Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEDE SINIF İÇİNDE SIKINTI (KONU CİDDİ) (ÜNİVERSİTELİLER) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
4.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fatihalt55

quote:

Orijinalden alıntı: dhizm

quote:

Orijinalden alıntı: fatihalt55

Sana başımdan geçen çok benzer bir olay anlatayım. Ben 19 yaşımdayım şu an, ünideyim. Lise sonda okul değiştirdim, kimseyi tanımıyorum yeni sınıfımda. Arkadaşlıklar kurmaya başlamışken, X diye bir eleman çıktı; sürekli sataşıyor bana. Ama vurarak falan değil, lafla eğleniyor işte, seninki gibi. Ben ilk başta dalgaya vurdum, sineye çektim; sonra benim öyle yaptığımı farkedince bu iyice takılmaya başladı, ama öyle böyle değil, adamın takıntısı oldum resmen; babamla falan ilgili şakalar yapıyor. Bazı hocalarımız derste belli bi düzeyin altındaki gürültüyü otomatik olarak duymadıkları için sınıf şamata oluyordu. Çok net hatırlıyorum, böyle bir matematik dersinde hoca test çözün dedi bize; ben test çözerken X gene benim önümdeki sıraya geldi takılıyor bana. İçimden ben bunu halletmeliyim artık dedim, sonra dedim ki buna: teneffüste konuşacağız. Ciddiye almadı tabi, biraz azaltarak da olsa takılmaya devam etti. Öyle yaptıkça ben sabrettim, teneffüste hallolacak bu mesele diye. Zil çaldı, hocanın sınıftan çıkmasını bekledim, kalemimi normal bi şekilde bıraktım ve kalkıp önüne gittim, ama o anda sinirlerimi çok zor kontrol ediyorum tabi.. Yakasından tuttum, "Oğlum senin benimle derdin ne lan, ne istiyosun LAN, NEDİR PROBLEMİN!" diye bağırdım, bu ilk başta hala o eğlenen halini devam ettirdi ama ben yakasını bırakmayınca "Bırak lan" falan dedi, birbirimize de vurmadık. Ben o sinirli halimle çıktım sınıftan elimi yüzümü yıkamaya. Ama tahmin et ne oldu; o günden birkaç gün sonra kanka olduk, öylesine de söylemiyorum, hala da takılırız, dönüp eskiye gülüyoruz o günlere Ve bir daha hiç yapmadı öyle bi şaka falan, aslında iyi bi çocuk olduğu da belli oldu Umarım bir fikir vermişimdir; sen de böyle halledebilirsin, kaldı ki ben bunu yaptığımda daha küçüktüm yani... Bir iki laf soksan, konuşsan akıllanır bence

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

nası bi bölümdesin kardeşim sen çocuklar, amcalar , abiler . bu arada sözün karşılığı fiziksel şiddet olmamalı. sende ona sataş çocuk muamelesi yap. sen ilgi gösterdikçe o da kendine pay çıkarıyor. ama illa fiziksel saldırı yapacaksan önce onun saldırmasını bekle. sonra kendini savunmuş olursun.

fatihalt55 yorumun için teşekkürler birader. Güzel bir çözüm gibi görünüyor.

ps3xbox360 Keşke saldırsa o zaman zaten sorun çözülür kendimi savundum ayağına bitiririm olayı

Dostum yalnız senin durumun biraz farklı, ünidesin yani. Boğazından falan tutma istersen, hatta hiç fiziksel temasta bulunma, ama lafla baya bir sert çık. Son durum ne bu arada?

Görmedim daha bit yavrusunu. 1 haftadır gitmiyorum sınavdan sonra. rahat 3 haftadır yatıştayım. Diyeceğimi az çok toparladım ona. Koçum ben sana beden büyük gelirim ayağını denk al askerlik arkadaşın değilim diyeceğim. Taruz yaparsa bende savunmaya geçeceğim hallolmuş olacak
    Ben böyle düşünüyorum.

• oda seneyede kullanırım daha iyi derse
  • uzaklaştırma almaya değmez.
  • Tatlı dille uyar. Eğer anlamazsa:

Warning:
    Çıkışta yolunu kes ağzını burnunu kır. Abilik yap ona.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42DBB8773 -- 3 Aralık 2011; 14:18:10 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Strahd von Zarovich

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen kimi dövüyon lan it!

sen mi geldin lan? olum seni dövmemek için çare arıyordum. Malesef çare yok.

Öyle okulda sünepe sünepe dolanıyordun. Burada mı artist oldun

Hayatta sünepe olmadım lan ben gülerim buna

Advanced English dersinde söylediklerimi unuttun herhalde

Öyle bir dersim yok benim

Hani Prof. Nurettin var ya onun dersinde. O kadar hakaret yedin ki unutmuşa bağlıyor adma Aklın varsa yarın gelme olum sınıfa

