Şimdi Ara

üniversite vizeler online mi olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazartesi online derslerde olacakmış,nasıl olacak.

• bizim windows 365 teams uygulamasından oluyor

ders kaydımı yaptım bekliyorum umarım canlı yayın olmaz dersler.

Tahminlerime göre vizeler online finaller üniversitede olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 21 Mart 2020; 13:36:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bnce mumkun degil sinavlarin online olmasi

Kopya cekmeyi nasil engelleyecekler ki imkansiz

Sınavlar online olmamali yapacaklarini da dusunmuyorum zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım online olmaz çünkü hiç arkadaşım olmadığı için kopya çekebileceğim kimse yok
  • Olmaz gibi ama bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde de uzaktan eğitim 30 mart diyor ama hangi platformda olacağı ve sınav durumlarının nasıl olacağı tamamen belirsiz. Bence kopya yüzünden online sınav söz konusu bile olamaz. Farklı bir sistem bulmaları gerekir.
  • kopya çekme zor üniversite sınavlarında zaman sınırlı ve başka bir sekme açamıyorsun sınav anında.
    Toplanıp aynı yerde laptopla sınav olma durumu diyorsan o da zor IP'den yakalarlar telefon internetiyle yapsan olurmu bilmiyorum ama zor işler yani.

yanına minimum 50sayfalık fotokopi alırsın ondan bakarsın anca ama arıcanda bulucan vesaire

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 21 Mart 2020; 14:5:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence herkes 1 dönem uzatacak bu sene
  • sadece final yapsinlar. vize olayi sacmaydi zaten, konularin tamamini bilmeden ne yapacaksin ki?
  • vizeleri ödev-projelerle atlatacaklar. finaller için okula çağırılmamız gündemde ancak o zamana durum düzelmeyecek aksine daha kötü olacak bu yüzden ya mecburen online yapacaklar ki bu aşırı imkansız birinin interneti kopması durumunda ne yapabilirler hiçbir şey. malum herkesin aynı imkanı yok. ve şöyle bi şey var kimisi telefondan dersi takip edecek e bilgisayarı yok nasıl yapsın sınavı örneğin bilgisayar mühendisliği okuyor çakar direk. o yüzden sınavlar online olamaz. bu nedenle de yine sınavları da bi şekilde ödev projeye dönüştürecekler. herkes zaten kopyasını çeker, başkasına yaptırır yolunu bulur.

okulların önünde 2 seçenek oluyor yani, ya herkesin kopyayla falan bi şekilde geçmesine müsade edecekler bu sene ya da yakacaklar topluca uzayacak dönemler. tahminen herkes geçecek. yaptıracak tanıdığı olmayanlar için sorry
  • MotosikletPilotu kullanıcısına yanıt
    Kardes pc olmadan bilg muh okuyamazsin. Cok zor.

• CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    bütün okullar öğrencilerine gerekli imkanları tanımak zorundadır şeklinde yök maddesi var hocam. yani okulda yaklaşık 6-7 tane bilgisayar labı var ek olarak kütüphanede birkaç bilgisayar var. ödevlerini bu bilgisayarda yapan arkadaşlarım var benim. yani demem o ki bilgisayarın olmadan da okuyabilirsin çünkü okul sana bu imkanı sağlamak zorunda. hatta lablardan 1 tanesi 24 saat açık şekilde kullanıma hazır. yani okuyabilirsin bilgisayarın olmadan. dediğim gibi online sınav yaptın hadi canlı şekilde, benim internetim gitti, elektriğim gitti ne olacak? binamda tadilat var ne olacak? bunların göz önünde bulundurulması lazım bu nedenle online sınav işi baya ütopik. ancak 2 gün süre verir soruları atarlar ve yapar yollarsın. bunun dışında canlı biçimde online sınav aşşşşşırıı ütopik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MotosikletPilotu

