Şimdi Ara

Üniversitede sevgiliyle ayni evde yaşamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
3
Favori
18.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversitede sevgilisiyle ayni evde yaşayan ve bunu ailesinden gizleyen var mi?? Gizliyorsa nasil gizliyor? ev tabi ki öğrenci evi ve aileden uzak bir şehirde. Zaten genelde bayramlarda falan ben gidecegimden onlara sorun olmayacak ama ya çat kapi gelirlerse vs? Simdi kizlar erkekler gibi degil. Aninda belli oluyor . En basidinden su giderinde bir tutam saç yorumlarinizi esirgemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEO! -- 9 Ağustos 2012; 5:06:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sevgiliyle Aynı Evde Yaşamak: Bilmeniz Gerekenler

Sevgiliyle aynı evde yaşamak, ilişkinizde önemli bir kilometre taşı olabilir. Ancak, bu kararı vermeden önce dikkat etmeniz gereken bazı hususlar vardır.

Faydaları:

• Yakınlaşma: Aynı evde yaşamak, birbirinizi daha iyi tanımanıza ve ilişkinizi güçlendirmenize yardımcı olabilir.
    • Uygunluk: Birlikte yaşadığınızda, zamandan ve ulaşım masraflarından tasarruf edebilirsiniz.
    • Duygusal destek: Birbirinize duygusal destek sağlayabilir ve zor zamanlarınızda yan yana olabilirsiniz.

Zorluklar:

• Kişisel alanın kaybı: Aynı evde yaşamak, kişisel alanınızın azalmasına neden olabilir.
    • Farklı yaşam tarzları: Farklı yaşam tarzlarına sahip olabilirsiniz, bu da uyum sağlamayı zorlaştırabilir.
    • Finansal sorumluluklar: Birlikte yaşamak, kira, faturalar ve diğer masraflar gibi finansal sorumlulukları paylaşmanızı gerektirir.

Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• İlişkinizin yeterince olgun olup olmadığını düşünün.
    • Farklı yaşam tarzlarınızı ve alışkanlıklarınızı tartışın.
    • Finansal durumu ve sorumlulukları açıkça belirleyin.
    • Kişisel alanınızın önemini anlayın ve karşılıklı saygı gösterin.

Sevgiliyle 1 Gece Aynı Evde Kalmak:

Sevgiliyle 1 gece aynı evde kalmak, ilişkinizde farklı bir aşamadır. Bu deneyim, birbirinizi daha iyi tanımanıza ve ilişkinizin fiziksel yönünü keşfetmenize yardımcı olabilir. Ancak, bu konuda da bazı hususlara dikkat etmeniz gerekir:

• Her ikinizin de bu konuda rahat olduğunuzdan emin olun.
    • Net sınırlar belirleyin ve saygı gösterin.
    • Alkol veya uyuşturucu kullanımı gibi riskli davranışlardan kaçının.
    • İhtiyacınız olduğunda yardım alabileceğiniz bir planınız olsun.

Sevgiliyle aynı evde yaşamak veya 1 gece aynı evde kalmak büyük bir karardır. Bu kararı vermeden önce, potansiyel faydaları ve zorlukları dikkatlice tartmanız ve ilişkinizin buna hazır olduğundan emin olmanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • uzun saçlı bi kanka yap
  • Elinle ayni eve mi cikcaksin ?

• sevişmekten ders çalışamazsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap

Elinle ayni eve mi cikcaksin ?

Evet öyle yapacakmış,hadi tecrübelerini aktar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

uzun saçlı bi kanka yap

mantikli valla. ama bunun kiyafetleri, pedleri falan . Ani baskinda nasil saklicaz??

• Ünili olayım hıamınoo

Sefgilimle aynı yerde yaşayacağım, bücük bile duyamaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: timba244

Üniversitede sevgilisiyle ayni evde yaşayan ve bunu ailesinden gizleyen var mi?? Gizliyorsa nasil gizliyor? ev tabi ki öğrenci evi ve aileden uzak bir şehirde. Zaten genelde bayramlarda falan ben gidecegimden onlara sorun olmayacak ama ya çat kapi gelirlerse vs? Simdi kizlar erkekler gibi degil. Aninda belli oluyor . En basidinden su giderinde bir tutam saç yorumlarinizi esirgemeyin.

lan ne çat kapısı o filmlerde olur anca ilk 1 ay arada gelirler belki sonra gelmezler ama sevgilin tuvalete girer kokutur falan tiksinirsin veya uyurken osurur yani hiç bulaşma bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

sevişmekten ders çalışamazsınız

Tek dert bu olsun.
  • Günah günah derş çalısamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

quote:

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap

Elinle ayni eve mi cikcaksin ?

Evet öyle yapacakmış,hadi tecrübelerini aktar.

Tecrubem yok senin var gibi sen yardimci ol arkadasa.

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Üniversitede sevgilisiyle ayni evde yaşayan ve bunu ailesinden gizleyen var mi?? Gizliyorsa nasil gizliyor? ev tabi ki öğrenci evi ve aileden uzak bir şehirde. Zaten genelde bayramlarda falan ben gidecegimden onlara sorun olmayacak ama ya çat kapi gelirlerse vs? Simdi kizlar erkekler gibi degil. Aninda belli oluyor . En basidinden su giderinde bir tutam saç yorumlarinizi esirgemeyin.

lan ne çat kapısı o filmlerde olur anca ilk 1 ay arada gelirler belki sonra gelmezler ama sevgilin tuvalete girer kokutur falan tiksinirsin veya uyurken osurur yani hiç bulaşma bence

sandalyeden düştüm

• Valla üniyi bilmem ama ben sevgilimin evindeyken onla aynı yatakta iki gece geçirdim üstelik evde annesi varken. Birşey olmadı Allah'a şükür annesi beni salonda yatıyor sanardı hep.

(CSB falan değildir inanmıyorsanız birşey yazmayın)

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Valla üniyi bilmem ama ben sevgilimin evindeyken onla aynı yatakta iki gece geçirdim üstelik evde annesi varken. Birşey olmadı Allah'a şükür annesi beni salonda yatıyor sanardı hep.

Ağır CSB
  • quote:

quote:

oyhşşş kustum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peseq -- 9 Ağustos 2012; 5:24:16 >

• quote:

Valla üniyi bilmem ama ben sevgilimin evindeyken onla aynı yatakta iki gece geçirdim üstelik evde annesi varken. Birşey olmadı Allah'a şükür annesi beni salonda yatıyor sanardı hep.

anasına yazık la.
  • quote:

quote:

evet orasi öyle gülü seven dikenine katlanir. Eninde sonunda karşilaşacagimiz seyler bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: artimurat-16

quote:

Ağır CSB

Hayatında eline kız eli değmemiş asosyaller böyle olayları okuduğunuzda dona kalıp saçmalıyorsunuz.

Anlıyorum seni.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: artimurat-16

quote:

Ağır CSB

Hayatında eline kız eli değmemiş asosyaller böyle olayları okuduğunuzda dona kalıp saçmalıyorsunuz.

Anlıyorum seni.

üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz

• quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

quote:

anasına yazık la.

Annesi beni sever hocam çok şükür. Ama babası nefret ediyor benden. Evde yoktu tabi evde olsaydı siteye bile giriş yapamazdım.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.