Şimdi Ara

Üniversitede Tek Başına Eve Çıkanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
4
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: writeitright

ev arkadaşı alma bence,

elemana temizlik yapalım dersin yarım saat boş boş oyalanır gezinir bir iş yapmaz, hepsini sana yığar, kavga edersin
    elemana alışveriş yapalım dersin gidersiniz kendi istediklerini alır ve bölüşelim parasını der senin eline bakar, kavga edersin
    elemana biraz şu şu hareketlerine dikkat et dersin, aldırmaz arkadaşlarının yanında seni rahatsız eder, kavga edersin
    elemana faturaları takip et dersin, takip etmez, kavga edersin
    elemana şu şu lazım evde eksik dersin, al o zaman der, kavga edersin
    ...
    ...
    ..

bu böyle uzayıp gider, sınıf arkadaşın bile olsa alma, insanlara acıma, kendini kullandırtma...

ev de hayırlı olsun umarım okula yakın tutmuşsundur gerçi fiyatları çok uçuktu ama olsun, benim sana tavsiyelerim bunlar, evin kiri pisi halledilecek ufak şeyler, takma o kadar....

Hocam fahrettin altayda çeşme otobanı var ya yukardan geçiyor onun tam altında ev ,

DrHolyday, hocam ağustos sonuna doğru yerleşiyorum ben de , bizim tıp 2eylülde mi ne başlıyor , görüşürüz buluşuruz bir gün : )

• Kaç aydır ne temizliyorum ne çöpleri atıyorum. Son durumun SS'si birazdan geliyor.

Edit:

Üniversitede Tek Başına Eve Çıkanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 15 Temmuz 2013; 23:39:24 >

Artılarını söylememe gerek yok heralde.

Orijinalden alıntı: fbkaya

kaça tuttun evi ?

500 full eşya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unfaithfull -- 15 Temmuz 2013; 23:51:54 >

Orijinalden alıntı: carnador

Eksisi yok.

Artılarını söylememe gerek yok heralde.

iyiymiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

Kaç aydır ne temizliyorum ne çöpleri atıyorum. Son durumun SS'si birazdan geliyor.

Edit:

Şaka yapıyorum de

Orijinalden alıntı: Jegande

quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

Kaç aydır ne temizliyorum ne çöpleri atıyorum. Son durumun SS'si birazdan geliyor.

Edit:

Şaka yapıyorum de

Adres vereyim gel bak istiyorsan.

• 2 yıldır tek kalıyorum bu sene ev arkadaşı bulursam çıkacağım biriyle.arkadaşın çok olur evin olunca haberin olsun.5 yıldır çıktığım kız var o bakımdan rahat oluyor gelip gitmesi.hemen işi pisliğe vurmayın

PSN:EmR_07
    PlayStation 5
    BMW 318i (2016) LCI Estoril Blue
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyy@h

quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

quote:

Orijinalden alıntı: Unpredictable72

Tek başına eve çıkacak kadar zenginsen temizlikçi tut hem belki olur.

Denemeye değer

öğrenci ve emizlik , ilginç

Emizlik ...

Emmeli gömmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bob Dylan

ben 2. sene çıkacağım dostum, para biriktiriyorum

fiyatlar hakkında bilginiz varmı ?

PlayStation 5

•  Üniversitede Tek Başına Eve Çıkanlar

bu da bizim salon.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir

ilk eve çıktığım yıl ev harabeydi.2.yılda çok güzel eşyamı topladım,temiz bir ev bulmuştum mis gibi.ilk evimin resmini koyayım da gör neler çektim.çok pişman olabilirsin söyleyim
     Üniversitede Tek Başına Eve Çıkanlar &  Üniversitede Tek Başına Eve Çıkanlar &  Üniversitede Tek Başına Eve Çıkanlar &  Üniversitede Tek Başına Eve Çıkanlar

hocam ilk sene 3kişi çıktık bi eve herşey güzel gitti ama bazı sorunlar vardı o yüzden bu sene tek çıkmak istedim ,
    tuttuğum ev eşyalı

