Şimdi Ara

Universitede canta kullanilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hic bir fikrim yok, defter kitap tasiniyor mu 3-4 adet :)!?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilkokul mu la ora ne çantası
  • ben 6 7 bölümlü tek defter almıştım
  • ilk hafta boş gidip gelelim duruma göre bakarız diye düşünüyorum ben
  • Canta kullanilir tabi lisedeki aylak ogrenciler gibi gezmek olmaz ya capraz yada sirt kullanabilirsin ama capraz cantanin bazi sagliki sorunlara neden olabilir

• büyük bir not defteri alırsın bir de kalem dersi dikkatli dinleyip önemli yerleri not alırsın

• Merak etme zamanla bir gün için tek sayfa A4 kağıdı alıp gitmeye başlarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Postaci cantasi alsam soyle 2-3 defter sigacak boyutta isimi gorur oyleyse

• quote:

Orijinalden alıntı: nickki minaj

Canta kullanilir tabi lisedeki aylak ogrenciler gibi gezmek olmaz ya capraz yada sirt kullanabilirsin ama capraz cantanin bazi sagliki sorunlara neden olabilir

Çapraz çanta yüzünden göğüs kafesimin sağ tarafı sol tarafından yukarda :(

• Bence çanta pek gerekli değil. Ben hiç kullanmadım. Şu çok bölümlü, spiralli defterlerden kullanıyorum 3 yıldır. Kalemi, silgiyi, ucu da araya sıkıştırıyorum. Zaten önemli yerleri not alsam yeter. Kitap taşımak zorunda kaldığım çok ders de yok.

Ha, bölümünüze göre değişir. Kitap(lar) götürmek zorundaysanız, uygulama malzemeleri taşımak zorundaysanız, kol çantasından ziyade bir askılı çanta olabilir.
  • İhtiyacina gore, kalin kalin kitaplari elinde tasiyacak degilsin ya.

Orasi universite beyler, istersen tekel posetiyle goturun. Size kalan birsey yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir şey taşımasam bile sırtçantam sırtımda olur.
  • Şahsen ben tek 1 kağıt bile götürmedim. Fakat gidilir neden gidilmesin.
  • Bölümüne göre değişir mesela ben ödevlerden dolayı çok fazla malzeme getir götür yapıyorum, çanta şart bu yüzden. Ancak bi askılı çantayla gidip gelmenin bi zararı olmaz bence elinde 2-3 kitap taşıyacağına çantaya atar rahat rahat gider gelirsin. Okulun ilk haftası en fazla cebe sığabilecek boyutta bi not defteri götürün kafi olur. zaten zamanla anlarsınız ne lazım ne değil.
  • yanına bir defter bir kalem alırsın. okula pantolonla gidersin. defteri bacağının çevresine oval olarak yapıştırırsın üstüne pantolonu çekersin. kalemi de cebine koyarsın. böylece üniversitenin en kuul öğrencisi sen olursun.
  • taşınır tabi, ben de ilk sene tereddüt etmiştim ama kullandım. Gayet normal
  • 2. Universiteyi okuyorum nerdeyse hergun cantayla gittim.Muhtemelen hep cantayla da gidicem.

• Üniversiteye gezmeye gidiyorsan gerek yok ama düzgün not tutmak istersen sırt çantası tavsiyemdir kitap , defter rahat taşırsın.Çoğu zaman sırt çantasıyla gittim , giden de gördüm gayet normal bi şey.Postacı çantası da kullanan var ben omzumu ağrıttığı için kullanmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoYk -- 12 Ağustos 2013; 17:23:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heroboy

Bölümüne göre değişir mesela ben ödevlerden dolayı çok fazla malzeme getir götür yapıyorum, çanta şart bu yüzden. Ancak bi askılı çantayla gidip gelmenin bi zararı olmaz bence elinde 2-3 kitap taşıyacağına çantaya atar rahat rahat gider gelirsin. Okulun ilk haftası en fazla cebe sığabilecek boyutta bi not defteri götürün kafi olur. zaten zamanla anlarsınız ne lazım ne değil.

Ödev falan ilkokul 1. sınıf aklıma geldi korkutmayın la bizi.Bölüm ne sizin ?
  • Defter için değilde bir çok eşyamı rahat taşıyabilmek için postacı çantasıyla gidiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.