Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEDE SINIF İÇİNDE SIKINTI (KONU CİDDİ) (ÜNİVERSİTELİLER) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
4.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dhizm

quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

sınıfın ortasında dövmeyi düşünmüyorsun herhalde. Derste laf flan atarsa cevabını ver, ders bitimindede gel bi dk konuşcaz de

Bana sınıfın içinde sataşıyor sürekli. Tabiki sınıfın içinde dövmeyi düşünüyorum. Yoksa ne anlamı kalır yediği dayağın.

Derste sataşırsa ders bitsin senin ağzına s******** bekle ********** çocuğu dersen hem çocuk mal gibi kalır.Hemde bakarsın kaçar falan dayak yemişten beter olur.Ama öyle diyip dayak yersen vay senin haline
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strahd von Zarovich

Sen kimi dövüyon lan it!

aha o bebe geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

quote:

Orijinalden alıntı: Strahd von Zarovich

Sen kimi dövüyon lan it!

aha o bebe geldi

Fail
  • önce konuş belki rahatsız olduğunu bilmiyordur.
  • Benim yaşım 19 tavsiyem eşek sudan gelinceye kadar dövmen. Akıllanmaz başka türlü. Ama uyarayım.
    Kasten başkasının vücuduna acı veren veya sağlığının ya da algılama yeteneğinin bozulmasına neden olan kişi, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
    Kasten yaralama fiilinin kişi üzerindeki etkisinin basit bir tıbbi müdahaleyle giderilebilecek ölçüde hafif olması halinde, mağdurun şikayeti üzerine, dört aydan bir yıla kadar hapis veya adli para cezasına hükmolunur.
    Silâhla, işlenmesi hâlinde, şikayet aranmaksızın, verilecek ceza yarı oranında artırılır

Daha gidiyor bu ona göre
  • Ne diyor peki ?
  • Parçala gitsin.
  • Ne yapıyor da bu kadar sinirlendiriyor seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.C

Ne yapıyor da bu kadar sinirlendiriyor seni

Mesela hocayla konuşuyorum ben. Adam embesil olduğu için kendi çapında benim sözlerimle alay ediyor. Yüksek sesle bana duyurarak. Bunun gibi bir sürü birşey var. Zorla parçala behçet beni diyor.
  • Boşver abi takma kafana
  • Çocugun yaşı önemli degil arkaı saglammı seni okuldan attırabilecek gücü var mı dışarda seni dövdürecek gücü var mı ??? Bunlar varsa hiç bulaşma
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: E.C

Ne yapıyor da bu kadar sinirlendiriyor seni

Mesela hocayla konuşuyorum ben. Adam embesil olduğu için kendi çapında benim sözlerimle alay ediyor. Yüksek sesle bana duyurarak. Bunun gibi bir sürü birşey var. Zorla parçala behçet beni diyor.

Git birşey mi var bilader de ağzını açacak olursa göm bir tane,bilirim böyle zibidileri ortamı boş bulunca sallarlar ama sen buna müsade etme.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

Pert et o zaman en fazla 1 dönem uzaklaştırma alırsın.

Tekrardan öss'ye girmeyi düşünüyorum zaten. Bölümümü değiştirdiğimde yinede sicilime işler mi? Şunun ağzını yüzünü kırmam lazım uyku girmez oldu. Acayip içim kaynıyor hatta kıpır kıpırım sevinçten falloş etmezsem ne olayım aynaya bakamayacak bir daha öyle herkesle uğraşılmayacağını anlaması lazım.

okul dışında dövünce uzaklaştırma vermiyolar yani söyliyim dedim

• Bunu buraya soruyorsan asla saldıramazsın.
  • 25 yaşında Üniversiteye giden birisin ama hala adam dövmek ve hatta bunu okul sınırları içinde yapmak gibi düşüncelerin var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bass strings

Bunu buraya soruyorsan asla saldıramazsın.

dövmek için değil dövmemek için neden arıyorum arkadaşım
  • kardeş çek karşına derdin ne sennin die sor. adam akıllık konuşun. laga luga yaparsa maçan yiyorsa gel lan çıkışa de al ifadesini
  • quote:

Liseliler mesaj yazmasın.

Ben 25 yaşındayım, 19 yaşında biri sürekli sataşıyor. Çok kötü canımı sıkıyor. Dövsem pert ederim. Ne yapmamı öneriyorsunuz?

sataşma dediğin öylesine vurmak mı yoksa laflamı ? birde bunu sadece sanamı yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şenol Güneş -- 24 Kasım 2011; 21:03:58 >
  • Kavga da yaş ve çaptan önemli kriterler vardır.
    Kavgaya girenin akıbeti de hiç belli olmaz.

Çocuk seni gözüne kestirmese sana dalanmaz.
    Dikkat et. Kavga etmeyi bilmiyorsan uzak dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı:

Liseliler mesaj yazmasın.

Ben 25 yaşındayım, 19 yaşında biri sürekli sataşıyor. Çok kötü canımı sıkıyor. Dövsem pert ederim. Ne yapmamı öneriyorsunuz?

sataşma dediğin öylesine vurmak mı yoksa laflamı ? birde bunu sadece sanamı yapıyor

Orijinalden alıntı:

dellino

Kavga da yaş ve çaptan önemli kriterler vardır.
    Kavgaya girenin akıbeti de hiç belli olmaz.

Çocuk seni gözüne kestirmese sana dalanmaz.
    Dikkat et. Kavga etmeyi bilmiyorsan uzak dur.

Lafla sataşıyor.

Beni gözüne kestirse ne olur. Eski boksörüm bilirim dövüşmeyi hemde çok iyi. Bir vuruşluk canı var inceden çelimsiz birşey her tarafı güç olsa yazamaz o bana kavgada yani durum bu arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhizm -- 24 Kasım 2011; 21:15:41 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.