Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEDE KAYDI OLUP SINAVA GİRECEKLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğitim kısmında sadece lise bilgilerim çıkıyor. Başvuruyu yaparken liseyi seçtim o yüzden. Sizde de öyle mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukari

• Mezun olmadığın sürece Üniversite mezuniyet bilgilerin gözükmez hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihozdurak

Mezun olmadığın sürece Üniversite mezuniyet bilgilerin gözükmez hocam.

Egitim bilgilerim kisminda universite kaydim ve lise kaydim gozukuyor. Fakat basvuru ekraninda sadece lise cikiyor. Herkeste boyle mi merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: IST_PSY

quote:

Mezun olmadığın sürece Üniversite mezuniyet bilgilerin gözükmez hocam.

Egitim bilgilerim kisminda universite kaydim ve lise kaydim gozukuyor. Fakat basvuru ekraninda sadece lise cikiyor. Herkeste boyle mi merak ediyorum

Böyle hocam bende de. Ünide kaydım devam ediyor okuyor gözüküyorum altında mezun olduğum lise var. o seçtiğimiz yerde de mezun olduğum liseyi işaretledim
  • IST_PSY kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı hocam. 2 tane önlisans okudum, mezun olmama rağmen göstermiyor başvuru evrakında.

Sebebi de sınava konu olan mezuniyetin liseye ilişkin. DGS başvurusunda ise önlisans mezuniyetini gösteriyor, lise mezuniyetini göstermiyor. Çünkü başvuru önlisans mezuniyetine ilişkin oluyor.

Edit: ALES başvurusunda da lisans eğitim bilgilerin gözükür, lise ve önlisans gözükmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supporters1963 -- 2 Mart 2018; 11:29:51 >

• quote:

Bende de aynı hocam. 2 tane önlisans okudum, mezun olmama rağmen göstermiyor başvuru evrakında.

Sebebi de sınava konu olan mezuniyetin liseye ilişkin. DGS başvurusunda ise önlisans mezuniyetini gösteriyor, lise mezuniyetini göstermiyor. Çünkü başvuru önlisans mezuniyetine ilişkin oluyor.

Edit: ALES başvurusunda da lisans eğitim bilgilerin gözükür, lise ve önlisans gözükmez.

Tesekkurler hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.