Şimdi Ara

Üniversitede okurken oyunculuk hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bu konu hakkında bilgi almak istedim ve bir kaç sorum olacaktı.

1) tanıdığımın cast ajansı var. Oraya gitsem beni figüran olarak kesin oynatır ama sonra dizilerde ana/yardımcı karakter şeklinde oynar mıyım bilemem.

2) oyunculuk eğitimi almaya kalksam sonrasında ne olur garantisi var mıdır? Bir kaç yer buldum ( 35 buçuk akademi ve 3mota gibi ) . Lise arkadaşım 3motadan mezun olup şu anda dizide ana karakter ( başrol ) durumunda.

3) üniversite okurken aynı zamanda oyunculuk yapmayı düşünürüm çünkü oyunculuk ne olacağı belli olmaz iki üç dizi çekeriz sonra teklif gelmez vs boş yere okulumu yakmak istemiyorum. Bu mümkün müdür?

4) diğer şıklarda soru sormadığımı farketmişim sorum şu şimdi ben çalışıyorum para biriktiriyorum. Sonra hepsini ya oyunculuk akademilerine verip kendimi geliştireceğim ya da tutacağım ve o tanıdığın ajansta olacağım. Sizce hangisi daha mantıklı olur eğitim almak mı yoksa torpil diye girip sonu ne olur bilememek mi? Adam belki torpil diye iyi yerlere getirebilir ama eğitim olmadığı sürece nafile.

Bu arada boy 190 sarışın yeşil gözlüyüm. Troll değildir diğer dh üyeleri gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.