Valla ben üni okumadım ama ege kampüste 1 sene çalıştım.Kampüsmü,mankenlik ajansımı ben anlamadım.
Kardeşim egede hemşirelerin arasında okuyor ama ben 1 tane güzel görmedim nedense. Kendiside aynısını söylüyor, tüm şakirtler buraya doluşmuş, liseliler daha güzel diyor
sütçü imam uni. Mi ?bura böylede.
trabzon ktü fatih eğitim fakültesi
Sen de aç o zaman
güzel kızlar iibf de olur.
zaten mühendislikteysen bir şey bekleme. erkek görüp bıyık burkanına rastlayabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Allen Walker
daha bugün başladı gelmeyenler vardır elbet canını sıkma hem eğitim fakültesinde kız oranı daha çoktur tahminen bende ktü yü kazandım bu yıl fakat ana kampüs deyim ben.
quote:
Orijinalden alıntı: koraypro
quote:
daha bugün başladı gelmeyenler vardır elbet canını sıkma hem eğitim fakültesinde kız oranı daha çoktur tahminen bende ktü yü kazandım bu yıl fakat ana kampüs deyim ben.
50 kisilik sınıfta 8 9 erkeğiz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: koraypro
quote:
50 kisilik sınıfta 8 9 erkeğiz
güzel işte :) hangi bölüm? ben trabzonluyum fatih eğitimin yakınlarında oturuyorum sayılır çevredeki kızlara bakılırsa fena değil yani acele etme :)
Nesi güzel kafa dengi adam yoksa isimiz yaş kızları dert etmiyorum sadece ilk izlenimlerimi söylüyorum.fen bilgisi öğretmenliği iibf diyen arkadaş eşit ağırlıktan hazırlanıp uludağ iktisat kazanmak vardı
bizim şehrin kızları bile yeter bahar geldi mi bide
ulan okumaya mı gidiyorsun karı kıza mı.hayret bişey ya çirkini kapalısı açığı hepsinin amacı okumak olmalı.sizin mantık üniye git sabah akşam pompa.ne kadar karaktersiz bir toplum olmaya başladık.
quote:
Orijinalden alıntı: kangroo
ulan okumaya mı gidiyorsun karı kıza mı.hayret bişey ya çirkini kapalısı açığı hepsinin amacı okumak olmalı.sizin mantık üniye git sabah akşam pompa.ne kadar karaktersiz bir toplum olmaya başladık.