2+1 ev
     Üniversitede Tek Başına Eve Çıkanlar Üniversitede Tek Başına Eve Çıkanlar Üniversitede Tek Başına Eve Çıkanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeKIRCA

quote:

Orijinalden alıntı: Emir

ilk eve çıktığım yıl ev harabeydi.2.yılda çok güzel eşyamı topladım,temiz bir ev bulmuştum mis gibi.ilk evimin resmini koyayım da gör neler çektim.çok pişman olabilirsin söyleyim
     Üniversitede Tek Başına Eve Çıkanlar &  Üniversitede Tek Başına Eve Çıkanlar &  Üniversitede Tek Başına Eve Çıkanlar &  Üniversitede Tek Başına Eve Çıkanlar

hocam ilk sene 3kişi çıktık bi eve herşey güzel gitti ama bazı sorunlar vardı o yüzden bu sene tek çıkmak istedim ,
    tuttuğum ev eşyalı

2+1 ev
     Üniversitede Tek Başına Eve Çıkanlar Üniversitede Tek Başına Eve Çıkanlar Üniversitede Tek Başına Eve Çıkanlar

vay arkadaş ebn tokatta 400 e 2 sene önce harabe tutuyorum adamın tuttuğu eve bak

PlayStation 5

• ne zorluklar çektim ben ya adamların kaldıkları evlere bak,doğalgazı bağlatacak para bulamadım ilk eve çıktığımda paran yoksa neden çıktın demeyin öyle gerekiyordu abonelik parası da 260 lira az buz değil gittim 5 liraya kova aldım 5 liraya da büyük bir su ısıtıcı rezistans aldım onunla suyu ısıtırım marşapa ile yıkanıyordum

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

ne zorluklar çektim ben ya adamların kaldıkları evlere bak,doğalgazı bağlatacak para bulamadım ilk eve çıktığımda paran yoksa neden çıktın demeyin öyle gerekiyordu abonelik parası da 260 lira az buz değil gittim 5 liraya kova aldım 5 liraya da büyük bir su ısıtıcı rezistans aldım onunla suyu ısıtırım marşapa ile yıkanıyordum

tuttuğum evde doğalgaz yok klima var

Orijinalden alıntı: EfeKIRCA

quote:

Orijinalden alıntı: writeitright

ev arkadaşı alma bence,

elemana temizlik yapalım dersin yarım saat boş boş oyalanır gezinir bir iş yapmaz, hepsini sana yığar, kavga edersin
    elemana alışveriş yapalım dersin gidersiniz kendi istediklerini alır ve bölüşelim parasını der senin eline bakar, kavga edersin
    elemana biraz şu şu hareketlerine dikkat et dersin, aldırmaz arkadaşlarının yanında seni rahatsız eder, kavga edersin
    elemana faturaları takip et dersin, takip etmez, kavga edersin
    elemana şu şu lazım evde eksik dersin, al o zaman der, kavga edersin
    ...
    ...
    ..

bu böyle uzayıp gider, sınıf arkadaşın bile olsa alma, insanlara acıma, kendini kullandırtma...

ev de hayırlı olsun umarım okula yakın tutmuşsundur gerçi fiyatları çok uçuktu ama olsun, benim sana tavsiyelerim bunlar, evin kiri pisi halledilecek ufak şeyler, takma o kadar....

Hocam fahrettin altayda çeşme otobanı var ya yukardan geçiyor onun tam altında ev ,

DrHolyday, hocam ağustos sonuna doğru yerleşiyorum ben de , bizim tıp 2eylülde mi ne başlıyor , görüşürüz buluşuruz bir gün : )

güzel yer, umarım istediğin gibi olur herşey, bende 06'nın oralardayım(bilirmisin bilmiyorum da) okula daha yakınım, fotoları gördüm güzel, fiyatı da çok iyi, umarım en üst kat değildir çünkü üst kat olunca ısınması sorun oluyor, bir de mutfağa televizypn al orada yaşayıp gidersin...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.