Şimdi Ara

Üniversitede devamsizliktan sınıfta kalmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
18.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gelecek yıl sınava üniversite ogrencisi oldugum halde bir daha hazırlanıp gireceğim 2.donem dondurmayı düşünüyorum ama her ihtimale karsı merak ettigim bir nokta var sormak istediğim
    Yogun çalısmam gerekecek gelecek yıl şimdi diyelim devamsizliktan sınıfta kaldık ama sonra tekrar okula donduk bundan sonraki prosedür nasıl işliyor bir sonraki yıl aynı seneyi bastan mı okuyacağım?
    Bir de devamsizliktan kalındığında ya da donduruldugunda kyk kredim iptal mı oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir de sunu sormak istiyorum diyelim ders kaydı yaptık ama derslere devam etmedik hic ve sınavlara girmedik bu durumda bir sonraki yıl
    devam istersek ne oluyor aynı dersleri bir daha alıp sınavlarına yeniden girme hakkımız var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ichbinblau -- 28 Mart 2013; 22:13:53 >
  • Arkadaslar hic mi bilgisi olan yok

• quote:

Orijinalden alıntı: AvisEverhard

Bir de sunu sormak istiyorum diyelim ders kaydı yaptık ama derslere devam etmedik hic ve sınavlara girmedik bu durumda bir sonraki yıl
    devam istersek ne oluyor aynı dersleri bir daha alıp sınavlarına yeniden girme hakkımız var mı

bildiğim kadarıyla devamsızlıktan kaldıysanız aynen o yılı tekrar alıyorsunuz.devam ederseniz harç ödeyeceksiniz sadece o farkı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: malum kişi

quote:

Bir de sunu sormak istiyorum diyelim ders kaydı yaptık ama derslere devam etmedik hic ve sınavlara girmedik bu durumda bir sonraki yıl

bildiğim kadarıyla devamsızlıktan kaldıysanız aynen o yılı tekrar alıyorsunuz.devam ederseniz harç ödeyeceksiniz sadece o farkı var

Teşekkürler

Başka bilgisi olan?

• quote:

Ben de merak ediyorum bu konuyu, bilgilendirebilirseniz sevinirim.
  • Okuluna göre değişir ama genelde ortalama düşer aynen okula devam edilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lisede yurtta kalmak nasıldır?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Devam zorunluluğu olan okullarda devamsızlık gün değil, ders olarak hesaplanır.

• Devamsızlıktan kalırsan eğer aynı dersleri devam zorunluluğu olarak tekrar alman gerekir. Harç konularında bir fikrim yok ama ortalama düştüğünü duymadım hiç. Okuduğun üni.ye sorarsan daha sağlıklı olur farklı işliyor prosedürler.
  • Merhaba, ilk sene devamsızlıktan (hiçbir sınava veya derse girmeyeceğim) sınıfta kalırsam bu benim diploma notumu olumsuz etkiler mi ? Yoksa bir sonraki sene 1. sınıfı baştan okurken kaldığım senenin notları geçerliliğini yitirir mi ? Yüksek lisans ve doktora eğitimi almak istediğim içim diploma notu benim için çok önemli. Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odun Sevici

Merhaba, ilk sene devamsızlıktan (hiçbir sınava veya derse girmeyeceğim) sınıfta kalırsam bu benim diploma notumu olumsuz etkiler mi ? Yoksa bir sonraki sene 1. sınıfı baştan okurken kaldığım senenin notları geçerliliğini yitirir mi ? Yüksek lisans ve doktora eğitimi almak istediğim içim diploma notu benim için çok önemli. Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Zaten dersleri baştan alıp sınavlara gireceğin için yeni girdiğin sınavlar etkili olur.
  • quote:

Kredin yettiği sürece dersleri alarak sınavlara girme hakkın mevcut.
  • arkadaşlar bu durumda kyk dan aldığımız kredi kesilir mi?

• Arkadaşlar ben Adnan Menderes Üniversitesi meslek yüksekokulu 2 yıllik üniversite 1.sınıf öğrencisiyim ve ilk yılın 2.döneminden yani bahar döneminden bir dersten devamsızlıktan kaldım.bu kaldığım dersi hangi yıl veya hangi dönem alıcam okulum kesin uzar mı? uzarsa ne kdar uzar?

• S.A.S S kullanıcısına yanıt
    2. sınıf bahar döneminde alırsın. Kaldığın dersin ikinci dönem toplam ders kredilerin dışındaki boş kredi sayısını aşmıyorsa okulun uzamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.