayı öğreneceksin. mutfak paran sınırlı gidip de şımarıklık yapamazsın haftada bir dışarıdan söylemek gibi. mutfak alışverişinin ne kadar tuttuğunu yazmıyorum bile.
    benim gibi takıntılı biri için ev sürekli pisleniyor. ama sürekli. nefret ederim pislikten habire temizlemek gerekiyor.
    evde bir şey bozulduğunda senin için yapacak birileri yok anca ev sahibine söylersin o da ne zaman geri dönerse. her gün bir şey bozuluyor.
    her gün arkadaş çağıramıyorsun,gel deyince gelmiyorlar doğal olarak işleri güçleri var, çağıramadığın günler daha da yalnız hissediyorsun.
    hasta olduğunda sana bakacak biri yok evin içinde sürüne sürüne gidiyorsun.mide ağrısından kıvranıp yere yatmıştım telefona bile ulaşacak durumda değildim. ve yine her işini kendin hallediyorsun o durumda çamaşırdı bulaşıktı ama yürümeye halin bile yok.
    o yüzden bence önce yurtta çevre yapıp iki kişi eve çıkmak en iyisi. en azından o kadar yalnız kalmıyorsun karşındaki mal herifin teki değilse neyin var diye soruyor. tabii onun da olmadığı zamanlar olacak ama tek başına yaşadığın zamanki kadar değil.
    hele zor bir bölümdeysen çalışırken bu işleri halletmek daha da zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nope93 -- 18 Ağustos 2016; 15:04:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nope93

lisede olduğunu tahmin ediyorum.

paran bitecek partiyi yaparsın affedersin anca pişti partisi. alkol alacak paran olmayacak parti vermek için ailen zengin değilse. 3 kişilik parti verirsen onu bilemem o da parti değil.
    sevgilinin gelmesi nerede yaşadığına bağlı değil şehirden şehire ilçeden ilçeye değişiyor,eryaman'da çık ulan dışarı diye alt katımızdaki yalnız yaşayan kızın kapısına dayanmışlardı bu tür sevimli olaylar olabiliyor,komşular konuşuyor,sorular soruyor, sevgilinin geldiğini öğrenen ev sahibi seni evden çıkarabiliyor onun hayat tarzına uygun değil diye. aynı şey "partilerin" için de geçerli.
    ev senin olmadığı ve kendi paranı kazanmadığın sürece o işler yaş,amerika ya da avrupa gibi olmuyor burada tek yaşasan bile.
    ilk hafta uykuyu unut öğrenci evi muhtemelen alt katlardadır parmaklık var ya da yok, duyduğun her sesi gidip araştıracaksın.
    yemek yapmayı yavaştan öğreneceksin makarnaya abanacaksın, fasülye ve yumurta yemekleri öğreneceksin. hamur kızartmayı öğreneceksin. mutfak paran sınırlı gidip de şımarıklık yapamazsın haftada bir dışarıdan söylemek gibi. mutfak alışverişinin ne kadar tuttuğunu yazmıyorum bile.
    benim gibi takıntılı biri için ev sürekli pisleniyor. ama sürekli. nefret ederim pislikten habire temizlemek gerekiyor.
    evde bir şey bozulduğunda senin için yapacak birileri yok anca ev sahibine söylersin o da ne zaman geri dönerse. her gün bir şey bozuluyor.
    her gün arkadaş çağıramıyorsun,gel deyince gelmiyorlar doğal olarak işleri güçleri var, çağıramadığın günler daha da yalnız hissediyorsun.
    hasta olduğunda sana bakacak biri yok evin içinde sürüne sürüne gidiyorsun.mide ağrısından kıvranıp yere yatmıştım telefona bile ulaşacak durumda değildim. ve yine her işini kendin hallediyorsun o durumda çamaşırdı bulaşıktı ama yürümeye halin bile yok.
    o yüzden bence önce yurtta çevre yapıp iki kişi eve çıkmak en iyisi. en azından o kadar yalnız kalmıyorsun karşındaki mal herifin teki değilse neyin var diye soruyor. tabii onun da olmadığı zamanlar olacak ama tek başına yaşadığın zamanki kadar değil.

Hocam naptin sen ya. Ben de eve cikiyorum bu yil tek basima. Gozum korktu vallahi. Kira faturalari babamlar karsilayacak. 400 lira kyk kredisiyle gecinebilir miyim diye cok dusunuyorum. Sadece yaklasik 100 lirasi yol masrafi zaten okula gidis gelis. 300 lirayla mutfak masraflari ve diger giderleri karsiliycam.

• quote:

lisede olduğunu tahmin ediyorum.

beynine söyle tahmin etme fonksiyonunu iptal etsin

• tek başıma yaşıyorum liseli dostum acı ama gerçekler bu
  • quote:

tek başıma yaşıyorum liseli dostum acı ama gerçekler bu

yazdığını okumadım sadece ilk cümleye cevap yazdım ben. iq kaç almıyo galiba beyin sonra da niye üniversite mezunları işsiz
  • kesnek kullanıcısına yanıt
    ben de başta cevap verdiğim arkadaş gibi düşünüyordum özgür olacağım vs. vs. gibi ama işler öyle olmuyor. milletimiz birbirini gözetlemeyi seviyor. binada yaşlı varsa bir şekilde gözetleniyorsun eve kimleri getirip götürdüğün izleniyor. binanın kapıcısı varsa bunlara dikkat ediyor. poşetteki biranın şıngırtısı bile bazı insanlar için sorun oluyor dediğim gibi nerede yaşadığına bağlı. bir de herkes sağlıklı olduğu zamanları düşünüyor. bir şekilde karasal iklimdeysen hasta oluyorsun ve o zaman yalnız olduğuna lanet ediyorsun. annenden başka kimse senin için kalkıp çorba yapmaz, nazını çekmez. bir de ben tek çocuğum bu şartlara daha kolay alışırım sanmıştım ama öyle olmuyor. mutfak giderleri nerede yaşadığına göre değişiyor büyük şehirlerde çok alternatifin var çünkü çok pazar var. istanbul'da arkadaşlarım tarlabaşı pazarından ucuza getiriyorlar mesela çoğu şeyi.

• 4 sene kira vermektense ev almak mantıklı. Tek başına çıkmak iyi değil tabi ama 1-2 tane kız bulup eve atarsın tek kişi kalmamış olursun.
  • Hocam benim gozlemledigim kadariyla eger asosyalsen tek ciksanda, 6 kisilik odaya ciksanda yalniz kaliyorsun.

• çevre istiyorsan yanına bitane kiracı al, hem kendi evinde kalırsın, hem kira olur cebine.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.