olm şaka mısın sen ya git kumda oyna sen ben daha hayatımda prof görmedim

Muhabbbetlere bak ya

Şimdi üniversitede çeşit çeşit insan var herkesin kişiliği bir değil, belki de o çocuk -hayat tecrübesi olmadığından tanımadığı insanlara karşı nasıl davranması gerektiğini bilmediğinden aslında eşek kadar herif bilmesi gerekir- şakasına takılıyordur sana, içinde art niyet arama. Önce ciddiyetle konuşmayı dene baktın olmuyor, derste laf sokuşturursa sen de ağır ve tahrik edici laflar söyle, olmadı çek kenarı tehdit et ben böyle böyleyim sinirleniyorum benimle uğraşma de, şiddet en son çözüm olsun. Ayrıca kavga işini okul dışında yap ama savunma amaçlıysa nerde olduğunun bir önemi yok iş buraya kadar geldiyse çocuğu hastanelik yapma ama seninle uğraştığına da pişman et tabi Dediğim gibi belki de büyük ihtimal şaka yapıyordur, benim de ünide 2-3 arkadaşım vardı adam tanımadan etmeden mesela hakarete varan sözler söylüyordu bende de alınganlık vardı liseden kalma, tabi onunla konuştuğumuz vakit böyle sınııfın ortasında durduk yere laf sokuşturma falan yok. Ama çocukla takıldıkça onu tanıdıkça sadece laf olsun diye söylediğini ciddi olmadığını söylediklerinin samimyetin bir parçası olduğunu gördüm, alınganlık huyumu da körelttim.

• quote:

Liseliler mesaj yazmasın.

Ben 25 yaşındayım, 19 yaşında biri sürekli sataşıyor. Çok kötü canımı sıkıyor. Dövsem pert ederim. Ne yapmamı öneriyorsunuz?

hocam aranızda geçen bi tartışmaya örnek ver veya sana nasıl sataşıyor el kol hareketimi çekiyor...sen bi örnek ver bizde ona göre yorumlayalım
  • Hocam 25 yasindasin bnce seklini koyman gerek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

Pert et o zaman en fazla 1 dönem uzaklaştırma alırsın.

Tekrardan öss'ye girmeyi düşünüyorum zaten. Bölümümü değiştirdiğimde yinede sicilime işler mi? Şunun ağzını yüzünü kırmam lazım uyku girmez oldu. Acayip içim kaynıyor hatta kıpır kıpırım sevinçten falloş etmezsem ne olayım aynaya bakamayacak bir daha öyle herkesle uğraşılmayacağını anlaması lazım.

İşte bu onun varya agzını kır suratına yumrukla gır hatta çenesıne bi yumruk at kafası donsun nakavt olsun sonra gürkan özkan gibi gir sonra muhammed ali stilini uygula ve gebert onu inan bana bir üniversite diplomasına değecektir. Tüm stressi atacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: yousuf189

quote:

Ben 25 yaşındayım, 19 yaşında biri sürekli sataşıyor. Çok kötü canımı sıkıyor. Dövsem pert ederim. Ne yapmamı öneriyorsunuz?

hocam aranızda geçen bi tartışmaya örnek ver veya sana nasıl sataşıyor el kol hareketimi çekiyor...sen bi örnek ver bizde ona göre yorumlayalım

Mesela arkadaşlar kapı önündeler oda orada. Gidiyorum slm beyler diyorum samimi olduklarıma selam lan olm falan diyorum. O da oradan çıkıyor SELAM LANNNN diye bastıra bastıra diyor. Şeytan diyor beton etkisi yap. Olmuyor işte. Yapsam bir dert yapmasam da kafayı yiyorum. Bende bilmiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yousuf189

quote:

Mesela arkadaşlar kapı önündeler oda orada. Gidiyorum slm beyler diyorum samimi olduklarıma selam lan olm falan diyorum. O da oradan çıkıyor SELAM LANNNN diye bastıra bastıra diyor. Şeytan diyor beton etkisi yap. Olmuyor işte. Yapsam bir dert yapmasam da kafayı yiyorum. Bende bilmiyorum.

abi sende bi laf patlat misal sana selam lan mı dedi sen de sana selam lan weled(veya çömez) nasıl gidiyo araba de ve onun kulağına bi makas at yada hafiften yanağını tokatla sonra arkadaşlarınla muhabbete devam et baktın olacak gibi değil,abisi bak parazit yapma canını yakarım de ağlarsın de baktın hadi ağlat derse tut yakasından üniv. dışına çıkar icabına bak ondan sonra hiçbirşey olmamış gibi davran eğer şikayet gelirse anlatırsın çocuğun yaptığı saygısızlığı birazda yazarsın küfür etti filan saz yabarsın fazla kafanı yorma böyle konularda kararlı ol bi şeyi çok düşünürsen hata yaparsın anında şip şak bitti neyse brom sana kolay gelsin

• quote:

hangi üniversitedesin, reislere söyle böyle konularda hemen mudale ediyolar, tabbi haklıysan söyle
  • her ne kadar liseliler yazmasın dediysen de

öp onu
  • Al yazdım, liseliler mesaj yazmasınmış 19 yaşındaki adam sataşıyosa git göm bi tane allahım ya
  • bak bende 19 yasındayım sana akıl vermek haddım degıl ama sunu soylemek ısterım. Her ınsanın haddını bılmesı gerekır sen ondan 6 yas buyuksun sana satasma cesaretını nerden buluyor cok merak edıyorum yapılacak sey bellı gıt adamakıllı konus eger konusma sırasında artıstlık yaparsa o zaman agzını burnunu kır ama okul ıcınde olmasın. Zaten o yedıgı dayaktan sonra bır daha sana laf yetıstırmez bu sefer sınıfın onunde sen ona laf yetıstırırsın o susup kalır korkudan bıylece sınıftakı ıtıbarın zedelenmemıs olur hemde sıcılın zedelenmez
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.