Şimdi Ara

Üniversitede aynı sınıfta olmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok hoşlandığım bi kız var ve bi kaç gün önce ona ondan çok hoşlandığımı söyledim gerçi o da biliyodu bildiğini de bende biliyodum. Biraz da yılışık bi çocuğum napim çok uzak duramıyorum. O bana senenin başında aynı sınıfta sevgili olmak istemediğini söylediğini söyledi. Ve o 2hafta önce oda arkadaşının bir arkadaşıyla konuşmaya başlamış bunuda cmts öğrendim. Sorduğumda söyledi ve ben deli oluyorum onu çok kıskanıyorum. Ben hoşlandığımı söyleyince beni arkadaş olarak sevdiğini falan da söyledi ama birlikte çok eğleniyoruz ya da belki ben böyle görüyorumdur. Hala şakalaşıyoruz. O gün ona sorduğumda da kendi söylemişti yüzüme. Napıcamı da hiç bilmiyorum ama umutsuz aşık gibi de olmak isteniyorum aklıma gelmeyen de bi sürü şey var. Sorduğumda kimle konuştuğunu veya zorla bakmaya çalıştığımda engelliyo belki de haklıdır. Büyük ihtimalde dinlemicem sizi ama bilmiyorum bişeyler duymaya ihtiyacım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle devam ettikçe kendini küçük düşürürsün

• Abi bilemiyorum ki be benden o da hoşlanıyo gibi emin değilim

• İlgiyi kes 3 güne kapına dayanır

• Biliyorum usta aslında ama ya arkadaş gözüyle bakıp diğer çocuğa daha fazla yazıp beni tamamen unutursa. Veya denekki benden cidden hoilanmıyomuş deyip gidersa aga ya ben çok hoşlanıyom bu kızdan.

• İstemediğini söylemiş uzatmanın alemi yok.Kanka olarak etiketi yemişsin.Bu işler en başta belirlenir olursa olur olmazsa olmaz.Yarın öbürgün sevgilisiyle öpüşürken sen de yanda beklersin şakalaşmayı.bir an önce ayrıl etrafından da rezil olma

• Hayır onunda muhabbetti geçti bana kanka demiceksin falan dedim ama ha dememiş ha demiş durumuda olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün biraz ilgi göstermedim yarım saate noldu falan demeye başladı abicim anlamıyorumki be.

• Çok şey yaşadık anlamıyosunuz bu kadar kolay vazgeçemem hrm biraz da benim suçum eylülden beri konuşuyoruz ben geç açıldım ona.

• Bugün 10 günlük arkadaşının vasıtasıyla konuştuğu çocukla buluştu ben bok yiyim gidim ben nası bi malım beyinsşz bi gerizekalıyım lanet olsun şansımı da kaderimide abicim be

• Şunu unutmayın.Bilmiyorum diyen kızdan bide arkadaş olarak devam edelim diyen kızdan uzak durun.Bunu bir kenara yazın.Alıntılarsınız beni haklı olduguMu anlayınca.

• Öylede abi şuan çok kötü boşluktayım bu yaptığı çok kötü oldu anlamış oldum ama şimdi napıcam ben bilmiyorum öylesini bulamam bi daha

• quote:

Orijinalden alıntı: alicanr

Öylede abi şuan çok kötü boşluktayım bu yaptığı çok kötü oldu anlamış oldum ama şimdi napıcam ben bilmiyorum öylesini bulamam bi daha

kız seni kankası olarak görüyor boşuna peşinde koşma
  • Tam ezik insan davranışları

• Kıza köpek gibi davran hatta kiskandir bi de. Bi sıcak bi soğuk. Konuşurken kızla okulda telefonuna gelen mesajlarla ilgilen ve hafif tebessüm et. Takma bu kadar kızı.

Bunları yaptığında kızın senle sevgili olma ihtimali var. Olmama ihtimali de var. Ancak şimdiki gibi devam edersen asla demeyeyim ama çok büyük ihtimalle sevgili olamazsınız.

Gel gör ki bu sevgi ya da aşk değil, maalesef iğrenç bi oyundan ibaret...

• İşte benim sevmediğim bu tarz oyunlar. Dün söyledi çocukla konuşmayı bırakmış bizim bölümün bi özelliği yüzünden. Ben onu görünce moralim çok kötü olsun anında düzeliyor. Bilmiyorum. Bağlandım heralde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.