Şimdi Ara

üniversite yatay geçiş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu sene mersin otomotivi kazandım ve gidicem yüksek ihtimalle , sorum şu ; karabük otomotive geçmek istersem en kısa ne zaman geçebilirim ? bu arada mersinde eğitim türkçe ve hazıklık yok ama karabükte eğitim %30 ingilizce ve hazırlık var , ben mersinde 1. senenin ortasında yatay geçiş yaparsam karabükte nereden başlarım ? biraz araştırdım muafiyet sınavı felan varmış ama şu hazırlık ve dil farkı olayı canımı sıktı , yatay geçiş mümkün mü ve nasıl ?

• Yatay geçiş için en az 1 sene orda okuman lazım. Yani bir sene sonra eylül gibi başvurucaksın büyük ihtimal. Gerekli bütün ayrıntı üniversitelerin sitesinde yazıyordur. Ordan da tatmin olmazsan üniversiteleri aramaktan çekinme. Eğer orası ingilizce eğitim veriyorsa ingilizce çalışmaya şimdiden başlamanı tavsiye ederim. İstedikleri bir not ortalaması olucak bir de onu da tutturursan artık karabüktesin. :)
  • Universite.puaniyla yatay.gecis.icin yapilan basvuru sonucunda gelen tercihe yerlesmek zorunlu mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YÖK ü ara sor. banada lazım alıntı yap 444 89 65
  • quote:

Orijinalden alıntı: snaxyz

Yatay geçiş için en az 1 sene orda okuman lazım. Yani bir sene sonra eylül gibi başvurucaksın büyük ihtimal. Gerekli bütün ayrıntı üniversitelerin sitesinde yazıyordur. Ordan da tatmin olmazsan üniversiteleri aramaktan çekinme. Eğer orası ingilizce eğitim veriyorsa ingilizce çalışmaya şimdiden başlamanı tavsiye ederim. İstedikleri bir not ortalaması olucak bir de onu da tutturursan artık karabüktesin. :)

hocam ingilizcem fena değil biraz çalışırsam hallederim , 1 sene olayının sebebi nedir ? ara dönemde mümkün değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

YÖK ü ara sor. banada lazım alıntı yap 444 89 65

gün içerisinde arıyınca yaparım usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeloud

quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

YÖK ü ara sor. banada lazım alıntı yap 444 89 65

gün içerisinde arıyınca yaparım usta

aradım usta , ara dönemde geçebiliyormuşum , hangi sınıftan başlayacağıma gideceğim üniversite yönetimi karar veriyormuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıpta Yatay Geçiş
    7 ay önce açıldı
    yurtdışına yatay geçiş ?
    2 yıl önce açıldı
    Tıpta Yatay Geçiş
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zeloud Z kullanıcısına yanıt
    Ben yanlış biliyormuşum o zaman. Gsf'de işler böyle işliyor. Hepinize iyi şanslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snaxyz

Ben yanlış biliyormuşum o zaman. Gsf'de işler böyle işliyor. Hepinize iyi şanslar.

sağol usta :)
  • Kardeşim soruna cevap olmiyicak ama üniversiteye geçen herkesin ilk sene hedefi yatay geçiş yapmaktır ve bunun anca %1 i gerçekleşir. Çok umutlu olma yani. Yinede inşallah istediğin olur

• merkezi yerleştirme puanı ile geçersen ekim kasım gibi geçebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: onallahmet

Kardeşim soruna cevap olmiyicak ama üniversiteye geçen herkesin ilk sene hedefi yatay geçiş yapmaktır ve bunun anca %1 i gerçekleşir. Çok umutlu olma yani. Yinede inşallah istediğin olur

neden zor mu hocam ? geçmek istediğim üniversite aynı bölümde şuanki üniversitemden daha aşağıda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.