bütün okullar öğrencilerine gerekli imkanları tanımak zorundadır şeklinde yök maddesi var hocam. yani okulda yaklaşık 6-7 tane bilgisayar labı var ek olarak kütüphanede birkaç bilgisayar var. ödevlerini bu bilgisayarda yapan arkadaşlarım var benim. yani demem o ki bilgisayarın olmadan da okuyabilirsin çünkü okul sana bu imkanı sağlamak zorunda. hatta lablardan 1 tanesi 24 saat açık şekilde kullanıma hazır. yani okuyabilirsin bilgisayarın olmadan. dediğim gibi online sınav yaptın hadi canlı şekilde, benim internetim gitti, elektriğim gitti ne olacak? binamda tadilat var ne olacak? bunların göz önünde bulundurulması lazım bu nedenle online sınav işi baya ütopik. ancak 2 gün süre verir soruları atarlar ve yapar yollarsın. bunun dışında canlı biçimde online sınav aşşşşşırıı ütopik.
    E bizde yok? Her zaman pc ler arızalı hep. Demek ki sizin okul saglammis. Bi ara da hala xp yukluydu, artirdilar daha yeni.

• Sizce eğitime verilen ara uzar mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

bence herkes 1 dönem uzatacak bu sene
    Ben uzatmaya karar verdim açıkçası
    Dizi izlerken bile dikkatim dağılıyor elimde telefon wpde instada geziyorum, online ders dinleyebileceğimi hiç sanmıyorum. Anca sınıfta oturup dinlediğim dersi anlayabiliyorum yada elimde defter kitap olacak okuyup not çıkaracağım ama gelirken bütün kitaplarımı evde bıraktım malum online eğitim bile yapılmayacak dediler.

Dönemi vizelere kadar açık tutacaklardı (zaten çoğu okulun vize zamanı neredeyse gelmişti, tatil kararı alındığında bizim 2 hafta kalmıştı). Geri kalanı için de hızlandırılmış programı 2020 eylülün ilk haftası başlatacaklardı, 19 ekimde finallere başlanıp sonrasında 1 hafta ara verilip gecikmeli olarak 2020-2021 güz dönemi 2 kasımda açılacaktı. Arada sadece 1 aylık kayıp olacaktı böylelikle. Şimdi koca bir dönem havada kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 21 Mart 2020; 15:53:55 >

• Hocam al telefonu whatsapp ile cevapları gruba yaz çok zor olmasa gerek. Kişiye göre farklı sorular veya farklı sıralamalar gelebilir ama o da var.

• Bizde uzaktan eğitim pdf şeklinde olacakmış. Pratikler de yaza uzayacak

• teorik dersler online internetten verilecek ve vizesi online olacak, sorula vs. üniversitenin kendi hocaları tarafından hazırlanıp değerlendirmeye tutulacak
    uygulama dersleri ise akademik takvim içerisinde belli bir tarihe sıkıştırılıp verilecek ( online değil ) , şayet oldu da yetişmezse o zaman dönem uzar. ( uzar dan kastım final-büt arası koyarlar 1 haftaya uygulama derslerini, yani öyle 1-2 ay uzayacak vs yok . Zaten haziran da mezun olsanız da temmuz ağustos da diploma alıyorsunuz, sadece mezuniyet tarihiniz 1-2 hafta uzar, hiçbir şeye etkisi yok , çok takmayın bunları )
  • Birçok üniversite online yapacağını açıkladı vizeleri, durumun gidişatına göre de finallerin online yapılmasını gündeme alacaklardır. Böyle olağanüstü ve yüz yılda bir bile görünmeyen durumda da hiç kimsenin kopyayı falan takacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

kopya çekme zor üniversite sınavlarında zaman sınırlı ve başka bir sekme açamıyorsun sınav anında.
    Toplanıp aynı yerde laptopla sınav olma durumu diyorsan o da zor IP'den yakalarlar telefon internetiyle yapsan olurmu bilmiyorum ama zor işler yani.

yanına minimum 50sayfalık fotokopi alırsın ondan bakarsın anca ama arıcanda bulucan vesaire
    Bunlar aşılayamayacak şeyler değil

Online bir sınavda kopyanin engellenmesi imkansiz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.