Şimdi Ara

Üniversitede hobi olarak felsefe okumak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seneye kısmet olursa kamu yönetiminden gireceğim İstanbul üniversitesine, acaba aynı anda ikinci bir bölüm olarak felsefe okumak mümkün mü? Amacım tamamen hobi yani öğrenmek üzerine. Öğretmenlik mesleği kişiliğime tamamen zıt olduğu için felsefeyi ana bölüm olarak okuyamam. Ama öğrenmek için okuyabilirim genel ilgi maksatlı. Üniversitede bu olay nasıl işliyor? Okulda felsefe derslerine dinlemek için girebilir miyim bölümle alakam olmasa bile? Yahut aynı anda iki bölüm okumak nasıl oluyordu biri açık öğretimden ise hiçbir işe yaramaz, benim amacım profesöründen felsefe öğrenmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çap yaparsın
  • Senin hobi olarak okuyacağın bölümden insanlar maaş alıyor.

• tyler durden felsefesini bildikten sonra gerisi çöp
  • indirimli akbil icin Üniversite okuyan milyonlarca insan varken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hobi olarak tıp okumak istiyorum. Yani puanım yetsede seçmezdim ama insan bedenini yakından tanımayı ve herhangi hastalık anında teşhis koyabilecek kadar bilgili olmak istiyorum. İlk yardım dersleriyle bir yere kadar oluyor. Acaba bir şekilde derslere alırlar mı beni?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just My Life

tyler durden felsefesini bildikten sonra gerisi çöp

Tyler Durden hahahaha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okuman için dersleri almana gerek yok ama yine de seçmeli ders olarak alabilirsin eğer vize ve finallerine girmek istiyorsan. Sadece gidip öğrenmek istiyorsan ders programlarını öğren direk derslere gir kimse sen bu bölümden değilsin neden geliyorsun demez
  • kendi derslerin bitti de hobi olarak başka bölümün derslerine gireceksin yav he he
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.